| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
4.12.2008 9:32:02
ahojky holky,
Ali krasne fotecky, my s Matynkem asi nikam nepůjdeme, aby nemel trauma. hrdina to je,ale jak dojde na vec, tak nevim. Jinak my vcera byli na ko na alergu a astma. tak dobry , ko za 6 mesiců, coz je super. jinak mam uklizeno konecne, jen potom doutirat prach a jeste me cekam peceni lineckoho, tak pristi tyden na to půjdeme. jinak peceme s mamkou u nich,ale linecke doma bude jako loni ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
3.12.2008 20:23:47
ahoj. nakukuji.
máme za sebou Mikulášskou besídku. bylo to moc hezký - prostě paráda program. Byla jsem s oběma holkama - a byla s námi i Blanka s Janičkou. Terinka čertovi slibovala hory doly ![]() tak uvidíme.![]() ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
3.12.2008 18:05:58
zdravíme!!!
Blance dodatečně vše nej nej nej!!! zítra všem Barborkám !! také !!! zítra jsem v práci, pak na semináři a pak na angličtině, tak net nestihnu, přijedu večer a padnu... do Třeboně jezdíme tak 2x do měsíce, máme tam práci. Dozorujeme jeden domeček. A vždy to spojíme s návštěvou hospůdky se známýma, tak si to vždy i užijeme, ale ta cesta tam a zpět je šílená....minim 3-4 hod :( ![]() Dneska jsme s Viki konečně byly na yamaze!! tak si to VIKI NÁLEŽITĚ UŽILA...po tak dlouhé době.. domů jsme si přivezly nové cd...tak tu pořád běží dokola.. ![]() ![]() ![]() jo a taky tip - happy foto má do 5.12 slevu na velké fotky!!! |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
3.12.2008 15:24:07
Jo Yitusch, co vy v Třeboni??
![]() |
|
|
3.12.2008 15:21:48
Katuška s broučkem má asi pěkný frmol teď před vánoci s obchůdkem, co? Že se ani neukáže...
Jo a já říkám Filípkovi.... Filípku, jakou řekneš básničku čertovi a Mikulášovi??? A on začal.... "no čece tuhle... můj svět tvůj, nechápe, tak má být, stačí dát dech... " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jsem mu řekla, že to by stejně nepoznali co to je za písničku, tak začal říkat Měla babka 4 jabka... ![]() ![]() ![]() |
|
|
3.12.2008 15:16:29
Umlinko, my budeme linecké péct dnes taky
![]() ![]() Tebe s tím panděrem teda obdivuju!!! No Filípek má pořád očíčko rudé, ale kdybyste viděly ty boje.... je mi ho tak líto, broučka maličkého ![]() ![]() ![]() ![]() Kapali jsme a mazali plyšákům, panenkám i mě, ale jak přišla řada na něj, tak jsem ho musela přeprat ![]() Chjo... Ječný zrno jsem měla poprvé v životě letos v létě v Itálii, a teda musím říct, že to bylo hrozný! Takže musel Vojťulka pěkně zkusit, co? ![]() Filípek nebere čerty jako strašáky, on vlastně vůbec neví co je strašidlo ... takže se těší, až je uvidí. V pohádce se mu také líbí čertík (malej ale šikovnej ) ![]() ![]() Jinak už úklid, výzdobu a dárečky také máme, jen zabalit.... to dělám až poslední týden před vánoci, protože si to pak chci všechno ještě prohlédnout ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a dnes budu šít velké ponožky (mega ponožky nebo spíš pytloponožky ) na toho Mikuláše.... ty co jsem dělala kdysi už byly na odpis... |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
3.12.2008 14:44:44
Ahoj,
Miki, to je Filípek odvážlivec:)) Hlavně ať mám brzo očičko zahojené. Vojtík měl nedávno ječné zrno. My taky radši Mikuláše a čerta domů zvát nebudeme, kort v tomhle našem období lítosti a strachu. Dneska jsme upekli linecké, aby si Vojtíšek užil vykrajování a já jsem teda už k.o. Do toho samozřejmě poslední dny už vůbec nechce po obědě spinkat a večer taky už nebývá nijak zvlášť urvaný. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
3.12.2008 12:46:27
Ahoj,tak k nám Mikuláš s čertama nepřijde,ale my jdeme na Mikuláškou besídku,tak děti o bubáčky nepřijdou
.Jinak dárečky mám všechny ,zabalené ještě nee.Výzdobu máme taky .Ale péct jsem ještě nezačala,jsem ostuda ![]() |
|
|
3.12.2008 8:59:54
Ahoj holky
![]() Tak jak jste na tom s vánočním úklidem, pečením a s dárkama ![]() K nám přijdou domů čerti (3 z toho jeden maličký), andělé i mikuláš a Filoušek už se strašně těší ![]() ![]() Za to holky mě přemlouvají, ať je sem nepouštím ![]() ![]() ![]() A zrovna joooo ![]() ![]() Filípek má nějaký zánět v očíčku, asi z rýmičky co mu začala téct ![]() Tak snad to brzy přejde...Blani, dodatečně Všechno nejlepší k svátečkuuuuu!!! ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.12.2008 20:31:02
Blani - ještě vše nej-nej k svátku.
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.