| Alč@ | 29602 |
|
|
2.12.2008 11:01:05
ahoj do Třeboně.
... taky si myslím,že se může přidat kdokoliv. alspon nás bude víc. |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
2.12.2008 10:26:08
Posílám pozdrav z Třeboně !!!
V pátek se na všechny zůčastněné těšíme :) Pak je také domluvená pizzerka Umlovce držíme palečky... Menší ledňáček nevadí, já myslím, že se může přidat kdokoliv, ne??? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.12.2008 10:15:50
ahojky holky,
tak si cetry uzijte, my letos půjdeme asi jen na namesti,ale spis moc neee,aby Maty nemel moc stres. Jinak ja dneska uklizim, mam ditko od vcera u nasich, tak musim neco udelat na uklid vanocni, neb s Matyskem je to fakt umeni :-D. jinak Vam vecer hodim foto pupiku aktualniho,aby jste koukli, docela ted rosteme,boly me z toho bricho, jak roste ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.12.2008 6:47:22
hezké ráno.
.. Blani to by bylo moc fain. Zítra se uvidíme. Už se těším. |
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
1.12.2008 22:10:45
ahojky holčiny, vadilo by vám kdyby za čerta šla moje mamča??? Je cca 164 cm vysoká a tmavší pleti ani jí nebudem muset moc černit
![]() ![]() ![]() No kecám jak cikánka nevypadá, ale proti mě jo a je stejné postavy jako já nebo spíš já stejné jako ona![]() ![]() ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
1.12.2008 9:25:51
Ahoj holky,tak jaký jste měly víkend?
![]() My jsme s dětma vyráběly vánoční výzdobu ,dětičky jsou tak šikovné ,rozhodně nejsou zručné po mně ,ale určitě po tatínkovi ,tak už máme nazdobeno,takové krásné věcičky![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.11.2008 21:11:13
Petruš minule jsme byli v pizzerii cca 2.hodky.
ale,to je asi tak maximum. ... my máme mikuláškou n těláku ve středu. tak se těším a doufám,že čert holky trochu srovná. potkala jsem Blanku a tak jsme se domluvili,že vezme holky a půjde s námi neb bydlí kousíček ode mě. |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
29.11.2008 18:42:43
Zdravím a přeji, ať se Mikulášský srazík povede!!!
![]() ![]() U nás bude Mikulášská nadílka v pátek od 17h v tělocvičně a pokud to proběhne jako loni, budou mít kluci hluboký zážitek ![]() ![]() snad to přežijou ![]() V pizzerce po srazíku budete dlouho? Nebo jen na oběd? Pokud byste byly déle, přijela bych se na Vás podívat A musím ťukat - oba kluci už jsou zdraví, navíc Maťovy uši byly ve velkém očekávání, jak se budou zotavovat a zatím prý dobrý aby to ještě v dobrém vydrželo. Vidím, že řešíte rodičáky a práci. Já se teď musím vzdát rodičáku a takovou šílenou obstrukcí, že musím přinést potvrzení z jeslí, že tam Maťa chodil víc jak 5 dní za měsíc + ještě napsat žádost, že žádám o odejmutí rodičáku ![]() Nevím, jestli je to vymoženost našeho úřadu nebo je to tak všude, ale prostě to nejde jednodušší cestou ![]() Jsem myslela, že to vyřeším mailem příp. dopisem, ale musela jsem otravovat ještě vedení jeslí, aby mi vyplnili tiskopis a orazítkovali a do pondělka to doručit na úřad, aby mi mezitím aktivně neodeslali na účet rodičák za listopad Holky, asi jsem se zbláznila, ale už peču cukroví ![]() mám rohlíčky, perníčky a biskupský chlebíček předpokládám, že letos bude cukroví pro babičku a kamarády jako forma vánočního dárku ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
29.11.2008 15:29:12
Ahojky!!
My na Mikulášskou dorazíme a za Mikuláše bysme byli rádi, kdyby se podařilo někoho sehnat.Taky jsem koukala, jestli někde nebude nějakýýá nabídka, ale na Zahradáku asi nikdo nechodí .Pavlí tak štastnou ruku při výběru. Já bych asi zkusila přirozený porod, i kvůli tomu zotavování potom. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.11.2008 8:35:46
Michelinko to je zajímavý tip.
Ale,nemáme masky a snad ani nikdo nemá tak velký děti. A navíc budou dopoledne ve škole. .. když se Ti nechce na srazík,kvůli mikuláši tak přijet po 12h do té pizzerie. jde nás tam většina na obédek,je tam děstký koutek - můžeš pokecat a aslpon Tě uvidíme. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.