| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2040] Názory 20412050 z 2216  [Dalších 166 >>]
Kessey + 3 princezny 50254
3.11.2008 13:18:29
Alčo taky upřímnou soustrast. Jak jsem měla ty záda tak jsem nedočítala. Tak dlouho jsem nevydržela sedět. Jinak já dnes přijdu podle toho jestli mi to záda dovolí. Chci dnes žehlit tak uvidím jak budu pak vypadat. Moc se mi to tu kupí. Týden nežehlím a hrůza.~Rv~Rv
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
3.11.2008 10:33:37
tak kdo večer dorazí ??????
Alč@ 29602
3.11.2008 8:07:38
hezký den.

Nakukuji. Verunka je ve školce a Terinka snídá.

V sobotě,jsem vyrazila na nákupy dárečků.
Ale nic mě nezaujalo.
Koupila jsem verunce jen prince od Bullylandu do sbírky.
A Terince umělé ovoce a zeleninu do nádobíčka.

...

Večer se těším.
dorazím jak mě vystřídá Jiřík.
2.11.2008 22:41:00
ahojky tak kde jste kdo ????

Holky nemáte tip kde bych sehnala kulečník pro tedíka ???
múže too být i takovej ten kulečník s fotbálkem.
Nák nemúžu nic moc najít :o((
tak kdyby jste na to některá narazila při hledání dárkú byla bych moc ráda .

A ještě chceme koupit betince takovou tu hadrovou panenku ,
no už jsem byla asi ve 3 hračkárnách a nic :o((
se picnu

No hlavně že já jsem si už dneska koupila dárky na vánoce :-D:-D:-D
chtěla jsem bundu a nakonec mám bundy 2 , kalhoty oteplený na zimu a ještě jedny na lyže, no tak jsem zvědavá jestli na ty lyže vúbec pojedeme :-D:-D:-D

tak dobrou já zase mažu
1.11.2008 21:32:15
ahojky
katuško všechny fotky jsou moc pěkný , hlavně se mi líbí Klárka pod tou zelenou dekou ~R^~R^~R^~R^ ta nemá chybu - moc pěkný
Katuška & 2 pajtašci 31030
1.11.2008 12:55:13
Umli, on se moc fotit nechtěl :( Ze začátku to bylo dobrý, ale pak na konci jsme dělali "celorodinné", a to už nechtěl. Nakonec jsme ho nalákali tak, že fotografka mu řekla, ať si stoupne ke dveřím a ani se neopovažuje jít do záběru, no a on tam na truc šel :-D A ona fotí moc dobře, nijak tě nenastavuje do žádné pózy, jsou to víceméně momentky, teda ty ruce v kapsách jsme trošku nastavili :-)
Byli jsme zatím třikrát, poprvé měl TObík půl roku, pak jak jsem čekala Klárku a teď potřetí. A už asi dlouho nepůjdem, byla jsem zpocená jak myš a groggy, už je to zaplaťpánbůh za náma a s výsledkem jsem spokojená :-)
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
1.11.2008 10:52:37
Katuš, super fotky! Teda nevím, jak bych donutila Vojtíška takhle pózovat. Vy už jich máte dost, co, těch profi? My jsme byli akorát ze začátku s Vojtou miminem, ale u nás to moc hezky neudělali.
Katuška & 2 pajtašci 31030
31.10.2008 23:30:34

Sosawosa 87891
31.10.2008 15:11:04
Dobrý den, nabízím přivýdělek na MD z domácnosti, jedná se o prodej šperků české firmy, žádný vstupní poplatek, vše je řádně na smlouvu a kolik si vyděláte je čistě na vás, nejste žádným povinným odběrem vázáni. Všechny šperky jsou opatřeny puncem kvality a na každý je záruka 2 roky. Z prodeje máte provizi, která se zvyšuje. Sama jsem na MD, mohu jen doporučit~R^v případě zájmu pište na mail ptackova.lucka@seznam.cz, pošlu podrobné info;)
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
31.10.2008 14:22:46
Jo, ještě Miki, já bych holčičku ráda, tak uvidíme, jestli se zadaří:) Ale chlapáci jsou taky prímoví - vždyť víš sama, jak si hotová z Filípka:)
[<<Předchozích 2040] Názory 20412050 z 2216  [Dalších 166 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.