Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
31.12.2008 8:50:45
*
*užijte si to. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
31.12.2008 8:32:29
Ahoj holky
![]() Jdu popřát krásný vstup do nového roku, hodně štěstí, zdraví, lásky a ať se vám všem jen a jen daří a plní se třeba i ty nejtajnější přání ![]() ![]() ![]() ![]() Užijte si to ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
31.12.2008 1:59:42
povedlo se !!!
jak to nepoužívám, tak zapomínám ![]() Vám Všem přejeme krásné prožití Silvestra (hlavně ve zdraví!!!) a v Novém roce ať se Vám vše daří a jste spokojení a ať štěstí na Vás nezapomíná, láska a zdraví zůstává !!! ![]() ![]() Jsme se teď vrátili z koncertu a bylo to moc krásnýýýý ![]() Broni - také jsem zapomněla pogratulovat k těhulkovství a popřát ať je Ti brzy dobře a manželovi mnoho zdaru, ať se brzy dá do pořádku!!! neboj po operaci se mu rychle uleví a bude s Vámi doma... dál už nevím co jsem chtěla... ta moje hlava![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
31.12.2008 1:41:32
![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
30.12.2008 22:50:15
Ahoj holčenky,jdu vám v rychlosti popřát nádherný konec roku:o)
Jsem doma na skok zítra odjíždím na chatu a bez prcků,tak bude asi zábava:) Jinak dnes jsme byli na pohotovosti na zubním,Vládík nám v noci natekl,má zánět v dásni,tak mu řízli váček a je chudák nateklí ,snad to u babičky dva dny zvládne:o) Jinak všechny fotečky a PF-ky nádherné....... přeji Kubíčkovi a našemu ženichovi vše nejlepčí k narozeninkám:) pááááá ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
30.12.2008 22:23:09
Čau holky,
za prvé vše nej Kubíčkovi, jestli si to Cat přečte!!! Lendul, teda TáĎa s kulečníkem bomba, dortík taky super. Taky bych ráda tu objednávečku pak na leden, please ![]() Angelička je teda opravdu jak nějaká manažerka ![]() Broni, ať je Ti líp i manžovi. Vojtík se nám dnes vrátil z hor, tak bude doma zase veselo. Teď to byla pohodička jen s malou kočičkou. Jo a pěkně nám roste Barunka, za 18 dní má 3430 g (z 2960) a 51 cm (ze 45). Jen doufám, že nebude taková koule jako Vojta. To by byla teda princeznička ![]() Jo a cpeme se taky slušně, já jím tuny cukroví a všeho. Vojtík už je taky docela slušně vypasenej, kam se hrabe zdravá výživa. No snad to v lednu zase napravíme. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
30.12.2008 21:26:03
Holky zdravím...
Včera jsme přijeli domů z Moravy. Sešel se tam přítelův bratr s rodinou, takže vše bylo veselo. Prostě super ![]() Angie se nenudila, hrála s bratránkem Pochlubila bratránkovi laptop a ani mu nechtěla půjčit ani na něm dotykat ![]() ![]() ![]() Angeliččin laptopánie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lendulko, fotečky moc hezké, dortík fakt se vám povedl a dobrý nápad a velmi legrační minikulečník ![]() ![]() ![]() Jo a přeju Taďulovi k opožděným 3.narozkám hodně štěstí, zdravíčko a plné radostí ![]() ![]() ![]() Alčo, domeček pro panenky je pěkný Tééda chudinka Anetka i Verunka osypaly neštovicím, to je dobře že už mají za sebou a už příště nepotrápí Alčo, Verunce držím palcem at brzo přejde a brzo OK A Terezce přeji taky aby neměla tolik než u Verunky. U Angeliky čeká, může chytit ze školky. Zatím od nikoho nechytla. ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
30.12.2008 11:52:59
jo jo modrooká blondýnka - to je jasný po mamince
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
30.12.2008 11:49:18
tak i kdyz jsem to nenapsala oslik, tak prejeme Kubikovi vse nej,ale mam pocit, ze stejne nekdo porad slavi . Chtelo by to miminkovskou tabulku jen tak na vzpominku co
![]() Lendulko fotenky krasne, Babu je kocenka. A Mikinko, ty jak koule nikdy to je jasne. Jsi kockaa po 3 detech maminka k svetu. Jinak Broni je dobre, ze konecne manza je v dobrych rukou,at to zjisti a je to v pohode a Daneckovi at se brzo uzdravi. |
| Matty | 15764 |
|
|
30.12.2008 11:47:08
Ahojky,
tak jsem se dneska pořádně vyspala, vstávala jsem v 10.30 h Včera jsem do noci makala v dětském pokoji, rozebrali jsme Anetce postýlku a stěhuje se do velké postele dolů na palandu a Adámek se stěhuje nahoru. Je to pro Anetku dárek ke 3.narozeninám, že bude spát jako velká holka ve velké posteli. Tak jsem povlíkala a uklízela a luxovala o půlnoci, aby, až dneska děti přijedou, měly hotovo.Lendulko, krásný fotečky a dortík supr...jako vždy A ať je Betince brzo lépe. My jsme doma dřepěli taky 3 týdny, takže přesně vím, jak jsi už vyšťavená, a navíc si představ mýho Adamíse zavřenýho 3 týdny doma ![]() Broni, vám přeju, ať manželova operace dopadne dobře a máte ho brzo doma. A Daneček ať je brzo v pořádku. Míšo, stejně jako Lendulka máme taky modrookou blondýnu, geny se u nás taky zbláznily Miki, Anetka se taky při focení poslední dobou šíleně kření, takže většina fotek je k nepoužití. Určitě jste teď na horách....tak si to užijte. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.