| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
27.10.2008 22:07:53
Ahóóój večer!
Všechny Vás moc zdravíme. listovala jsem zpět na fotečky, teda už máme šikovné dětičky ![]() My pokračujeme na stavbě, tak je docela málo času. Teď betonujeme podlahy, hrozná práce, no ale aspoň něco si můžeme udělat sami a trošku ušetřit. Pořád přemýšlím, jakou podlahu potom položíme do obýváku a kuchyně, já bych chtěla dlažbu, manžel dřevo a kamarádky mě přesvědčuji na novilon, prý se dá použít i na podlahovku, nemáte to tak někdo? Daniel už je moc šikovný kluk, akorát nám začíná všem poroučet a rozkazovat, no asi mu trošku upravím režim ![]() Od února je přihlášený do školky, ale zatím nevím, jestli půjde. Docela mi vyhovuje ten poloviční úvazek v práci, tak doufám, že mi ho ještě pak nechají. Chtěla bych pak jít na mateřskou, ale nedaří se nedaří :-( Tak jdu mrknout ještě na dárky a House )) |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
27.10.2008 8:43:34
Tak zdravím po dlouhé době,nějak nestíhám,venku je pořád ošklivo,tak si Natálka chce pořád hrát
.Jinak my jsme koupili Natálce k vánocům kolo a CHuchu,tak jsem zvědavá,jak bude ráda,kolo by si moc přála,a panenka potěší snad každou holčičku .Jen nevíme Štěpánkovi ,je už velký a vlastně si už nehraje,je jen na pc,tak uvidíme,co nás napadne.![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
26.10.2008 22:26:31
Ahoj holky
![]() Děkuju ![]() Martinko a Umlí, tak co pupíčkové?? Jak vám je?? Dandi, já myslím, že by si Angelička s domečkem už určitě vyhrála ![]() ![]() Filípek si hraje s domečkem (holek) už půl roku Dává tam teda místo panenek a nábytku autíčka a bagry a dělá z toho spíš takovou velkou garáž, kde se můžou autíčka i vykoupat a jít na záchod, ale fakt si vyhraje ![]() ![]() ![]() ![]() Na ten NB jsem v Tescu také koukala, ale nakonec jsem ho nevzala ![]() Takže už můžou vánoce pomalu začít co?! ![]() ![]() Katuško, Daneček bude asi nějaký PC expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nás je zase mlha jak blázen ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
26.10.2008 20:10:46
Dneska jsme byli v tescu Edenu na nákupu a koupili jsme pro Angeliku dárek k Vánocům dětský notebook (taková hra s pisménkami, čísly atd...)za super cenu 299kč! a ještě dárek lezoucí mimi Šrek s postýlkou za 99kč. Chtěli jsme koupit dřevěný domeček s příšlušenství, ale nakonec nekoupíme, protože ona by potom s ním nehrála, je ještě pro ni malá. Necháme až v pozdějším věku.
A dětský koutek v Edenu už je v provozu, ale bohužel už se platí v omezeném času Ale mají k dispozici "chůva na hlídání" ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
26.10.2008 18:15:13
Ahoj nakukuji.
jsme doma z chaloupky. brr. byla hrozná zima. ale,už jsme vše zazimovali. komplet. takže už tam na soaní nepojedeme. Až na jaře. |
| Katka. | 13699 |
|
|
25.10.2008 22:50:50
Umli, snažím se být v pohodě, ale asi to znáš.... někdy je toho až moc a nejde to
![]() Jinak manžek dnes dopoledne vytáhl CD s nějakou PC hrou. Prostě si sestavíš vlastní závosní dráhu pro formule a pak závodíš. Daník to viděl a říká "ukaž mě to, co to je" a netrvalo to ani 5 minut a normálně hraje sám. Ještě teda má malou ručičku a není tak přesnej, ale zvládá to líp než já ![]() ![]() a když přijela tchýně, tak že jí to ukáže, zapla si PC, na ploše kliknul na ikonu té hry, pustil si to a jel..... fakt jsem zírala a ještě si sám řekl, že musí napsat ježíškovi, že chce joistick, že se mu to na klávesnici špatně ovládá ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
25.10.2008 21:29:25
AHoj holky,
VŠE NEJ BEÁTCE! Kluci kreativci jsou super:) Katko, snad je to jen období. Všimla jsem si, že poslušnost či neposlušnost a nálada Vojtíška dost souvisí s mojí. Takže radím, hoď se do pohody a třeba se i Daník zklidní:) |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
25.10.2008 11:12:19
ahoj ahoj,
vse nej Beatce k dnesnimu prvnimu svatku prejemeeee. Mikinko fotecka Filouska je nadherna, tak jako Katy Danika. ej to sikulka. A to se upravi, uvidis, ale musi to byt pro Tebe a Pavla hodne narocne, tak preji pevne nervy. Fotky ze sraziku super, tak to jste si to super uzili. |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
25.10.2008 10:06:11
Ahoj holky
![]() Katuško, já myslím, že je to fakt období a brzy se Daník zase srovná do pohodičky ![]() ![]() Vím, že to musí být dost náročné, ale vydrž ![]() ![]() Daníček je na fotkách úúúžasnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ze sádry vypadá, jak když celý den makal jako zedník ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šikulááá Jen maminka asi měla o trošku menší radost, co?! ![]() ![]() ![]() Dandi, na tebe budu moc myslet a držet ![]() ![]() ![]() A držím palečky Angeličce na to vyšetření... určitě bude vše v pořádku ![]() ![]() Beátce přeju také Všechno nejlepšíííííííííííííí ![]() ![]() ![]() Co dostane oslavenkyně za dáreček??? ![]() Kamčo, Tak ať je Kubíček brzy v pořádku ![]() Filípek taky začal pokašlávat, tak dáváme jitrocelový sirůpek a už je to skoro dobré. Zabral rychle... A Filípkovi tak chutná, že mě tahá každé kašlání pro sirup ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
25.10.2008 9:37:52
Ahojky!
Katko, podobně povahu má Angelička skoro před rokem, taky furt lítala po bytě, vyváděla, skákala atd..ale časem naštěstí něco poslouchala, když jsem na ni řvála ať přestane řvát či skákat.. Teď už je to trošku lepší, už moc nelítá po bytě, párkrát ale dále skáče na gauči. Právě loni jsme byly u dětské psycholožky, ze začátku mi trvdila,že je asi hyperaktivní, ale časem se ukáže, třeba se změní a nebo za to může období, tak doufám že to je za období věku a ta mi doporučila, co nejvíce mezi dětmi a teď jí zatím pomohlo. Doma je v pohodě, nevypadá na hyperaktivitu, ale venku jo, bohužel. Naštěstí doma s hračkami nemá problémy, hraje si s něčím jakmile uvidí, pak maluje, čtení pohádek, pak zase hraní a to dokola, ale nejvíce kouká na pohádku, je to uspěch a u toho vydrží déle. Taky se chystáme za psycholožkou až budu po operaci. A ještě musím objednat dětskou foniatrii, ředitelka školky Angeliku doporučila vyšetření na foniatrii, protože se učitelce zdá, že málo vnímá, když učitelka na ni volá. Ale mě to nepřipadá, že by neslyšela. Možná že ingorovala. Doma slyší bez problému, slyší když na ni volám z dětského pokoje a jde sem. Slyší když někdo zvoní a všechno slyší. No tak uvidíme na foniatrii. Jedna známá má dvě dcery a nejstarší dcera ze začátku slyšela v pohodě, ale do 3 let nebyla ani na vyšetření ucha a při vyšetření jí řekli že na pravém uchu má 30% ztráty sluchu a na levém uchu 100% slyší. Takže jí nazvali lehká nedoslýchavost. Jen malinká vada, na kterou není vidět že by něco neslyšela. Doufám, že u Angeliky to neobjeví jako ona ![]() Fotečky moooc hezké, Filipek a Daníček moc šikovníííí a mají zlaté ručičky ![]() A fotky ze srazíku vždy super ![]() V pondělí a v uterý jsem měla předooperační vyšetření (neurologie, gynekologie, EKG, rentgen prsa a odběr krve uff). Už je to vše vyšetřené. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.