| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 2216  [Dalších 496 >>]
LenkaMi.+2 32279
22.12.2008 9:07:37
Ahojky,
Alčo, přijdte k nám, já ještě potřebuju vyleštit zrcadla a že jich máme~t~.

Kdybych se sem už nedostala, tak všem přejeme kráné Vánoce, dětem hoooodně dárků, co se budou líbit a maminkám co nejvíc pohody!!!!!!!~x~~x~~x~~x~~x~
Alč@ 29602
22.12.2008 9:00:23
hezké ráno.

Vegetíme. máme naklizeno,napečeno(maminka),dárky zabalené a tak prostě jen lenošíme u pohádek. ~x~

Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
21.12.2008 15:27:52
UMLINKO, BARUNKA JE NADHERNA KOCENKA, MOC TI TO SLUSI. TEDA TAK VYPADAT PO PORODU TI ZAVIDIM :-)

BRONI GRATULACE K TEHULINKOVSTVI, SKODA, ZE NAM TO NEVYSLO TAK NEJAK STEJNE,ABY JSME SE MOHLY POTKAT V BRECLAVE :-)

JINAK MY MAME STOMEK VE SKLEPE, JESTE JSEM HO NEVIDELA,ALE UROC BUDE KRASNY. DNESKA JSME JELI NAKOUPIT NA VANOCE JIDLO, PITI ATD. NO TEDA TO BYL MAJLANT :-D.

A VSEM NATALKAM NEJ K SVATECKU~x~~x~~x~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
21.12.2008 10:37:37
Ahoj holky,

děkujeme za pochvalu:) Oni ty prdísci jsou roztomilí všichni a přišli mi celkem i podobní v té porodnici.

Broňo, gratuluju k těhotenství! A ať to období, kdy je Ti blbě, nějak brzo překonáš.

Vojta taky vybíral stromeček. Vybral hrozně malej, ale málem se rozbrečel, když chtěl Roman vzít větší. Takže máme nejmenší stromek, co jsme kdy měli, ale to je jedno, hlavně, že bude ten náš malej chlap spokojenej. Teda ten mi přijde teď už tak obrovskej. Je to fakt děsný, jak to letí.
Katka. 13699
21.12.2008 10:02:38
Ahoj všem!

Natálkám vše NEJ. ke svátku ~z~

Umli, Baruška je nádherná ~R^

My jsme včera byli koupit stromeček, Daník si chtěl vyprat sám, tak vybral krásnej stříbrnej smrk i když my jsme chtěli jedličku ~t~ No ale říkal, že Ježíšek přinese nejvíc dárků pro něj, tak prý stromeček musí vybrat on ~t~~t~~t~~t~~t~
Dnes ho asi budeme zdobit ~R^

A aby toho "veselí" u nás nebralo konce, tak máme opět babičku v nemocnici.
Má tlak 210/180 a 150 tepů za minutu.
A to ji ve středu pustili domů, že už byla ok a včera ji tam zase vezli.
Mamka říkala, žr si myslela, že než dojede těch 10km do nemocnice, že snad bude po bábince ~Rv~n~~n~~n~~n~

Broni, gratuluju k těhotenství a ať mimísek roste jak má ~R^
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
21.12.2008 9:08:29
Děkujeme za přání k svátečku~m~
Alč@ 29602
21.12.2008 8:03:00
Vše nejlepší Natálkám k svátku - hodně zdravíčka a štěetíčka

...

Broni - veliká gratulace k
Broňa, 2 špunti 53006
20.12.2008 22:10:59
Ahojky,

Umli, moc gratuluju ke krásnému miminku, paráda, že jste to stihly do Vánoc a můžete už být doma.

Míšo, Tobě jsem ještě nestihla pogratulovat k těhotentství, tak dodatečně ~:-D
No nám se konečně také zadařilo :-) V říjnu jsme byli v Brně v Heliosu, kde nás docela vystrašili. Manželův spermiogram katastrofální, prý se máme rozhodnout, co dál. No a ty mršky se asi polekaly :-)
Ale teda jak mně je špatně :-© U Danielka jsem byla spíš jen trochu unavená, ale toto je fakt hrůůůůůza...

No a dneska jsem ještě odvezla manžela do nemocnice, má něco se zádama, nemohl se vůbec hýbat, tak do Štědrého dne tam bude určitě ~:(

Matty, aspoň si ty neštovičky odbudete, když je škaredě.....
KamiŠ+2 48179
20.12.2008 20:56:26
Umli, ~R^~s~~s~~s~
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 2216  [Dalších 496 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.