| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 2216  [Dalších 426 >>]
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
18.12.2008 14:00:37
Katko mi taky kupovali autosedačku , už se těšim až mu jí dáme do auta.
Já jsem vždycky vyřízená když ho musim poutat do tý starý ~q~~q~~q~
a od strejdy možná taky dostane ňákej PC ~d~~d~ něco jsem o tom zaslechla

Mikinko já si naježila

a věř že do vánoc by to nepočkalo ~t~~t~~t~~t~
ten tvúj je taky moc pěknej .
koukali jsme po ňáký zrcadlovce , nebo tak něco , ale já ho pořád tahám u sebe tak nakonec jsme koupili tandle malej, ale šikovnej ~t~~t~~t~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
18.12.2008 13:03:13
Mikinko, teda to je super. MOc pekny fotak, to budes mit od jeziska teda radost ~x~~x~~x~~x~

My jsme Matymu koupili na Vanoce - pokladnu, pac vsude a porad pocita ~;), garaze, knizku, flees deku Borek stavitel - tu si moc pral, laptop detsky, pyzamko cars a dal ani nevim. Mam to dele zabalene :-).

Ale od nasich dostane super auto od Brudra - za 2000 ~o~, pak od babicky povleceni wall e, ratatouil, abecedni knihu a jeste sadu knizek Masinka Tomase. a od bratra vladkovo kresilko detske z Ikey.

u nas pekne od rana teda leje, hnus,ale museli jsme ven, tak Maty si to pekne uzival s kaluzema ~q~~q~~q~
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
18.12.2008 8:52:02
Tak Štěpánkovi jsme koupili povlečení od Matějovského s Harry Potterem,Mobilní telefon,kolečkové brusle,nějaké oblečení,sprcháče,...

Natálce Chou-chou,oblečky na panenky,rádio se sluchátkama s cédéčkama,mluvícího My Little Ponny,Povlečení se Snopym,Inteligentní plastelínu,a samozřejmě oblečení,ta se v tom vyžívá,jak se chce pořád převlíkat a něco zkoušet~b~~z~
Danda*Angelička(01/06) 38176
18.12.2008 8:43:07
Mikino, jakou značku na foťáku? Není to Panasonic F18? Na fotce mám snad úplně stejný.~;) Mám Panasonic F18.
To bude pro tebe hezký dáreček ~R^~b~
mikinka77+K+K+Filípek 28268
18.12.2008 7:38:48
Katuško, jsem se nasmála, když jsem si představila, že budeš posílat balíčky až v roce 20098 ~t~~t~~t~~t~

Lendulko, co sis naježila ty??? ~t~
Já tohle ...

~R^~z~~b~~t~
No já už taky měla nutkání, ale říkám si... vydrž prťka vydrrrrž ~t~~t~~t~

A máte to doma hezky rozdělené ~R^~t~ Tedík je borec ~m~~y~

Katuško, to koukám, jakou má Daník radost z bundičky ~R^~m~ Filípka oblečení nějak vůbec nebere, ještě botičky a rukavičky, ale bunda nebo jiné hadýrky ... vůbec. To by muselo mít asi všechno obrázek Cars nebo Bořka ~t~~2~~t~~d~
Katka. 13699
18.12.2008 0:23:01
Lenďulko, tak teda Daník dostal od našich na mikuláše takovou fleesovou bundičku.
Naši jsou daleko, tak mu to poslali balíkem, on tu trojčil jak blázen, bundu si oblíkl a nechtěl sundat, všude ji nosí sebou i do postýlky ji ukládá vedle sebe, když jde spát.
Je z bundy úplně hotovej a už volal babičce, že chce ještě jednu, tak bude mít ještě jednu na Vánoce ~t~~t~~t~~t~
No a jak rozbalil tuto bundu, tak že má v balíku sladkosti a hračku, to ho vůbec nezajímalo.
Hračka je do dnes nerozbalená ~l~

Daník dostane u nás doma autosedačku, plastelínu (to je jediná činnost, která ho baví), hopsací míč (doufám, že se nezabije ~t~ ), duplo hasiče, pyžamo s pejskem Snoopy - to si moc přál a myslím, že ještě něco tam pro něj mám ~2~
No a od babiček to bude určitě zase milion krámů, nejvíc se všeho si přeje pokladnu, aby se naučil počítat, pak chce velký odrážedlo, další koleje, další vláček..... tak jsem na to zvědavá.

Teď jsme mu udělali novej pokojíček a já jsem všechny hračky vyzázela pryč, má tam jen pastelky, plastelínu, lego duplo a koleje.
Víc vůbec nic, všechny police a skříňky má prázdný, tak alespoň se tam po vánocích všechno vejde ~q~~l~

Tedík je taky hezky upovídanej ~R^
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
17.12.2008 22:28:43
Ahojky
tak Daníčkúm taky přejeme vše nej nej nej

Mikinko a co to bude ?????
Já si taky dneska "naježila" ~t~~t~~t~~t~~t~~t~
prostě to bylo móóóóc dúležitý a do vánoc by to nepočkalo ~t~~t~~t~~t~~t~

A Tadu dostane ???
ňáký hadříky - což pro ně stejně nejsou dárky ~o~~o~~o~
koleje s vláčkama
kúlečník
lego
knížky
a pak nevim , budu muset pohledat ~d~~d~~d~

Tak jsme s Tedíkem včera pekli a tedík pak dělat ježečky
a povídal si u toho
" chytit za čumáček , namočit do čokolády , nechat okapat a šup s nim do kokosu" a já na něj koukám a říkám mu jak je šikovnej a on jen zvednul oči a říká " no to víš , já jsem pekaš a ty umejvač "~t~~t~~t~~t~

ještě jsem chtěla něco , ale co ???????????

tak dobrou noc
Michelinka+Daneček 2.2. 30679
17.12.2008 19:41:43
Ahoj holky, moc dekujeme za prani a pripojujeme se s pranim vseho nejlepsiho nasim spolujmenovcum~s~!

Katka. 13699
17.12.2008 17:42:27
držím palce, aby Ti práce vyšla ~R^
Katka. 13699
17.12.2008 17:39:15
Pro dětičky..... ~t~
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 2216  [Dalších 426 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.