| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
25.11.2008 14:27:36
Pridavam jeden tip pro deti na Vanoce, v obchodech to uz moc nemivaji, ale na netu jeste ano!
Vypada moc dobre, ja uz ho doma mam ![]() http://www.tchibo.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/cz/-/CZK/TdCzDisplayProductInformation-Start;sid=ehwQilbfe70QIh_0hvca7lV7ckw5eCJgTM8=?ProductSKU=0015365 |
|
|
25.11.2008 14:23:15
Ahoj Miso!
Dodatecne gratuluji k mimiskovi! To uz asi TP nebudeme mit stejyn , vid ?Mozna tak o rok pozdeji ![]() |
|
|
25.11.2008 14:20:39
Ahoj holky!
Umli, Vojta muze fakt citit, ze se blizi velka zmena. Chce to asi hodne trpelivosti a empatie, vid? Dan je taky posledni dobou nejak vice plactivy, kdyz se mu neco nedari zacne rvat jak lev:( Snad je to zase jen obdobi a brzy prejde! Ty sama se mas rozhodnout jaky porod? |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
25.11.2008 14:17:37
Ahoj holky,
Umli a co máš za problém, že se rozhoduješ o císaři? Mimčo je obráceně? Snad to má Vojtík jen nějaké špatné období, vid? Já myslela, že chodí do jesliček rád. Tobík ted nedá beze mě taky ani ránu .Kačce přejeme všechno nej k svátku!! |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
25.11.2008 14:14:23
Čau holky,
tady je nic moc, zataženo, roztáto:( Já jsem stále v celku a zatím to ani na jiný stav nevypadá. Akorát mám brouka v hlavě, jelikož se mám rozhodovat, zda císař nebo normální porod... Vojtíšek je teď poslední dobou nějakej úzkostlivej, začal plakat v jesličkách, když ho dáváme k babičkám, tak taky bulí, že nechce. Je hodně ukňouranej a takovej nesvůj. Nevím, čím to, jestli nějak netuší, že už brzo přijde to mimi... Chodí ke mně i v noci často, hrozně se ke mně tiskne, začal se bát tmy... No prostě úplně vykolejenej. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
25.11.2008 11:58:05
Ahojky,díky za přání,ano včera mi bylo 30
.Dám Natálku spinkat a pádím trochu pouklízet po včerejší oslavě ![]() A jak je holky u vás? U nás šílená zima,fučí jako na větrné hůrce a začalo chumelit no kéž by to aspoň chvíli vydrželo,aby mohly děti ven na sníh![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
25.11.2008 10:00:37
Zdravím....
Kouknu v rychlosti...pak zase letím do školky pro Angeličku. Dárečky už máme skoro koupené, jen ještě dokoupím mluvící miminko s kočárkem a oblečení, tihle si objednám přes net. Pro přítele taky už mám. K 3letým narozkám chystáme koupit dětské kolo a helmu a ještě k tomu speciální tyč na kolo, aby mi neujela ![]() ![]() ![]() Petro, všechno nejlepší ke kulatinám hodně zdravíčko, štěstí.... ![]() Vám už je 30let že jo? |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
24.11.2008 21:35:41
Dneska se mám fajn,slavím kulatiny
dětičky už spinkají![]() Dárečky na vánoce už mám všechny ![]() ![]() ![]() Letos jsem nějak v předstihu ![]() Ale obě moje dětičky ještě mají v prosinci svátek,tak ještě nějakou maličkost dokoupím ![]() Tak přeji krásný večer všem ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
24.11.2008 21:06:34
Ahojky
![]() ![]() ![]() jéé to se mi líbí ![]() co děláte ?????? Tak už jsme koupili ňáký dárky na vánoce , ale většinou tedíkovi , betince ještě budem muset něco vymyslet a pak ještě Tedíkovi něco k narozeninám ![]() ![]() a jak jste na tom vy ??? |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
24.11.2008 13:42:26
Ahojky holčenky tak jak se máte?
![]() ![]() ![]() ![]() Jé smajlíci jsou super ![]() ![]() Moc vám děkuji za gratulace k svátečku:o) Nějak nestíhám,mám dost práce,Vládík samé kroužky atd..... Jinak nakukuji jestli se tu náhodou nerodí ![]() ![]() ![]() .ale moc ti to sluší,tak nehubni!!! Mišelinko jinak já tě viděla v ukázkách a mrzí mě že jsem to propásla ![]() ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.