| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 2216  [Dalších 546 >>]
Alč@ 29602
27.12.2008 20:23:13
a v té hlavě je to děs.
to jsem zvědavá jak ty vlásky pak umyjeme. ~Rv
Alč@ 29602
27.12.2008 20:22:21
Děkuji. taky doufám,že nejhorší je za námi.
Už se naštěstí nepoužívá takový ten tekutý pudr.
Máme nějakou dobrou mastičku a ta se nedrolí takže jí to až tolik nesvědí.

S tou Terkou počítám,že je dostane.
Blbý je že se osype nejspíš přesně na narozeniny.
No co - alspon to bude za námi.

ale,je to síla - je mi jí fakt líto.
mikinka77+K+K+Filípek 28268
27.12.2008 20:18:29
Alči, já jsem ~n~~n~~n~ .... holt plačka hadr ~t~~t~~t~~2~

Verunka je chudinka teda pořádně tečkovaná, ale už by se neměly dělat další pupínky, teď už se to bude jen hojit! Je to beruška statečná ~x~~s~~m~~R^
Terinka to asi chytne taky, ale zase to budou mít holky za sebou ~;) Nás to teprve čeká ~d~
Když je měly moje holky, tak je měla taky nejdříve Kájinka a pak Klárinka, ale ty to měly hodně. Natírala jsem je normálně štětcem, chudinky ~n~
Měly to i v hlavě, na obličeji a u očíček.... tak vy jste z toho snad už venku!!! ~R^~;)
Alč@ 29602
27.12.2008 20:16:03
Broňo moc držím palečky at máte tatínka brzo fit. ~R^

Martinko - vám s Matyáškem samo taky přeji ať jste brzo fit.
27.12.2008 20:15:08
A ještě fotečku ze štědrého dne u babičky a dědečka ~m~

Alč@ 29602
27.12.2008 20:14:53
Mikinko to je super,že jste si to užili.
Je fakt že v tomto věku jsou ty prckové uplně užasný jak se radují z dárků. já neměla daleko k slzám jak se holčičky radovaly.

Jinak děkuji za optání. Verča pořád vypadá děsně.
Ale,přijde mi že se přestaly tvořit nové pupínky - tak už snad čeká jen hojení.
i když to je určo ještě na dlouho.

je z toho dost ztrápená.
No není se co divit - není to nic příjemného.

Terinka je zatím ok. Inkubační doba je cca 14-21.dní takže uvidíme jak to dopadne.
27.12.2008 19:44:00
Péťo, krásně jste to vymyslely s tím dudanem ~R^~p~ Šikovné holky ~z~~m~~x~

Alči, tak co, jak je holčičkám??? Doufám, že dobře ~m~~x~

Broni, moc gratuluji k druhému těhulkovství ~x~~R^~s~~p~
A s taťkou moc držím pěstičky, aby bylo vše dobré ~R^
~x~~;)

Jo Katko, ten Daník, to je kus ~t~~t~~t~~t~ To Filípek by ty dárečky rád rozbalil za něj ~t~~t~~t~~2~~2~~2~ A měl by radost véééééééélikou ~m~~t~

Tadeáškovi opožděně mooooooooc gratulujeme k jeho narozeninkáááááááááááááám ~x~~m~~s~ a posíláme pořádného "voprďáka" (píšu to správně viď Lendul ~t~ ) ... já jsem na štědrý den nebyla u pc, tak mi to docvaklo až teď když to tu čtu! A jak jste si to užili? Co dárečky? Byl ráno jeden a večer velká nadílka??? ~z~~s~
27.12.2008 19:37:33
Ahoj holky, tak chvilka na pc ~2~
Alči a Katko, fotečky jsou krásné ~R^~z~~s~~m~
My jsme si vánoce užili (vlastně pořád užíváme) nádherně. Byli to mé nejkrásnější vánoce v životě, fakt se povedli úplně bezvadně ~R^~b~~z~~w~~v~
Dětičky měly radost z dárečků neskutečnou, Filípek jak dával najevo radost z každého dárečku, to bylo něco co jsem v životě neviděla. Jásal, děkoval, líbal nás a objímal! Fakt perfektní. Zazpívali jsme si, zatančili... jídla a dobrot je tolik, že budeme asi jako kuličky ~t~~t~~t~
No a dnes jsme jeli vyzkoušet nové lyžičky a helmy, co přinesl ježíšek.
Já jsem čekala, že Filípek bude asi šikovný a brzy bude umět lyžovat, ale to co mě čekalo o tom se mi opravdu ani nezdálo ~s~~m~
Filípek si stoupnul na svah, nasadil lyže a že jedeme. No tak jsme jeli.... holky on ani jednou za celé dopoledne nespadnul, jezdil jak drak, hrozně ho to bavilo, celou cestu křičel...." to je plímovýýý, to je paládičkaaaa, no to je klásnýýýýý" ... ~t~~t~~t~~t~~s~~m~~n~
Já v šoku a ostatní lyžaři asi taky ~t~~t~~t~ Nejvíc se mu líbilo, když jsme jeli kousek šusem ~t~
Ke konci mi na vleku už skoro usínal, ale jak jsme stoupli nahoře na svah, tak že zase jedeme ~R^~t~ Úžasný ~z~~2~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
27.12.2008 11:10:29
ahojky,
tak Vanoce u nas krasne, Maty chtel rozbalovat porad jen darky. Nejvic radost z auta od Bruderu i s nakladacem atd. a z lapotpu a abecedni knihy. Jinak toho dostal mnoho, tak mel radost.

Jinak my se hlasime uz i s Matym k marudkum, nejdriv ja a ted i maty, tak co nadelame :-(

Broni s tatkou je mi to lito ,ale ted je to na prd kor v Breclavi. Tak prejem,at je brzo ok a v Brne zjisti co a jak.
a kdy mas mit termin cca?????
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
27.12.2008 10:25:37
zdravím během svátků~z~

Tak Natálka je holky bez dudlíčka~b~~b~~b~,měla ho jen na usnutí,když spala v noci,tak ho vždycky vyplivla,ale za žádnou cenu se ho nechtěla zbavit~q~,ale slíbila,že když jí Ježíšek přinese kolo,tak důdu vyhodí~y~,takže kolo dostala,důdu jsem rostříhla a Natálka ho hodila do koše~b~,a musím říct,že spinká úúúúplně v pohodě~b~~b~~b~!!!!!!
Sice vstáváme ráno v 6:45,s důdou to bylo až v 8 hodin,ale jsem ráda,že je tak šikovná~z~~z~~z~
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 2216  [Dalších 546 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.