Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
30.12.2008 10:30:37
nakukuji.
koukám nikde nikdo. já mám hotovo ![]() ... Lendulko písla jsem emailík. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
29.12.2008 22:26:44
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lendi, to je zrovna datum, kdy pojedu pro maminku do Phy, protože bude po další chemoterapii Vždycky v pátek ji tam vezu a v sobotu pro ni jedu.... takže to musím nějak vymyslet, ale spíš asi ne ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
29.12.2008 22:17:14
Mikinko je to v sobotu 31.ledna
a u nás se říká sýýýýýýýýýl hemelín ![]() ![]() ![]() ![]() takže to jsou taky dobrý ksichtíci |
|
|
29.12.2008 22:13:29
Filípek jak vidí foťák, tak od malička pózuje a pokaždé volá " sýýýýýýl "
![]() ![]() Takže já nemám moc šanci mít jeho fotku bez křenivého výrazu ![]() ![]() ![]() Takže cvakám co to jde, abych jich ulovila co nejvíc ![]() |
|
|
29.12.2008 22:11:34
Lendi, kdy je srazík ?
|
|
|
29.12.2008 22:10:58
Lendi, to je Babetka šikulinkaaaaa
![]() ![]() ![]() A v korbě si ji představit už neumím, je to už kus ženský ![]() ![]() ![]() ![]() No já jsem dortíka ještě dnes ulovila, cukroví mi připadá, že nosím po kapsách ![]() ![]() Do toho chlebíčky, jednohubky, šipsy, ovoce, obložené talíře.... normální jídla... pak musím zkoušet novou pekárnu na chleba, a když to tu tak voní, tak nejez.... no prasknuuuuuu ![]() ![]() ![]() |
|
|
29.12.2008 22:10:06
TAK HOLKY KDO SE CHYSTÁ NA SRAZÍK ??????
Mikinko neuděláte si výlet ???? co ????? |
|
|
29.12.2008 22:08:54
Mikinko já ňák ani na to focení nemám čas , no ikdyž ......
to víš že jsem taky něco nafotila Babetka se krásně fotí , vždycky hodí takovej kukuč že bych se picla |
|
|
29.12.2008 22:06:43
Ahojky tak jsem zase tady
myslela jsem že už to Babú zalomila ( jako noční spánek) , ale ona si dala jen svojí půl hodinku - no, přece se nevošidí o večeři , že ????? ![]() ![]() hluboká korba ![]() ![]() to nehrozí, Babetka už je dávno ve sporťáku , řekla bych tak 2 měsíce koupila jsem tu vložnou tašku aby to měla rovný na zádíčka a nebyla jí tam taková zima , ale je to zvědavice zvědavá tak nevim jak dlouho vydrží ležet ![]() ![]() Jinak Babú už leze jako drak , sedí a jak múže tak si stoupá , ale musí se hodně držet ručičkama , nožky -ač má pěkný špalíky tak jí ještě moc neposlouchaji. Alči volat jsi mohla , lítám tady kolem, písnu ti mejlíka . Mikinko ty a koule jóoóó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() já si chtěla dát zbytek dortu - svúj zbytek jsem si snědla v poledne tak jsem chtěla ještě užrat něco manžílkovi , ale Táďa jak slyšel dort tak už jsem měla smúlu ![]() ![]() jinak dneska pořád užírám cukrovíčko ![]() ![]() |
|
|
29.12.2008 22:05:57
Broni, no jako koule asi nikdy nebudu, to máš pravdu
![]() ![]() ![]() Ale jsem teď neustále tak přežraná, že se tak cítím ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Holky, Filípek má od štědrého dne tak přehozené spinkání, že se picnu ![]() ![]() Já ho od toho stromečku a dárečků nemůžu dostat vůbec do postýlky, tak přes den místo po obídku usíná u hraček někdy odpoledne a pak straší do desíti ![]() ![]() ![]() Doufám, že se to upraví... tak chodil krásně spinkat ![]() ![]() ![]() Jinak jsem s foťáčkem hroooooozně spokojená, pořád ho študuju, to má tolik funkcí a tolik možností, že to budu študovat ještě rok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak jsou čisťoučké ty fotky.... to jsem z toho úplně v šoku, když srovnám fotky z toho stařečka co jsem měla ![]() ![]() ![]() Lendul co ty? Jak fotíš? Já udělala od štědrého dne skoro 800 fotek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.