| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2070] Názory 20712080 z 2216  [Dalších 136 >>]
Alč@ 29602
28.10.2008 20:21:17
ahoj holky.

přeji hezký večer.
nakukuji.

chvilinka času. Dnes celý den uklízíme a pereme.
Nějak se nám to tu nakupilo.

včera jsme trošku nakupovali.
Cácorky potřebovaly botičky na zimu.
A docela jsme uspěli.
Jedny u Bati - druhé u Deichmanna.

Yitu@V@V 13578
28.10.2008 19:20:14
jojo Míšo máš pravdu....

a to předpokládám že snowboard i helmu seženu v bazaru :)
no nevím...
botky už mám od známé...

a to spoustu věcí potřebuje, protože dost vyrostl....
stará kombinéza a prádlo pod ní neoblékne...

a to ještě plánuje že by chtěl mobil a svůj PC,
hry a ani nevím co ještě....
no napíšu, až napíše on Ježíškovi...

Viki také vůbec není náročná, prohlížíme-li nějaký katalog
hraček, hned křičí "mojé moje moje..." tady já taky jááá
no legrace....
JInak ta se vejde do hodně věcí neb je mrňousek...
no utíkám je dát spinkat...jsme unavení - byli jsme plavat :)

zítra jsme ještě všichni doma, tak to bude príma...
LenkaMi.+2 32279
28.10.2008 17:04:30
Ahoj,
vyslala jsem kluky nakoupit a mám klídek:-D. Dopolko jsme byli v Lužné v muzeu vlaků, je to tam super pro fandy vláčků jako je Tobík, byl úplně vyřízenej, kolik tam je lokomotiv a když pak pustili modely vláčků, tak seděl 20minut jak přibitej, což je u něj zázrak;). Jen počasí nevyšlo, celou dobu mrholilo, tak jsme pěkně vymrzli.

Teda Pavlí, to máš za pár, vid? A kde se chystáš rodit?
Marti ten utz ti závidím, vzpomínám na ten s Tobíkem a byl to krásný zížitek. Tak at je všechno, jak má být ~R^.
Broni neboj, ono to určitě brzo vyjde~s~. ASpon zatím v klidu doděláte domeček.
Jitko koukám, že dárky pro 3leté děti jsou ještě sranda proti těm pro starší a to jsme zrovna říkala, kolik peněz zase za hračky vyhodíme.
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
28.10.2008 14:29:08
Ahoj holky,

Vojťulka se mi vrátil po třídenním výletu s tchánovcema. Zvladli to všichni úplně na jedničku. Vojta prej ani nezabrečel za celou dobu. Za to má nějakou rýmičku a dneska vstával v 5 přičůrlej, takže je takovej rozmrzelej trochu a brečel několikrát a to s ním jsem skoro pořád v pokojíčku. Teď ho děsně baví stříhat a stříhá naprosto všechno - bílé papíry, barvné, časopisy, samolepky, kalendáře. A já sbírám a sbírám a taky musím přidržovat a občas i já musím stříhat. Už jsem z toho na budku. No snad ho to zase časem přejde. Už ho to drží cca týden.

Mikinko, já už jsem docela pupkoun, ale bude ještě hůř:) Zítra už se objednávám do porodnice na prohlídku - mám 7 týdnů do konce.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
28.10.2008 13:12:30
ja nejak nestiham :-). vcera jsem meli doma tatku, tak jsme toho vyuzili a jeli koupit botky. tak jsme nakonec Matynkovi koupili super u Bate, tak snad mu vydrzi celou zimu. Potom jsme jeli ke kamosce a bylo to tam super.

Mikinko ja a brisko - uz pomalinku roste, musim rict mojemu,at ho vyfoti,at si to prcek potom nekdy ukoukne, jak byl v brisku :-). no uz citim pohyby,ale jak u MAtynka je to aktivka vecer, tak snad to nebude jak on vecerni ptacek. 13.11 jdu na utz velky, tak snad nam potvrdi co to bude. uvidime.

jinak se mame dobre, Broni preji,at se zadari,skoda ze se nepotkame i ted v porodce, mohlo by to byt super. a baracek at brzo dodelate a at bydlite.
Yitu@V@V 13578
28.10.2008 9:16:49
zůstaň u těch sirupů či čípků...

prodávají toho hodně... jak Nurofen (slabší, silnější - podle váhy)
a čípky Paralen je 100 mg a Panodol 125 mg...ty můžeš dávat častěji..
a střídat s Nurofenem nebo Ibalginem (stejná účinná látka)

z tabletek by mohla půlku paralenu, ale bude se jí to špatně dávat...

tak ať jí je brzy dobře...je takové špatné počasí, na tyhle virozky...

u nás se jen průběžně kašle, tak dáváme jitrocelový sirup a je to OK...
Yitu@V@V 13578
28.10.2008 9:13:10
také zdravíme!!!

Broně přejeme ať jim to brzy vyjde!!

My máme dlažbu s podlahovým vytápěním a jsme též maximálně spokojení...
dlažby vypadá jako tmavé dřevo, je to dost dobrá imitace a výborně se
to udržuje...ale když jsme tvořili tak jsme řešili co jak a také ve výbeřu
bylo "lino"...mají dost krásné imitace dřeva....a ke krbu jsme chtěli dát tu
skleněnou podložku, pak tubyla i varianta se dřevem, ale to nám rozmluvili,
kvůli tepelným ztrátám a pak že dřevo v teple bude značně pracovat, tak jsme skončili u dlažby a jsme fakt spokojená....

Myslela jsem že letos stihneme okapy, ale prd a ořech....včera mi bylo řečeno, že místo okapů jedeme na hory :)
no tak , tak snad příští rok....
přijde mi ře je tu pořád nějak stále dost práce...
minulý víkend jsme sázeli nové pnoucí kytičky, tak se těším na jaro až to začne všechno růst a pak i kvést....a pak sem nebude vidět, tak to bude paráda...

na vánoce nějaké dárky mám vymyšlené, ale zas se ztrácím u manžela....
Vojta si přeje snowboard....a z přilby vyrostl....
pokud někdo má zájem o tu malou.....
a chtěl nějaký kamion z lega....a taky chtěl MP3, tak uvidím...
hlavně nám nějak vyrostl...brusle ho tlačí...a z betonů roste...
takže to bude maso nářez na peněženku....

a Viki no myslím že vyhraje nějaká kuchyňka a věci k panenkám...

manželovům rodičům chceme koupit nějaký PC asi.... a našim nějak nevím...
Danda*Angelička(01/06) 38176
28.10.2008 9:06:23
Přeji hezký státní den ;)

Včera ráno Angelice chytla horečka, měla 38,8C, dala jsem jí sirup Paralen, sice ustoupila horečka až do večera a v noci opět horečka zvihla nahoru ;(( dala jsem jí opět sirup. Včera celej den málo jedla, jen kousek jablíčka,pár piškotek, mandarinku i polevku nechtěla, oběd moc z toho nesnědla :( Teďka výrazně jí zatím zlepšila teplota.
Nevíte, které léky je pro dvou a půl leté či necelých tříleté dítě např. tabletky proti horečce, které pak rozdrtí či rozmačká?? Nebo který sirup je nejlepší a čípky?
KamiŠ+2 48179
28.10.2008 8:40:38
Ahoj,

Broňo, my máme podlahový topení pod dřevem a je to paráda, dlažbu bych nechtěla. Takhle je to teplý a příjemný. A ani to dřevo nestálo moc peněz, kupovali jsme nějakou horší kategorii, dřevo pak vypadá jako dřevěný, ne jako umělý ;) (ta "vada" je, že má v sobě suky a nejsou všechny parkety jak přes kopírák, což jsme chtěli)

A taky držím palce, ono to vyjde v pravý čas ;)

K Pc Kubu pouštím jen pod dozorem- mrknout na nějakou písničku, fotky a konec, radši ho od toho držím dál, v rámci možností pochopitelně ~k~

A teď máme taky náročnější období, asi je to normální, i když dost těžký, když začne zlobit jak čert. Ale ono to nejspíš brzo přejde, tak to musíme přežít...
Katuška & 2 pajtašci 31030
28.10.2008 7:49:43
Katuš, taky přeju, aby se Daník co nejdřív srovnal!!! A TObík taky hraje na počítači, našli jsme mu stránky televize JimJam a taky oficiální stránky Tomáše a přátel a on vybarvuje online mašinky, skládá puzzle, hraje pexeso... A umí to fakt hrozně dobře a rychle, úplně hledím. Myslela jsem, že tu jemnou motoriku jako přetažení něčeho myší a tak nebude zvládat, ale jde mu to dobře. Manža říká, že je nejvyšší čas zabezpečit internetové bankovnictví, ať nám něco nepřevede na Bahamy :-)

Opožděně přejeme Beátce všechno nejlepší k prvnímu svátečku!

A Broni, přeju co nejdříve // !!!
[<<Předchozích 2070] Názory 20712080 z 2216  [Dalších 136 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.