| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
11.5.2010 17:50:36
AHOJKY KOCKY,
BEATKO, VSE NEJKNAROZENINAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JINAK U NAS TAK. MATY MA 118CM A 24 KG,ALE TU VAHU MA UZ ROK A PŮL. NOZKU MA JEN 31 . MLUVENI U NAS TAKY NIC MOC. ALE JE TO TIM, ZE V JEHO TRIDE VE SKOLCE SE DETI MAZLI A TIM PAEM ON TO OPAKUJE.JEDLIK JE VELKY. SNI TOHO FAKT DOST, NEJVIC JOGURTU. VE SKOLCE SI TAKY POJI A DOMA POTOM LADUJE. UZ NEVIM ANI ZA CO BUDU KUPOVAT JIDLO ZA DVA ROKY , JESTE KDYZ VYROSTE KRYSTOF. TEN MA APETIT JAK NECO TEDA... MATYZACALCHODIT OD ZARI K HASICUM A TED UZ ZACLI ZAVODY, TAK JSME PORAD NEKDE. TED V NEDELI BYLI ZAVODY U NAS, TAK JSME PORAD V LUFTE ))) |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
10.5.2010 21:16:32
Ahoj holky,
Péťo, malá je úžasná. Já jsem měla takové záchvěvy, že by se mi chtělo mít 3 děti, ale později, teď už mě to nějak přešlo:))) No, uvidíme. Koukám, že Vojta je na tom s tím mluvením, asi nejhůř. Pusu teda nezavře, ale neumí správně vyslovovat víc písmenek. Zmíním se o tom příští týden naší dr. Jinak s jídlem, jak kdy, někdy Vojta jí jak mlejn, někdy se zase nimrá. Nejvíc toho snědí naše děti asi ke snídani a během odpoledne. Večeři většinou už jen porejpou. No a sladkosti samo vedou, i u Báry, musím je hlídat a pečlivě odpočítávat každou lentilku:) Koukám, jak je Valentýnka velká, neuvěřitelné! jak to letí. Tak a jdu už konečně žehlit, papa. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
10.5.2010 9:36:13
Zdravím holky!!
Koukám, že už tady jsou novinky ![]() Peťě porodila holčičku a Blanka očekává třetí miminko ![]() Tak Petře gratulujeme k narození Kačenky, fotky moc kráásné!! Kluci jsou podobní a velcí ![]() Co jste tady pochlubily vaše ratolesti, jsou taky kráásný,teda užasný jak rychle povyrostli že? ![]() Co se týče jídla u dítěte, tak Angelika s jídlem nemá více problému, sní porce jako já ale o trošku míň než já. Ve školce už jí svačiny jak dřív moc nejedla, obědy jí jak jí chutná, ale podle učitelky většinou sní. Doma, když máme volno tak jídelní řežim má: snídaně: cerealie s mlékem, svačina jogurt a ovoce, oběd sní co my jíme akorát nemá ráda suchého např. sudafleky, francouzské bramb. atd.., svačina jogurt nebo moučníky (koláče, perníky atd..) večeře: většinou studené jídlo (párky, chleba/rohlík s přílohou...a zelenina, polévky (tu má nejradši k večeři). Angy má ted asi 110 cm a 17kg Ve školce je spokojená. U mě, ve středu končím v práci Zatím jsem našla jinou a ve čtvrtek jdu na pohovor, takže uvidím. Mějte se hezky a zas tu uvidím. papa ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
9.5.2010 19:06:58
ahoooj holky
![]() ![]() Všem oslavncům dodatečně Všechno NEJ !!! ![]() ![]() ![]() Míšo, Tobík i Vája jsou nádherní ![]() ![]() ![]() Filípek kromě R a Ř umí všechno.... občas zadRnčí, takže ono to časem přijde ![]() A jídlo.... Filípek je chodící žíravinka. On sní úplně všechno, co mu kdo dá, od různých zelenin, ovoce, kompotů, masa, omáček až po kaše, pečivo, jogurty ... no prostě všechno. A všechno jídlo hrozně chválí ![]() Když se ho zeptáte, co by si dal dobrého k jídlu nebo sladkosti, tak odpoví... "polífku" ![]() ![]() Ty miluje také všechny. Ve školce si přidává.... je to miláček ![]() ![]() ![]() Filípek a Saxana ![]() ![]() ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
9.5.2010 10:01:53
a ještě jsem zapomněla....
Lendulko, Betince a i tatínkovi přejeme dodatečně všechno nejlepší k narozeninám ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
9.5.2010 9:57:36
Ahojky,
už nevím, jak dlouho jsem tu nebyla.....tak snad jsme ještě neupadli v zapomnění. Tak trochu nic nestíhám a měli jsme i nějaké starosti. Prvně gratulujeme Pétě k narození Kačenky, moc hezké miminko. A ostatní malé dětičky také hrozně vyrostly, však si je pamatuju z fotek jako miminka. Anetka tedy bohužel mluví dost bídně, začali jsme chodit na logopedii ve školce. Kromě R a Ř jí nejde ještě L a i některá další písmena sem tam motá, protože pusu nezavře celý den a potřebuje toho říct moc, tak pak mele. Jinak ve školce se jí moc líbí, učitelky ji chválí, takže spokojenost. S Adámkem trochu válčíme se psaním, ale je výbornej matematik. Nemoci nás zatím moc nepronásledují. Anetka byla od září, co je ve školce nemocná jen 2x a Adamís celou 1. třídu nemarodil. Máme teď sice dost hektickej čas, ale jinak to docela jde. A taky žijeme dost akční život, obě děti se nezastaví, jak je den dlouhej. A ještě koukám, že probíráte jídlo....Anetka je velikej jedlík, ve školce netuším, jak velké porce, ale vždycky sní všechno. Ale doma sní k obědu 4 knedlíky s masem a omáčkou nebo slušnou porci těstovin apod. K večeři tak 1 a půl namazaného rohlíku a zeleninu. Občas ještě před spaním s Adámkem šmejděj, že by něco pojedli. Jo a co sní Adamís, to snad ani psát nemůžu Nedávno hlásil, že ve škole snědl 12 knedlíků.....Přestože Anetka jí hodně, je malička a celkem hubená......cca před týdnem jsme měřili a má 99 cm a 15 kilo. |
| Katka. | 13699 |
|
|
8.5.2010 14:01:59
Míšo, tak to ti závidím takovýho jedlíka
![]() ![]() Daník teda buchty, bábovky a sladký jídla nejí vůbec. Palačinku si dá, ale já teda do těsta nedávám cukr. Sušenky, křupky, to taky nejí. Když dostane od někoho nějaký sladkosti, tak si toho většinou ani nevšimne, nebo si rozdělá gumový medvíky a má ten pytlík na 14 dní ![]() Občas si dá bebe brumíka, to mu chutná ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
8.5.2010 9:54:19
Ahoj,
Kuba má tak 107 cm, ale nějak mi to nejde změřit a asi 18 kilo. Jí nevím.. normálně, i když žádné extra porce, někdy se v tom rejpe, jindy jí hezky.. Nejradši by jen sladký Míšo, mladší děti ve školce, to znám... |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
8.5.2010 9:22:10
Katko to teda by měl Tobík na dopoledne a ještě by měl hlad
. Ted má asi 114cm a 20 kilo. A snídá misku cereálií s mlíkem, na sváču nějaké ovoce nebo jogurt, polévku a hlavní jídlo -toho sní jako já, jogurt nebo pečivo ke sváče, a večeři mívámě studenou nebo jen lívance a tak a ještě před spaním škemrá o sunar . V pubetě nás asi sežere..A když upeču buchty nebo koblihy nebo tak, tak se cpe tím. A v mezipauzách jí ještě nějaké křupky, co má Vája nebo tak něco.Lendul,Babetce přejeme všechno nej ![]() ![]() ![]() a doufám, že už se taky uvidíme někdy .A mluvení teda fláká, on chodí do školky s mladšíma dětma a je to znát, začínám přemýšlet o logopedce. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
8.5.2010 8:32:40
ahojky všem
tak po dlouhý době nakukuju a koukám že Péťa už má mimíska ![]() ![]() téda to to strašně letí , já myslela že má ještě čas . každopádně gratulace ke krásné holčičce . peťo pozor betinka byla jako miminko taky úžasná , ale už z toho vyrostla ![]() a je to docela ďábel ![]() tak si moc nezvykej ![]() Míšo koukám že máte stejný letadlo - děti se na něm taky pořád vozí - občas už mám chuť jim ho sebrat - bojim se aby si něco neudělali . Jinak s mluvenim - docela dobrý Tedík už docela říká všechno , i když 100% to neni , ale R a Ř umí . jen když chce mluvit rychle tak to fláká ![]() katko Tadeášek toho teda sní mnohem víc - hlavně ty jakody by mohl na kila ![]() ( hlavně se šlehačkou a kakaem a když by byla zmrzlinka tak ještě lepší ) ale je tteda hrozně línej jíst - fakt je to o nervy takže kolikrát radši krmim jinak bych se scvokla .Kdybych nekrmila tak by mu asi stačilo to co Daníkovi - teda krom tech jahod ![]() ![]() Jo a taky novin - vzali Tedíka do školky - tak jsem ráda ![]() Tak já zase letim - musim připravit věci na oslavu - Betinka s tatinem dneska slaví narozeniny ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.