| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 2216  [Dalších 186 >>]
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
10.11.2008 13:54:44
Čau holky,

Miki hodím jednu starší fotku do deníčků, nechci se prezentovat přímo tady.
Jinak u nás cukroví letos asi nehrozí. Uvidíme, jaký bude konec, možná že linecké zkusíme, ale jen kvůli Vojtíškovi, aby si užil. I když on si asi užije u babiček.
Výbavu na lyže letos určitě pořizovat nebudeme. Ještě mi na to přijde Vojta malý, myslím, že by to ještě nezvládal zkoordinovat, není zase tak super pohybově nadaný. No možná něco zkusej s taťkou, jestli budou mít náladu s vypůjčeným, ale myslím, že to fakt ještě nemá význam.
V pátek bych ráda dorazila, ale momentálně je Vojtíšek nachcípaný - rýma, kašel, no ale snad to bude do pátku dobrý. Už mu to začalo v pátek.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
10.11.2008 10:40:54
jo a my na srazk teda nedorazíme ,
když Tedík neni doma ~Rv~Rv
Alč@ 29602
10.11.2008 9:55:33
přeji hezký den.

Verunka je ve školce a Terinka si kreslí.
v pátek na srazík dorazíme - už se na vás těšíme.

Lendulko - teda to to utíká.
za chvíli bude běhat a žvatlat.

Mikinko - díky za přání.
no oslavila jsem to jen symbolicky.
ale,radost byla. Už jsou doma.

katko - židlička je pěkná.
ale,cena teda astronomická.
mikinka77+K+K+Filípek 28268
10.11.2008 9:48:47
Lendulko, to letíííííí ;(( Tak všechno nejlepší Beátce k maličkatým narozeninkám ~s~~k~;)
My byli s Filouškem také od pátku sami a je tu nějak moc nagruntíno, když tu nejsou holky ~j~:-D:-D:-D No ony to zase odpoledne doženou... :-D
LenkaMi.+2 32279
10.11.2008 9:46:31
Lendul to snad není možný, že Beatce už je půlrok. Tak gratulujeme~s~~s~:-). A co nějakou půlroční fotečku???

My měli Tobíka u našich ted na víkend, mysleli jsme, jak si užijeme, ale Petr dostal v sobotu teplotu, tak nám to moc nevyšlo. Jen Nestydu jsme v pátek v kině stihli.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
10.11.2008 9:41:08
ahojky
tak jak se vede ???
Tedíka si odvezla v sobotu babička tak tu válčíme jen s Babetkou
je tu děsný ticho . ;((;((;((

Jo a jinak .............
Betinka dneska slaví první půl rok
sakra to to letí .~Rv~Rv~Rv~Rv~Rv
10.11.2008 9:27:52
ahojky :-)

Kačí, některé druhy se musí péct dopředu a když toho někdo peče víc, tak musí začínat dřív :-D;)
Já chci nějaké začít už za týden a pak budeme péct s maminkou někdy asi začátkem prosince...
Loni nám taky dávala babička, ale letos už od ní mít nebudeme ;((;((;((
Filípka a holky to baví, takže si pustíme zase koledy a půjde nám to pěkně od ruky ~R^:-D:-D:-D Už se těším ;)

Tu kosmickou židličku jsem neviděla.... půjdu se juknout :-D:-D:-D

Jo a Daník je teda labužník :-D:-D:-D~R^~s~
LenkaMi.+2 32279
10.11.2008 8:43:44
Ahojky při pondělku!!
Téda musím se přiznat, že u nás peče cukroví moje babička;) a rozdá ho pak všem, takže my pečeme symbolicky, aby doma něco vonělo:-D. Tak tahle práce mi odpadá a jsem ráda, péct s Tobíkem je zážitek.
Lyže u nás nejsou moc aktuální, já nelyžuju vůbec, hory mi nic neříkají, Petr taky není nadšenec, tak Tobík si určitě ještě nějaký ten rok počká. Navíc s jeho zbrklostí by to asi nebylo nejlepší, postavit ho na svah:-D:-D.
Katko koukala jsem na MMB jakou tam máš v albu báečnou kosmickou židličku, ale teda cena je taky kosmická;((. Koupil si jí už někdo? Mně se strašně líbí, ale doma jsem ji neprosadila:-D.
Katka. 13699
10.11.2008 8:27:42
My jsme byli na vékend u našich.
Můj děda slavil 70 narozeniny.
Měl to ve vinárně i s živou hudbou.
Daníkovi se tam moc líbilo, jen když přinesli večeři (am. brambory + plátek masa zapečený s broskví + sýrem), tak Daník začal hulákat na celou vinárnu, že toto si teda neobjednal a t mu okamžitě přinesou hranolky :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jinak já traditně nestíhám, denně min. do půlnoci balím balíky, ale v pátek na sraz 100% dorazíme.
Jen doufám, že nebude pršet. Pojedeme bez kočáru ~j~

Mikinko, teda mě ani nenapadlo, že už by někdo na začítku listopadu pekl na Vánoce.
Já tak týden předem udělám linecký a van. rohlíčky a tím to u nás končí ~g~;):-D:-D:-D:-D
9.11.2008 22:26:26
Ahojky holky :-)

Koukám, že jste měly také nabitý víkend ~R^:-D:-D:-D

Umlí, tak snad to bude ta holčička ;) a kdyby ne, vůbec nevadí, hlavně že bude brouček zdravej ;)~s~~R^
Já jsem nějak přeholčičkovaná, takže toho chlapečka se nemůžu pořád nabažit ~s~:-D:-D:-D

Lendulko, plínkový dortík je bezva a myslím, že super nápad ~R^
A na ten kulečník jsem koukala v tescu, byl i pěkně veliký a za dobrý peníz ;)~R^

Katuško, fotky náááááááádherné ~R^ Tobíšek je frajer a Klárinka je princeznička ... úžasný ~R^~s~ A uslintaný fotky miluju ~j~:-D:-D

Alči, gratulace kamarádce ~k~ Chlapeček má krásné míry ~R^:-) A jak dopadla oslavička :-D:-D

Jo těhulinky, tak fotečky pupíčků by jste ale mohly hodit ~g~

Mifinko, super, že se Berušce líbí ve školičce ~R^~s~ A je zodpovědná když ví, že na ní čekají dětičky ~R^:-D:-D:-D:-D~s~
Lyžařskou výbavu také budeme pořizovat a už se moc těším, až vyrazíme na kopec ~R^;)

Už pečete někdo cukroví?
[<<Předchozích 2020] Názory 20212030 z 2216  [Dalších 186 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.