| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 2216  [Dalších 336 >>]
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
4.12.2008 9:32:02
ahojky holky,
Ali krasne fotecky, my s Matynkem asi nikam nepůjdeme, aby nemel trauma. hrdina to je,ale jak dojde na vec, tak nevim.
Jinak my vcera byli na ko na alergu a astma. tak dobry , ko za 6 mesiců, coz je super.

jinak mam uklizeno konecne, jen potom doutirat prach a jeste me cekam peceni lineckoho, tak pristi tyden na to půjdeme. jinak peceme s mamkou u nich,ale linecke doma bude jako loni :-)
Alč@ 29602
3.12.2008 20:23:47
ahoj. nakukuji.

máme za sebou Mikulášskou besídku.
bylo to moc hezký - prostě paráda program.

Byla jsem s oběma holkama - a byla s námi i Blanka s Janičkou.

Terinka čertovi slibovala hory doly ~t~~t~ tak uvidíme.

Yitu@V@V 13578
3.12.2008 18:05:58
zdravíme!!!

Blance dodatečně vše nej nej nej!!!

zítra všem Barborkám !! také !!!

zítra jsem v práci, pak na semináři a pak na angličtině, tak net nestihnu, přijedu večer a padnu...

do Třeboně jezdíme tak 2x do měsíce, máme tam práci.
Dozorujeme jeden domeček.
A vždy to spojíme s návštěvou hospůdky se známýma,
tak si to vždy i užijeme, ale ta cesta tam a zpět je šílená....minim 3-4 hod :(~:(

Dneska jsme s Viki konečně byly na yamaze!!
tak si to VIKI NÁLEŽITĚ UŽILA...po tak dlouhé době..

domů jsme si přivezly nové cd...tak tu pořád běží dokola..~m~~m~~m~

jo a taky tip - happy foto má do 5.12 slevu na velké fotky!!!

mikinka77+K+K+Filípek 28268
3.12.2008 15:24:07
Jo Yitusch, co vy v Třeboni?? :-)
3.12.2008 15:21:48
Katuška s broučkem má asi pěkný frmol teď před vánoci s obchůdkem, co? Že se ani neukáže...

Jo a já říkám Filípkovi.... Filípku, jakou řekneš básničku čertovi a Mikulášovi???
A on začal....
"no čece tuhle... můj svět tvůj, nechápe, tak má být, stačí dát dech... "

~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~

Tak jsem mu řekla, že to by stejně nepoznali co to je za písničku, tak začal říkat Měla babka 4 jabka... ~t~~R^~;)
3.12.2008 15:16:29
Umlinko, my budeme linecké péct dnes taky ~R^~;)
Tebe s tím panděrem teda obdivuju!!!

No Filípek má pořád očíčko rudé, ale kdybyste viděly ty boje.... je mi ho tak líto, broučka maličkého ~n~~n~~m~~s~
Kapali jsme a mazali plyšákům, panenkám i mě, ale jak přišla řada na něj, tak jsem ho musela přeprat ~n~
Chjo...
Ječný zrno jsem měla poprvé v životě letos v létě v Itálii, a teda musím říct, že to bylo hrozný! ~Rv Takže musel Vojťulka pěkně zkusit, co? ~s~

Filípek nebere čerty jako strašáky, on vlastně vůbec neví co je strašidlo ... takže se těší, až je uvidí. V pohádce se mu také líbí čertík (malej ale šikovnej ~t~ ) ~z~~z~

Jinak už úklid, výzdobu a dárečky také máme, jen zabalit.... to dělám až poslední týden před vánoci, protože si to pak chci všechno ještě prohlédnout ~t~~t~~t~~t~~t~

No a dnes budu šít velké ponožky (mega ponožky nebo spíš pytloponožky ~t~) na toho Mikuláše.... ty co jsem dělala kdysi už byly na odpis...
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
3.12.2008 14:44:44
Ahoj,
Miki, to je Filípek odvážlivec:)) Hlavně ať mám brzo očičko zahojené. Vojtík měl nedávno ječné zrno.

My taky radši Mikuláše a čerta domů zvát nebudeme, kort v tomhle našem období lítosti a strachu.

Dneska jsme upekli linecké, aby si Vojtíšek užil vykrajování a já jsem teda už k.o. Do toho samozřejmě poslední dny už vůbec nechce po obědě spinkat a večer taky už nebývá nijak zvlášť urvaný.
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
3.12.2008 12:46:27
Ahoj,tak k nám Mikuláš s čertama nepřijde,ale my jdeme na Mikuláškou besídku,tak děti o bubáčky nepřijdou~b~.
Jinak dárečky mám všechny~b~,zabalené ještě nee.
Výzdobu máme taky~b~.
Ale péct jsem ještě nezačala,jsem ostuda~o~
3.12.2008 8:59:54
Ahoj holky ~b~

Tak jak jste na tom s vánočním úklidem, pečením a s dárkama ~z~

K nám přijdou domů čerti (3 z toho jeden maličký), andělé i mikuláš a Filoušek už se strašně těší ~m~~R^
Za to holky mě přemlouvají, ať je sem nepouštím ~t~~t~~t~
A zrovna joooo ~2~~t~

Filípek má nějaký zánět v očíčku, asi z rýmičky co mu začala téct ~;((~s~ Tak snad to brzy přejde...

Blani, dodatečně Všechno nejlepší k svátečkuuuuu!!! ~x~~m~
Alč@ 29602
2.12.2008 20:31:02
Blani - ještě vše nej-nej k svátku. ~x~
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 2216  [Dalších 336 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.