| Katka. | 13699 |
|
|
17.12.2008 17:38:58
Daník děkuje za přáníčka.
Od rána je to u nás jako na ústředně, neustále mu někdo volá ![]() ![]() ![]() Zítra jedeme do Prahy kupovat stromeček. Míváme umělej, ale Daník řekl, že by si chtěl stromeček vybrat sám, tak pojede vybírat ![]() ![]() ![]() Mikinko, už toho moc nemám, už objednávky nepřijímám. Nastavila jsem si na mejl automat. odpověď, že objednávka bude vyžízena 5.1.20098 a hotovo. V pátek jsem poslala 7 obchodních balíků, ty mají být doručeny do druhého prac. dne a hle! 3 zákazníci je UŽ mají doma takže další balíčky už prostě neodesílám, nemám nervy na to, aby na mě lidi řvali, že jim nepřišel balíček do Vánoc ![]() Holky a co máte pro dědičky na Vánoce? Pochlubte se ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
17.12.2008 16:26:52
Taky přeji Danečkovi k dnešním svátku hodně zdraví...
![]() ![]() Dneska jsme byly na psychologii a podle psycholožky, že bude v pohodě, teď jsou zatím období. Při spolupráci s psychožkou zvládla na ![]() Byla klidná a u toho vydržela. Jen mimo nadále je pěkně divoška a čertice a vzdorovitá ![]() ![]() V pátek má ve školce vánoční besídku. Kamarádka mi ozvala, že mám v pondělí přijít na pohovor u jejího tatínka. Doufám, že se na to dohodneme kdy bude nástup do práce. Tak uvidíme. ![]() Martino, hezký pupík ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.12.2008 15:14:46
koukala jsem do alba na pupíček.
Už krásně roste. ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
17.12.2008 14:46:17
Daneckům vse nejjjjj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jinak ja dneska pecu linecke jeste pro nase, tak mam na to klid, mrne spi. jinak se mame dobre, pupik roste diky Mikinko,ale uz je nekdy i na obtiz a to me to nejhorsi ceka :-D. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
17.12.2008 14:24:02
Ahoj holky
![]() Také přeji Danečkům VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTEČKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dandi, také jsem si vystála na poště frontu ![]() Katuško, ty toho musíš mít až nad hlavu viď ![]() Se ti musí o tom balení i zdát ![]() My ještě pečeme, už máme tedy asi tak půlku, tak zbytek dovrkneme do neděle. Uklizeno mám, teď už jen poklízím... jak píšeš Matty, někdy je to do hodiny stejné, jako kdybych nic nedělala ![]() ![]() My jsme dnes byli zase plavčit, Filípek je potápka, pořád by jen skákal a potápěl, nějaké básničky ho moc neberou, to už čeká až zase bude pod vodou ![]() ![]() ![]() ![]() Martinko, máš krásný pupíček!!! ![]() ![]() ![]() U nás je dnes nějaká mlha, tak ani ven nepůjdeme a budeme zase tvořit... Filípka to děsně baví, sám vykrajuje, dává na plechy, válí těsto... no fakt hrozně velký pomocník! ![]() ![]() ![]() ![]() Už se těšíme na vánoce, Filípek každé ráno kouká, jestli už Ježíšek nepřinesl náááhodou ozdobený stromeček a pořád nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mě Ježíšek přinese krásný dáreček, tak se moooooooc těším ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.12.2008 13:33:33
taky přeji všem Danečkům vše - nej nej k svátku
![]() ![]() v pátek se na Vás na všechny těšíme. |
| Katka. | 13699 |
|
|
17.12.2008 11:28:16
.....přejeme vše NEJ. k dnešnímu svátku
![]() ![]() |
|
|
16.12.2008 15:34:09
hodilaj sem fotecku do denicku briska,ale je to focene pred 2 tydny a nic moc kvalita.
|
|
|
16.12.2008 14:28:51
tak jsem dopekla velkou varku lineckeho a zitra me ceka jeste jedna pro nase . jsem ko, zada me boly jak cert, půjdu se na chvilku natahnout.
jinak darky mam vsechny, zabalene, nachystane na Vanoce, jen MAty ze chce jeste policejni auto. tak nevim, jestli dokoupit a nebo to nechat na narozky ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
16.12.2008 14:03:22
Ahojky taky gratulujeme Umlince
![]() ![]() ![]() Katko ta pizzerie je príma , děti si hrajou a dospělí drbou ![]() ![]() 3koda že nemúžem , jela bych hned |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.