| M i f í c i | 31764 |
|
|
7.11.2008 8:40:47
Ahojda kočenkýýýýýýýý, zdravíííííííííím
![]() Dneska jsem tu nějako brzo, tak stihnu i něco napsat Většinou nestíhám ani juknout - nebo jukám a nestihnu napsat - neb mě jeden, či druhý - či oba zaráz - odvolají![]() ![]() Berda dlooouho spala, ale Sebík nezvykle strašil od půl 6 - no a pak se prohodili - Sebík už zas spí a Berda vstala a trůní )Máme se moc fajn, Sebínek je sluníčko a zlatíčko, krásně spinká, papá a neuvěřitelně rychle roste ...už to neni to malinké mimuško - ale velký klučíček![]() ![]() ..má něco pře 8kg....až mě to někdy mrzí, že už je to naposledy - co máme miminečko ...ale do třetího asi fááákt nejdu![]() ![]() Berunka je suprová ségra, zatím Sebínka bezmezně miluje - jakmile zakňourá - už mě peskuje - ať všeho nechám a jdu za Sebíčkem, aby chudinka neplakal ![]() ![]() ![]() ![]() 2x týdně na doplolko chodí do miniškoličky a pořád se jí tam moooc líbí. Zase jsme tu měli týden tchýňku - tak jsem Berušce řekla, že jestli nechce, že do školičky nemusí, že může být s babičkou ...no a ona mi řekla, že by sice ráda byla s babičkou, ale babi že na ni počká doma - ale dětem by bylo po Berušce moooc smutno a děti na ní prý čekají![]() ![]() - si fandí, holka jedna naše![]() ![]() No jinak jsem si řikala, jak na Vánoce všechno pěkně pokoupím dopředu a prd Krom mluvícího poníka pro Berušku - nemám nic a hlavně ani nápady - co komu Berdi máme v plánu ještě lyže a výbavu a na narozky kolo.....ale co našim, tchánovcům, manžovi - já fakt nevíííííííííííím![]() ![]() ![]() Co jste kupovaly nebo máte v plánu kupovat vy??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
6.11.2008 19:22:26
umlí jo jo jo plínkový.
Holky já jsem dneska ňáká mrtvá ![]() ![]() ![]() no snad na mě nic neleze , pusu mám plnou aftú nejradši bych zapadla hned do pelechu ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
6.11.2008 16:24:00
Čau holky,
Lendulko, moc pěkný, ale to jsou opravdový plíny, že jo? Marti, my to taky s focením flákáme. Mám asi dvě pupíkatý fotky. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
6.11.2008 15:00:15
Ali tak to je super, tak to ma byt. No ja snad nam to vyjde a srazime se opet s Miffikama v pondeli. No uvidime
![]() Pupikata zatim neni,ale brzo dodam. Musim donutit muze aby me vyfotil, nejak to letos flakame ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.11.2008 14:31:37
Martinko - srazík byl fain.
jak jinak. Pokecaly jsme - bašta byla dobrá. Nefotily jsme. .. a co Ty? co bříško jak roste. Nějaká pupíkatá by nebyla? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
6.11.2008 13:11:32
ahojky holky, tak my jsme porad venku, je tady slunickove a krasnych 20 st. tak toho musime hodne vyuzit. ted jsem udelala par velkych nakupu, meli akce na prsni vlozky a podlozky atd. tak ted mam par zasob
![]() Lendulko teda to je super dortik, ten by se mi taky libil ![]() a co srazik, nebyla tady ani rec ani foto????? |
| Alč@ | 29602 |
|
|
5.11.2008 13:39:09
nakukuji.
přeji pěkný den. Terinka spinká a tak mám chvilinku čas. Dnes se kamarádce narodil klučina - 3450g/50cm. Vše super. tak budu slavit. ... Lendulko ten plínkový dort je pěkný. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
4.11.2008 21:45:18
ahojky
kde jste kdo ?????? Romči to je ten plínkovej dortík ![]() ![]() ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
3.11.2008 14:40:59
Ahojky holky dnes nedorazím,jelikož marodím,mrzí mě to ale nic nenadělám,tak si to užjte páááá Romana
dodatečně vše nej,nej Beátce a Tedíkovi k svátečku:) |
| Kessey + 3 princezny | 50254 |
|
|
3.11.2008 13:20:05
A Tadeášek měl svátek?? Tak to mi úplně uniklo. To se omlouvám. Tak posílám oooobr opožděné blahopřání. Já mám teď chuť pořád slavit nakupovat no hrůza.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.