| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 2216  [Dalších 506 >>]
Romcinka & V+N 27695
23.12.2008 11:56:46
Krásné a veselé vánoce všem přejí Marešovi.

Všichni si to krásně užijte a přeji hodně štěstíčka ,zdravíčka....~s~:-)

mikinka77+K+K+Filípek 28268
23.12.2008 10:36:22
Holky ahooooj :-)
Přejeme také všem krásné prožití vánočních svátků, pohodu a moře štěstíčka a dárečků ~s~~m~~z~~b~~x~~x~~x~
Holky na mě ta nálada nějak doléhá, jsem pořád nějaká dojatá ~t~~t~~n~~m~
Filípek se ráno probudil, uviděl stromeček a to jste neviděly co dělal.... pořád tady jásá, obdivuje jednu ozdobu vedle druhé, je šťastný, že tam dal Ježíšek i bonbonky..... no fakt něco úžasného ~R^~m~~s~

Všechna přáníčka jsou nádherná!!!~R^~s~~x~~p~

Alč@ 29602
23.12.2008 8:23:42
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
22.12.2008 22:00:29
ahojky jen v letu a zase mažu něco dělat , asi žehlit ~n~~n~

Danda*Angelička(01/06) 38176
22.12.2008 21:29:33
Vzpomněla jsem si, v pátek Angelika dostala pozvánku na 3-letý preventivní prohlídku na 15.1. Doma jsem změřila v předstihu, teď měří okolo 102cm a 16kg a nožku má 26.~b~~b~

22.12.2008 20:18:55
Vlaďko, díky za radu. A stejně to musí nahlásit na sociálce nebo nemusí??
Vlaďka, Klárka+Honzík 38394
22.12.2008 17:26:10
Ahoj všem,

Umlovce posíláme gratulaci k narození krásné holčičky. přejeme Vám mnoho krásných chvil s miminkem a hodného sourozence.

Dando, do práce můžeš chodit a zároveň pobírat rodičák do 4 let věku, když Angelička splní tu podmínku, že bude navštěvovat školku jen na 4 hodiny denně. Takže si myslím, že u Vás je to v pohodě. A ty si můžeš přivydělat kolik chceš, mohla bys pracovat i na celý úvazek, kdybys měla někoho, kdo ti bude Angeličku vyzvedávat ze školky po těch 4 hodinách a nadále se o ní starat, než bys přišla z práce.

Jinak všem přejeme krásné prožití vánočních svátků a hodně radosti s dětmi pod stromečkem. Šťastné a veselé Vánoce.

22.12.2008 14:32:44
Holky, mám dobrou zprávu, že práci mám jistotu. Nastupuji od února do práce na zkrácený uvazek~b~ Dneska jsem byla na pohovor s vedoucím a nakonec jsme ukecali hodinu ~t~
Ale mám jeden háček, asi budu muset rozloučit s rodičákem. Zatím od února do srpna na zkrácený úvazek. Nevím jestli to platí, že pracuju na 4 hod a Angelička taky na 4 hod denně být ve školce, a přijít o rodičák?? ~d~Zatím ještě nechci o tom přijít, chci nadále probírat až do srpna.~2~

Dnes odpoledne jdu do VZP si žádát o vrácení peníze. Koupila jsem helmu i chrániče pro Angii ~z~

Umli,gratuluju ke narození Barunky a moc moc roztomiloučká holčička ~R^~s~~x~

Broni, taky gratuluju k těhotenství...koukám, že stále rodí a rodí a další někdo otěhotní...~t~ A já zatímco budu ta poslední druhorodička v lednáčku ~d~

Dárky už máme nakoupené, ještě nejsou balené, dnes večer asi budu balit dárky. Cukroví jsou hotové, v bytě je uklízeno, umytá okna...

Martino, hezké přáníčko ~;)
Matty 15764
22.12.2008 10:57:48
Ahojky,

Umli,
teda ta Barunka se vám povedla, je krááásná ~s~

Broni,
gratuluju k těhotenství...ať se to brzo srovná a je ti líp.

Katuš,
ať to s babičkou dobře dopadne.

Alčo,
tak to závidím, že máš takovou pohodu. Anetka je přes den relativně v pohodě, takže poklidit jsem celkem stihla. Ale už 3 večery jsem se nedostala k balení dárků, protože Anetka večer nespí, jak jí všechno svědí a celou noc se vrtí a chodí ke mě do postele, takže podle toho vypadám....budu všechno honit na poslední chvíli....no aspoň jsme včera odpoledne s dětma ozdobili stromeček.

[<<Předchozích 1700] Názory 17011710 z 2216  [Dalších 506 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.