| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2216  [Dalších 2016 >>]
Katka. 13699
7.5.2010 21:51:54
Péťo, gratulace velká ke Kačence.
Moc hezké jméno jste vybrali ~t~~x~~x~~x~

Holky, já se dívám na fotky, jak máte dětičky velký ~e~
Náš Daník byl svýho času hodně velkej, ale teď mě připadá, že nějak neroste.
Má cca 110cm a asi 16,5kg.

Zajímalo by mě, kolik toho tak Vaše děti za den sní?

U nás - dnešní den:

Snídaně: 1/3 plátku toast. chleba se žervé a cca 1dl mlíka
Svačina: 1/2 malýho pribiňáka + vymačkaná šťáva z pomerančů
Oběd: 3x do pusy špagety s omáčkou
Svačina: 1/2 palačinky + 2 čerstvý jahody
Večeře: 1/2 malé misky zeleninové polívky

A takto je to každej den.
Doktorka mě uklidňuje, že mu to asi stačí, že důležitý je, aby pil, no ale já jsem z těch jeho porcí šílená ~a~~q~

Ve středu byl na celodenním výletě se školkou a učitelka se divila, že mu dávám na celej den jen jednu malou krabičku s jídlem a on toho stejně 2/3 přivezl zpět ~d~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
7.5.2010 21:42:48
Peti, velikagratulace. Uplne Ti to slusi,krasna maminka a fotky vsechny super.

Misi, teda to jsou super fotky. Moc moc.

Kami diky moc :-)...

U nas to, ze porad marodime. Desne... ted opet marodim i ja. Uz me to nejak nebavi, kdyz jsme porad na hromade... ale jinak unas dobry,Krystofek je uz zlaty,ale jedlik jak necooooooo. Porad neco plati, basti a tak...
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
7.5.2010 12:09:48
Míšo,
děti jsou krásné! Tobík má tedy nádherná kukadla, Váju jsem asi viděla jen jako miminko? Je roztomilá :-)

Já mám teda potíže s fotografováním dětí - buď se šklebí Jakub nebo v poslední době čím dál víc Maťa. Z 10 fotek se povede jedna, a to většinou až ta poslední, kdy už soptím.
LenkaMi.+2 32279
7.5.2010 10:14:17
Ahoj,
Péto velká gratulace k holčičce~x~~x~. Moc vám to všem sluší a Kateřinka je teda fakt malinkatá slečna. Kluky už jsem dlouho neviděla, tak mě úplně překvapilo, jak moc si jsou podobní. Hlavně Matoušek se strašně změnil.
Váje už je taky skoro rok, ted nás nějak doběhly nemoci a děti se pěkně střídají. Jak Tobík vleze do školky, do pár dnů má rýmu a už to jede~a~.
Takhle ted vypadají:

7.5.2010 9:18:40
Dobré ráno všem! Děkuji za přání :-) užívám si to :-)

Blani - gratuluji k dalšímu dítku! Jak ti je v těhotenství?
KamiŠ+2 48179
7.5.2010 8:26:36
Ahoj!!

Petro ta je krásná! ~s~ Moc gratulujeme ~;((

Marti, ano, to bylo na Tebe ~:-D
Kessey + 3 princezny 50254
6.5.2010 19:32:32
čauky, dnes jsem byla na uz a opět nevím co to bude.
Petře gratuluju k holčičce.~x~~6~~6~
Alč@ 29602
6.5.2010 15:56:54
Ahoj Petruš.
no nádhera.
Moc vám to všem sluší - ještě jednou veliká gratulace. a hodně štěstíčka.
mikinka77+K+K+Filípek 28268
6.5.2010 15:26:45
Ahoj Péťo,
mooooc ti gratuluji k nádherné Kačence!
Je opravdu krásná ~p~~s~~x~~;((~g~
A datum vám tedy vyšel parádně ~g~~R^~m~
Ta společná fotka sourozenců je dokonalá, takové taky miluju! ~R^~s~
6.5.2010 12:50:39

Ahoj Ledňáčci!

Ozývám se po strašně dlouhé době, ale konečně mám čas navštívit diskusní servery. V práci byla "zábava" centrálně blokována, doma už večer chyběla chuť a síla spouštět notebook.

Takže po Mikince jsme tu asi druzí, kdo se rozrostl na 3 potomky :-) Do poslední chvíle jsme byli napnutí, zda se narodí kluk (Daniel) nebo holka (Kateřina). Nakonec se to do třetice povedlo (jak komentoval náš pediatr) a Kačenka vykoukla 27. dubna.
Shodou okolností na den naší svatby, takže si to Přemek bude muset tuplovaně pamatovat ~;((

Vážila 2.98 kg, měřila 49 cm, takový malý rarášek, určitě žádné rekordy netrháme, ale na porod mi to bohatě stačilo. Brzy jsem se zotavila, malá je taky v pořádku a v sobotu nás pustili domů. Zdá se mi, že už jsme se s klukama zaběhli v rytmu rodiny, zatím o sestřičku pečují, hladí, pomáhají při přebalování ~x~ jsou skvělí. Kačenka je hodná, tichá - pro mě hrozný nezvyk, kluci jsou doma hodně živí... a zatím hodně spavá, což se mi líbí a hodí ~z~

Každý den odpoledne vyrazíme na procházku pro kluky, takže trénujeme i pobyt v kočárku, což se moc nelíbí, ale za pár minut usne a je to fajn.

Podařilo se mi vzpomenout, jak se vkládají fotky do alba a jak do diskuse, tak tady máte ukázku z porodnice a pak z domova ~3~

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 2216  [Dalších 2016 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.