| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
26.11.2008 13:49:02
Ahojky
Taky přeji Kačenkám vše nej nej z svátečku UMLÍ přesně vim o čem píšeš .Tedík to snad taky vycejtil že se něco děje a byl taky děsně ukňouranej , pořád by se mazlil.... , ale možná je to tim že se s nim tolik mazlit nemúžeš , Tedík byl zvyklej přilítnout skočit po mě , na mě .... A třeba mu to chybí , ale neboj i u nás to přešlo ![]() ![]() No ale máme jinej " problém" tedík se nám začíná schovávat a ![]() ![]() krade Beátce dudlíka a dudá pod stolem v obýváku ![]() ![]() Ale kdyby jste viděli ten blaženej výraz , očička zavřený a už ho jede ![]() ![]() ![]() Na palmovku y jsme dorazili , snad budem zdraví. Kostým čerta a mikuláše mám , ale nevim momentálně v jakym stavu............... tak já jsem ![]() ![]() tak jdu zase něco dělat .Papa |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
25.11.2008 22:55:50
Ahoj holky!
Přidávám se k maminkám plačtivých dětiček TObík je taky hrozně ukňouraný a nejradši by byl pořád se mnou. Ale musím ho na druhou stranu pochválit, krásně se sžil s Klárkou, hodně ji pusinkuje, snaží se si s ní hrát, je to zlatíčko. Asi fakt nějaké vývojové období, tak těhulky, hlavně vydržať, i když chápu, že síly kvapem ubývají, brr, vůbec vám to nezávidím, jsem ráda, že jsem se už rozdvojila. Tak se moc držte!Umli, to rozhodování ti nezávidím, je nějaký problém? Děkuju za přánía přeju všem "Spolukatkám" všechno nej nej nej a hlavně zdraví! ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
25.11.2008 19:21:45
Díky za přání k narozkám
![]() My také nezveme Mikuláše ,do dneška si pamatuju,jak chodil k nám a řekli jsme s manžou,že my takhle dětičky stresovat nebudeme , u nás dělají Mikuláše a čerty puberťáci a aby dítě mělo nějaké trauma,protože oni mají srandu z toho,že se bojí,tak to nee a není u nás na výběr na vesnici,takže jsme bez Mikuláše![]() Ale chodíme na vesnickou Mikuláškou besídku a tam toho čerta i Mikuláše dělají dospělí a je to krásný a v klidu ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
25.11.2008 17:34:24
Ahoj!!
Petro, přeju všechno nejlepší k narozeninám a Katkám všechno nejlepší k svátku a opožděně i Romče ![]() Já jsem byla dneska v poradně a malá má 1850g (odhadem ) A já skoro nic od minule nepřibrala ![]() Umli, Kuba má teď taky špatný období. Zlobí, vzteká se, vydává různý zvuky, každou chvíli na mě volá, že vidí příšeru, musím jít a odčarovat ji.. Pořád říká, že mám jít k němu, že se sám bojí a musím mu bejt za zadkem. Dneska jsem vyrážela k doktorovi, když ještě spal. Pak seděli s manželem na gauči a Kuba byl skleslej. tak se ho ptal, co se mu stalo. A Kuba řekl, že je smutnej, že nemá maminku... Možná je to zas nějaký vývojový období, určitě to přejde... Dárky nějaký máme, ale já napříkad pro manžela vůbec nic. No a vůbec toho ještě musíme dost sehnat. Michelinko, škoda, že jsem Tě neviděla.. Ale gratuluju! ![]() Míšo, my domů Mikuláše zvát nebudeme... Půjdeme se projít ven a nějaký potkáme ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
25.11.2008 16:49:32
Marti dík za optání, ještě mi je dost špatně, ale snad už se blížím ke konci nevolností
.Holky budete zvát Mikuláše domů, já pořád váhám, kdyby byl nějaký na Palmovce, bylo by to super!!! ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.11.2008 15:42:42
příští týden bude srazík,že?
Romčo jak to vypadá s Mikulášem? seženeš? a co balíčky pro děti. každý si koupí sůvj a napíše si tam jméno a nebo se koupí stejné? Abych věděla co a jak. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.11.2008 15:41:05
Ahoj holky.
taky přeji hezký den. u nás pohoda. Pořád váhám zda jít od ledna do práce. Koukám tak zběžně na nabídky práce na trhu. Ale,zatím mě nic nezaujalo. A taky nevím zda by klapla od ledna ta školka. Musím skáknout za řidelkou. hrozně to uteklo. ... a Katkám vše nej-nej ![]() ![]() |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
25.11.2008 14:47:29
To nehrozi
![]() POtrebujeme vyresit skolku, moji seberealizaci a rekla jsem, ze druhe mimi az po svatbe ![]() A vsem Katkam take vse nej !Ja jedu za chvili prat segre. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
25.11.2008 14:42:40
Kači vse nej nej k svatecku prejeme
![]() Umli teda ty to mas fakt za par, ty jo toto uteklo. a procpak se mas rozhodnout na cisare????? Misi a co ty a tehu? My byli vcera opet na utz. tak mimis je v poadku, vse je v pohode, jen se nam nechce porad ukazat, tak uvidime, jestli se nam potvrdi co nam rekli v Brne a pokud ne , tak to bude teda velka zmena ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
25.11.2008 14:39:36
Michel ahoj
a děkuju. Tohle už se nám asi nepovede, jedině byste si hodně švihli . |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.