| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 2216  [Dalších 536 >>]
Katuška & 2 pajtašci 31030
26.12.2008 22:02:12
Ahoj holky,
přeju vám všem krásné prožití zbytku Vánoc a do nového roku hlavně zdravíčko vám i dětem! ~x~
A taky přeju dodatečně všechno nejlepší Tedíkovi k třetím narozeninám, holt je to už veliký chlap! ~x~ ~z~
Umli, moc všichni gratulujeme k Barunce, vybrali jste nádherné jméno, já jsem Barunku taky kdysi moc chtěla, ale nehodí se nám k příjmení, tak mám Klárunku ~:-D
PFky jsou všechny moc hezké, já na to letos prdím, nestíhám, dětičky se rozhodly, že nebudou spát, Klárka vstává tak 4x za noc a přes den třeba dneska spala jednou půl hoďky a třikrát po pěti minutách, TObeš včera spal 22-6 a přes den jako obvykle nic, večer ho nemůžem zahnat do postele, takže jsem za poslední dobu totálně nevyspaná. Jinak jsou to ale zlatíčka, jo, a Klárinka má venku první zoubek! Takže to spaní-nespaní přisuzuju tomu.
Marůdkům přeju brzké uzdravení a ať je nemoci moc netrápí!
A gratuluju Broně k druhému těhotenství! Tak tfuj tfuj tfuj, ať je všecko v pořádku a na konci nádherné úžasné spinkací mimi! ~x~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
26.12.2008 21:02:27
Ahoj,
vše nej dodatečně Teďáskovi!

Ať je brzo Verunka o.k.

Daneček je dobrý kvítko.

Vojta se dočkal vysněné koloběžky. a jinak vánoce úžasný!
Broňa, 2 špunti 53006
26.12.2008 20:12:34
Ahojky,

Katko, máme také stejnou pokladnu a už jsem z toho nakupování úplně vyšťavená. Včera tak prodával, že si z toho cvrknul do gatí ~:-D
A hlavně má dráhu, tu silnici, co se protíná s železnicí, musím jezdit a vrčet, no prostě nás u toho terorizuje ~t~

Alčo, aspoň to budete mít za sebou i s Terezkou, než půjde do školky....

A opožděné také Tedíkovi všechno nej k narozkám!!!

No a bohužel ani na Štědrý den se nám taťku nepodařilo dostat z nemocnice, takže tam trčí už týden....infuze nezabírají, tak ho možná po víkendu povezou do Brna na podrobnější vyšetření, je to teď fakt na dvě věci, že jsou svátky, doktoři mají dovolené....no co se dá dělat, musíme vydržet....

Danda*Angelička(01/06) 38176
26.12.2008 18:12:34
Nakukuji...

My jsme měli Vánoce hezké, byli jsme večeřet u mých rodičům a pak druhý Ježíšek jsme měli ještě u nás doma ~c~ Angelika byla z knížky o Krtkovi a laptopu paf, neustále si hraje na laptopu ~b~a ani anechce nikomu půjčovat ~b~

Teď jsme na Moravě tentokrát u rodičům přítele. Angy dostala od nich oblečení a puzzle.

Alčo a Katko, fotečky moc hezké...~R^

Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
26.12.2008 18:06:35
Tak Katko,Natálka dostala úplně stejnou mikrovlnku~z~ale u babičky.
Jinak jakmile viděla Natálka pod stromečkem kolo a pak rozbalila autosedačku pro panenku a My Litle Pony,tak už jí NIC nezajímalo~l~.
Všichni jsme měli všechno rozbalené a ona přendavala koníčka z autosedačky na kolo a obráceně~b~.
Dneska dostala u mých rodičů uklízecí vozík,tak od rána jezdí,že je uklízečka a zametá a utírá všude prach~t~~t~~t~.
Holka moje šikovná~b~
Jinak Štěpánek má bezdrátová sluchátka,kolečkové brusle a hlavně mobil~t~,tak je od něj také pokoj~y~
Katka. 13699
26.12.2008 11:00:03
Mikrovlnka a pokladna - nic jinýho Daníka nezajímá.
Včera usnul až ve 22:15h a od 7h už si hraje s pokladnou ~t~~t~~t~~t~

Katka. 13699
25.12.2008 18:50:37
Tak Daník včera rozbalil první dárek - mikrovlnku a víc ho dárky nezajímaly.
Celej večer az do 21h si hrál s mikrovlnkou a vzal si ji i do postýlky ~t~~t~~t~
A dnes jsme byli u manželových rodičů, tam dostal dárek, po kterým nejvíc toužil - pokladnu.
Takže od cca 11h dopoledne ji ještě nedal z ruky a pořád prodává, nakupuje, počítá.....
Další dárky nechtěl vůbec rozbalovat a když jsme mu je rozbalili, tak se vším praštil na zem, že ho to nezajímá, že má pokladnu ~t~~t~~t~~t~~t~

Alčo, to je nádhernej domeček ~R^~R^~R^
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
25.12.2008 18:45:00
Ahojky

Děkujeme za přáníčka ~b~~b~~b~~b~

tak jak jste dárkovali ????
u nás to byl docela mazec ~t~~t~~t~~t~~t~
Alč@ 29602
25.12.2008 8:37:22
krásné ráno.

Holčičky už koukají na pohádky a Jiřík ještě chrupe.
Vůbec nechtěli jít večer spát. Hrály si s domečkem až skoro do 21h. jsou z něj paf.

Terinka zase spinkala s Františkem a Fanynkou.
Včera před spaním jsme Františka ještě hledali po celém bytě. Nemohly ho najít. Až jsem ho objevila v postýlce pro barbienky. :599:
Terinka je z nich nadšená.

A Verunka - holky,ta je beruška celá osypaná.
Přes noc se narojilo snad sto dalších pupínků.
No chudinka si užívá.

kolik dní se ještě budou rojit?

...

Jinak fotky nemám žádné,točila jsem na kameru.
jen jsem pak nafotila Verunku u barbie domečku.

Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
24.12.2008 16:11:41
Ahoj holky,
děkuji všem za pf v mailu. Ráda bych Vám všem popřála krásné klidné vánoční svátky, kouzelný Štědrý večer a expres Tadeáškovi skvělou oslavu 3. narozenin.

Pozdravuji marody i miminko Barunku, mějte se krásně a opatrujte se.

My jsme v prosinci bojovali s virozami, s pásovým oparem (Maťa) a frmolem v práci. Nakonec jsme vše zvládli, ale mnohem víc věcí jsem nestíhala, takže se omlouvám, komu neodpovídám na maily atd. Budu se snažit zlepšit ~y~ ahoj
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 2216  [Dalších 536 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.