| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
31.10.2008 14:21:33
Ahoj,
Lendi, to je moc hezká fotka, Tedík se tam super směje. Jé, já bych si u TEbe ráda objednala pro Vojtíška dortíček na leden, ale asi budeš mít hodně zákázek viĎ:) Vojtík mi sám ve středu řekl, že chce příště spinkat v jesličkách. Tak to zkusíme. Bylo by to prima. Takhle než dojdeme domů a než ho zaženu do pelechu a pak se mu to stejně nepovede... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
31.10.2008 11:27:06
Ahoj holky.
Děkuji za vyjádření soustrasti. pořád to nějak nemůžu vstřebat. jinak vše normálka. Těším se na pondělní merendu. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
31.10.2008 9:00:53
A neteřinka je krásná
![]() Není podobná Taďulkovi, když byl miminko???? ![]() |
|
|
31.10.2008 8:59:30
Lendulko, to je nádherná fotečka!!!!
![]() ![]() ![]() A Beátka je celá tatínek viď ![]() Krásný fakt. |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
31.10.2008 8:45:00
Hezké ránko!
Alči, upřímnou soustrast ![]() A Lendul, velká gratulace Tedíkovi!!! Teda, Beátka už je veliká! Jéva, a krááásné mimuško, moc gratuluju! Dando, s polykáním moc neporadím, jedině snad ji nějak motivovat - když to spolkneš, dostaneš bonbón, nebo jí to rozmíchat do čaje, to nejde? TObík má letní chřipku, včera jsme byli u dr. Má horečky, rýmu a bolelo ho bříško. Dr. říkala, že je super, že jsme mu dávali preventivně probiotika, jinak by to prý probíhalo hůř - průjmy, zvracení. Takhle ho jenom pobolívalo bříško. Naštěstí. A my s manžou jsme taky oba nachlazení, jenom Klárka se zatím drží. Jinak Klárka byla včera tak vyčerpaná z toho nespaní, že mi usla 2x při kojení a spala skoro 3 hodiny v postýlce. Kéž by jí to vydrželo Ale musím říct, že je mnohem klidnější než byl Tobiášek, po nakojení třeba 20 minut leží a kouká, z toho jsem ještě pořád v šoku ![]() |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
31.10.2008 8:29:40
Ahojky,Katko,tebe bychom tady zrovna potřebovaly,švagrové syn má narozeniny a chce k nim dort Motorku,ale NIKDE ho nemají a ani ho nikdo neumí udělat
.Pro tebe by to byla jistě brnkačka,ty máš nádherné dorty![]() ![]() ![]() Jinak dneska jsme vzhůru od 6:30, ,ale zase půjde Natálka po obědě spinkat,tak budu mít 2 hodiny klid![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
30.10.2008 21:37:44
Taky přidám ke gratulaci k Tadeášovi...
Moc hezká rodinná fotečka a mooc kráásný krtečkový dort, to jsi povedla ![]() Angelice už horečka konečně po 3 dnech ustoupala a teď má náladu akorát občas vykašle hlen. Máme problém s polykáním se suspenzem, to je takový zrnný lék v sirupu a moc se jí nechce polykat, brání či vyplývá a nespolkne ![]() Nevím jak na to. Nemáte nějaký nápad, aby polykala??Alčo, to je mi líto, úpřímnou soustrast ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
30.10.2008 21:25:41
Tadeášek i Beátka moc děkují za přáníčka
a posílají fotečku z oslavy ![]() jo a jsem už skoro týden tetička ![]() ![]() ![]() to je malá Anetka ![]() Alčo to je mi moc líto A mě se dneska po.... telefon :o((( no neni to žádnej módní výstřelek , ale už jsem si na něj zvykla ![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
30.10.2008 19:37:37
TEDÍKOVI TAKÉ OD NÁS VŠE NEJ, NEJ A HODNĚ
![]() ![]() Katuško to si to Klárka docela dobře vybrala, spinkat jen venku v kočárku třeba se to brzy zvrtne a začne spát doma Dneska jsem povzbuzovala kamarádku, která na jaře nastoupila do jednoho pražského sociálního úřadu. Potřebovala se trochu vypovídat, ale překvapilo mě, že některá pracoviště jsou docela drsná - třeba mají telefonní číslo, na které jim volají klienti, ale sami nemohou volat ven. Pokud chtějí volat ven, mohou jen z mobilu, který je měsíčně nabitý na 500 Kč, jinak mají smůlu. Internet k práci prý nepotřebují, tak ho má zavedná jen jedna osoba v kanceláři a další 2 jsou bez internetu. Navíc jí onemocněla šéfová, která prý bude půl roku v neschopnosti, takže slíbené zvýšení platu se nekoná. Já jsem si myslela, že to na úřadech chodí tedy jinak, vždycky mi úřednice přišly, že mají plný komfort. No asi jak kde. A Maťa trénuje jesličky, dnes taky se spaním, ale prý spát nechtěl, jen chvilku, pak zakašlal, leknul se a už neusnul Snad se příště vyspí líp. Využila jsem půlden k zařizování v centru, pomohla jsem vybrat dárek k tetiným 60. narozeninám, babičce jsem nechala přidělat fotky, na které už dlouho čekala, cestou jsem potkala známé, které jsem měsíce neviděla I přes šedivo to byl docela pěkný den, zítra jdu ke kadeřnici a na malé vánoční nákupy, dokud mám chuť nakupovat a není to vykoupeno |
|
|
30.10.2008 18:39:32
Ahoj holky
![]() VŠECHNO NEJLEPŠÍ TADEÁŠKOVI K SVÁTEČKU ![]() ![]() ![]() Umlí, tak překvápko jo? To jsem sama zvědavá A raději byste holčičku??? Tak tobě se to už sakra krátí, to bude mimísek za chviličku venku ![]() ![]() ![]() Katuško, vydrž! A na fotečky jsem teda moooc zvědavá! ![]() Dandi, tak ať je Angeličce co nejdříve dobře!!! ![]() Alči, to je mi moc líto ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.