Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
24.12.2008 9:56:38
Ali, teda to mate Vanoce, ja zase mam bolest v krku, opet se mi asi vratil zanet hrtanu,tak snad to zvladnu bez atb. Uz je nechci, tak sotva polykam,ale doufam, ze se mi to zlepsi.
tak prejeme taky Vesele Vanoce a hlaven si to vsechny uzijte a at deti maji krasne zazitky ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
24.12.2008 9:48:56
tak u nás začal "zvesela" - Verunka se včera večer osypala.
Takže dneska na pohotovost - máme neštovice. můžu čekat,že je chytne i Terinka - takže máme o vánocích vystaráno. ![]() |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
23.12.2008 22:32:31
Ahojda kočenky, zdravíííím po delší době
![]() Navečer jsme se navrátili opět od tchánovců, tentokrát chceme být na Ježíška konečně doma ![]() Umli, moc a moc gratuluji k překrásné Barunce a ať jste všichni hooooodně zdraví a spokojení ![]() Malá je fakt překrásná a moc vám to sluší![]() Jinak u nás celkem pohoda, pořád někde lítáme, u tchánovců vždycky zkejsneme - protože nás nechcou pustit .....no a předvánoční zmatky - no comment![]() Broni, moc gratuluji k druhému těhulkovství a mooooc držím pěsti, ať je vše v pořádku a neni ti moc dlouho špatně ![]() Holčiny, všechna PFka jsou moc krásná, jste šikulky ...zkusím vyštrachat to naše....narychlo dělané![]() ![]() |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
23.12.2008 20:15:40
Ahóóój holky!
Všem přejeme krásné Vánoce, rozzářené očička a hodně zdraví do Nového roku ![]() U nás bohužel budou letos Vánoce trošku jiné, uklizeno nemám nic, napečeno taky ne, fakt to nějak nejde... No a hlavně máme taťku pořád v nemocnici se zádama, teď to zase vypadá na zánět kyčelní kosti, každopádně si ho můžeme zítra v poledne z nemocnice půjčit a 25. ráno ho tam musím zase vrátit ...dál se uvidí...No ale hlavu vzhůru, mějte se všichni moc hezky a zítra si to užijeme ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
23.12.2008 20:04:13
Ještě malá úprava nicku:)))
|
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
23.12.2008 20:02:33
Milé holčinky,
také přejeme krásné vánoce. Ty budou letos určitě nádherné, když už máme takové rozumbrady:))) Už se moc těším. A také vám přejeme do nového roku hlavně zdraví a štěstí, spoustu radostí a splnění všech přání. Umlovka, Roman, Vojtíšek a Barunka |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
23.12.2008 18:22:00
Holky,přejeme vám s celou rodinkou šťastné a veselé vánoce,bohatého ježíška,hodné dětičky,spokojené manžely,atd..........
![]() ![]() ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
23.12.2008 15:32:23
My též přejeme všem krásné Vánoce!
Babička už je doma z nemocnice a sousedka včera porodila čtvrtým císařským řezem zdravého chlapečka Matěje ![]() A pro pobavení - dnes mi přišla objednávka na zboží u kterého mám psáno dostupnost zboží 14 dnů a paní píše "prosím dodat do Vánoc" Tak jsem jí opdověděla, že se asi špatně podívala do kalendáře, ale že Vánoce jsou ZÍTRA" ![]() ![]() |
| Vlaďka, Klárka+Honzík | 38394 |
|
|
23.12.2008 12:23:36
Dando, nahlásit se musí, že malá chodí na ty 4 hodiny, jestliže teď chodila jen na 5 dní v měsíci.
Jinak všem přejeme krásné vánoce a chválíme všechna přáníčka, krásné fotečky a nádherné dětičky. ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
23.12.2008 12:22:55
Taky přidáváme přáníčko s přáním krásných vánoc
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.