| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 2216  [Dalších 326 >>]
Alč@ 29602
2.12.2008 11:01:05
ahoj do Třeboně.

...

taky si myslím,že se může přidat kdokoliv.
alspon nás bude víc.
Yitu@V@V 13578
2.12.2008 10:26:08
Posílám pozdrav z Třeboně !!!

V pátek se na všechny zůčastněné těšíme :)

Pak je také domluvená pizzerka

Umlovce držíme palečky...

Menší ledňáček nevadí, já myslím, že se může přidat kdokoliv, ne???

Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
2.12.2008 10:15:50
ahojky holky,
tak si cetry uzijte, my letos půjdeme asi jen na namesti,ale spis moc neee,aby Maty nemel moc stres. Jinak ja dneska uklizim, mam ditko od vcera u nasich, tak musim neco udelat na uklid vanocni, neb s Matyskem je to fakt umeni :-D.

jinak Vam vecer hodim foto pupiku aktualniho,aby jste koukli, docela ted rosteme,boly me z toho bricho, jak roste :-)
Alč@ 29602
2.12.2008 6:47:22
hezké ráno.

..

Blani to by bylo moc fain.
Zítra se uvidíme. Už se těším.
Kessey + 3 princezny 50254
1.12.2008 22:10:45
ahojky holčiny, vadilo by vám kdyby za čerta šla moje mamča??? Je cca 164 cm vysoká a tmavší pleti ani jí nebudem muset moc černit ~t~~t~~t~~t~ No kecám jak cikánka nevypadá, ale proti mě jo a je stejné postavy jako já nebo spíš já stejné jako ona~m~~y~~y~
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
1.12.2008 9:25:51
Ahoj holky,tak jaký jste měly víkend? ~m~
My jsme s dětma vyráběly vánoční výzdobu~R^,dětičky jsou tak šikovné~y~,rozhodně nejsou zručné po mně~l~,ale určitě po tatínkovi~b~,tak už máme nazdobeno,takové krásné věcičky~y~~y~~y~
Alč@ 29602
29.11.2008 21:11:13
Petruš minule jsme byli v pizzerii cca 2.hodky.
ale,to je asi tak maximum.

...

my máme mikuláškou n těláku ve středu.
tak se těším a doufám,že čert holky trochu srovná.

potkala jsem Blanku a tak jsme se domluvili,že vezme holky a půjde s námi neb bydlí kousíček ode mě.
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
29.11.2008 18:42:43
Zdravím a přeji, ať se Mikulášský srazík povede!!! ~z~~z~~z~ U nás bude Mikulášská nadílka v pátek od 17h v tělocvičně a pokud to proběhne jako loni, budou mít kluci hluboký zážitek ~t~~t~~t~ snad to přežijou ~2~

V pizzerce po srazíku budete dlouho? Nebo jen na oběd? Pokud byste byly déle, přijela bych se na Vás podívat ~m~

A musím ťukat - oba kluci už jsou zdraví, navíc Maťovy uši byly ve velkém očekávání, jak se budou zotavovat a zatím prý dobrý ~x~ aby to ještě v dobrém vydrželo.

Vidím, že řešíte rodičáky a práci. Já se teď musím vzdát rodičáku a takovou šílenou obstrukcí, že musím přinést potvrzení z jeslí, že tam Maťa chodil víc jak 5 dní za měsíc ~o~ + ještě napsat žádost, že žádám o odejmutí rodičáku ~o~~o~ Nevím, jestli je to vymoženost našeho úřadu nebo je to tak všude, ale prostě to nejde jednodušší cestou ~a~~a~ Jsem myslela, že to vyřeším mailem příp. dopisem, ale musela jsem otravovat ještě vedení jeslí, aby mi vyplnili tiskopis a orazítkovali a do pondělka to doručit na úřad, aby mi mezitím aktivně neodeslali na účet rodičák za listopad ~q~

Holky, asi jsem se zbláznila, ale už peču cukroví ~t~~t~ mám rohlíčky, perníčky a biskupský chlebíček ~t~ předpokládám, že letos bude cukroví pro babičku a kamarády jako forma vánočního dárku ~w~~w~~w~
LenkaMi.+2 32279
29.11.2008 15:29:12
Ahojky!!

My na Mikulášskou dorazíme a za Mikuláše bysme byli rádi, kdyby se podařilo někoho sehnat.Taky jsem koukala, jestli někde nebude nějakýýá nabídka, ale na Zahradáku asi nikdo nechodí~l~.

Pavlí tak štastnou ruku při výběru. Já bych asi zkusila přirozený porod, i kvůli tomu zotavování potom.
Alč@ 29602
29.11.2008 8:35:46
Michelinko to je zajímavý tip.
Ale,nemáme masky a snad ani nikdo nemá tak velký děti.
A navíc budou dopoledne ve škole.

..

když se Ti nechce na srazík,kvůli mikuláši tak přijet po 12h do té pizzerie.
jde nás tam většina na obédek,je tam děstký koutek - můžeš pokecat a aslpon Tě uvidíme.
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 2216  [Dalších 326 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.