Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
23.12.2008 11:56:46
Krásné a veselé vánoce všem přejí Marešovi.
Všichni si to krásně užijte a přeji hodně štěstíčka ,zdravíčka.... ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
23.12.2008 10:36:22
Holky ahooooj
![]() Přejeme také všem krásné prožití vánočních svátků, pohodu a moře štěstíčka a dárečků ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Holky na mě ta nálada nějak doléhá, jsem pořád nějaká dojatá ![]() ![]() ![]() ![]() Filípek se ráno probudil, uviděl stromeček a to jste neviděly co dělal.... pořád tady jásá, obdivuje jednu ozdobu vedle druhé, je šťastný, že tam dal Ježíšek i bonbonky..... no fakt něco úžasného ![]() ![]() ![]() Všechna přáníčka jsou nádherná!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
23.12.2008 9:03:16
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
23.12.2008 8:23:42
![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
22.12.2008 22:00:29
ahojky jen v letu a zase mažu něco dělat , asi žehlit
![]() ![]() ![]() |
|
|
22.12.2008 21:29:33
Vzpomněla jsem si, v pátek Angelika dostala pozvánku na 3-letý preventivní prohlídku na 15.1. Doma jsem změřila v předstihu, teď měří okolo 102cm a 16kg a nožku má 26.
![]() ![]() |
|
|
22.12.2008 20:18:55
Vlaďko, díky za radu. A stejně to musí nahlásit na sociálce nebo nemusí??
|
| Vlaďka, Klárka+Honzík | 38394 |
|
|
22.12.2008 17:26:10
Ahoj všem,
Umlovce posíláme gratulaci k narození krásné holčičky. přejeme Vám mnoho krásných chvil s miminkem a hodného sourozence. Dando, do práce můžeš chodit a zároveň pobírat rodičák do 4 let věku, když Angelička splní tu podmínku, že bude navštěvovat školku jen na 4 hodiny denně. Takže si myslím, že u Vás je to v pohodě. A ty si můžeš přivydělat kolik chceš, mohla bys pracovat i na celý úvazek, kdybys měla někoho, kdo ti bude Angeličku vyzvedávat ze školky po těch 4 hodinách a nadále se o ní starat, než bys přišla z práce. Jinak všem přejeme krásné prožití vánočních svátků a hodně radosti s dětmi pod stromečkem. Šťastné a veselé Vánoce. |
|
|
22.12.2008 14:32:44
Holky, mám dobrou zprávu, že práci mám jistotu. Nastupuji od února do práce na zkrácený uvazek
Dneska jsem byla na pohovor s vedoucím a nakonec jsme ukecali hodinu Ale mám jeden háček, asi budu muset rozloučit s rodičákem. Zatím od února do srpna na zkrácený úvazek. Nevím jestli to platí, že pracuju na 4 hod a Angelička taky na 4 hod denně být ve školce, a přijít o rodičák?? Zatím ještě nechci o tom přijít, chci nadále probírat až do srpna.![]() Dnes odpoledne jdu do VZP si žádát o vrácení peníze. Koupila jsem helmu i chrániče pro Angii ![]() Umli,gratuluju ke narození Barunky a moc moc roztomiloučká holčička ![]() ![]() ![]() Broni, taky gratuluju k těhotenství...koukám, že stále rodí a rodí a další někdo otěhotní... A já zatímco budu ta poslední druhorodička v lednáčku ![]() Dárky už máme nakoupené, ještě nejsou balené, dnes večer asi budu balit dárky. Cukroví jsou hotové, v bytě je uklízeno, umytá okna... Martino, hezké přáníčko ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
22.12.2008 10:57:48
Ahojky,
Umli, teda ta Barunka se vám povedla, je krááásná ![]() Broni, gratuluju k těhotenství...ať se to brzo srovná a je ti líp. Katuš, ať to s babičkou dobře dopadne. Alčo, tak to závidím, že máš takovou pohodu. Anetka je přes den relativně v pohodě, takže poklidit jsem celkem stihla. Ale už 3 večery jsem se nedostala k balení dárků, protože Anetka večer nespí, jak jí všechno svědí a celou noc se vrtí a chodí ke mě do postele, takže podle toho vypadám....budu všechno honit na poslední chvíli....no aspoň jsme včera odpoledne s dětma ozdobili stromeček. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.