| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
29.4.2010 10:41:56
tak Kami dekuji, jaj sme az 30.4. Pokud to bylo na me )))Peti, velika gratulaceeeeeeeeeeeeeee. Moc moc krasne jmeno. Jinak my opet marodi, ted oba kluci maji zanet spojivek. Super opravdu :-( |
| Katka. | 13699 |
|
|
28.4.2010 12:24:57
Gratulace Pétě k holčičce Kačence
![]() ![]() ![]() ![]() Umli, Daník mluví hezky, akorát neumí Ř. Msto něj říká Č, takže řekne třeba počik (postřik), sčecha (střecha) atd... Nám říkala Dr. že když se to nenaučí do 5 let, tak pak nás pošle na logopedii. On by to i uměl, ale nechce se mu ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
28.4.2010 10:06:39
AHOj!¨
MOc Petře gratuluju a je to bezva, že má holčičku A vybrali krásné jméno ![]() Umli, KUba neumí ř a R, ale r se mu občas povede už dlouho, ale není to stoprocentní, spíš to beru, že ho neumí. Názory na to, kdy na logopedii jsou různé, někdo říká už teď, ať si nezafixujou špatnou výslovnost, někdo radí čekat do pěti, tak nevím. Jo a KUbovi se jednu dobu zhoršila výslovnost celkově. Mluvil už krásně zřetelně a najednou to začal flákat a šlapat si na jazyk, má ve školce samé mladší děti (i proto půjde jinam). ALe jak jsme ho začli opravovat, zas dává bacha a je to lepší. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
27.4.2010 22:04:08
Jééé Petra už má třetí mimčo a to holčička, to je fajn, že po dvou klukách je konečně vysněná holčička, že?
![]() Tak Petro, gratulujeme k narození holčičky ať je zdravá jako buk, ať bude krásná princeznička, hodná...![]() ![]() Umli, Angelika chodí na logopedie, jakmile začala chodit na logopedie, tak krásně uměla říkat R. Teď jí pořád poplete písmo L - T. Občas jí vypadne F a V. Ale všechná ostatní písmenka hezky vysloví. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
27.4.2010 21:09:58
Ahoj,
tak koukám jak puk a přemýšlím, jaká Petra a teď mi to došlo!!! To snad není možné, že Péťa už má mimi venku!!!!???? Nějak to strašně rychle uteklo. MOC moc jí gratuluju a jsem fakt ráda, že má holčičku. To je prima. Holky, jak vám děti mluví? Vojta neumí R, pořádně S, Z, C... Nevím, jestli už by nebylo zapotřebí logopedie... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.4.2010 19:09:26
už jsem tu!
Jmenuji se Kateřina a vykoukla jsem na svět dnes v 15.12. ![]() ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
25.4.2010 9:30:30
Marti, a Kryštůfkovi hlavně všechno nejlepší!!!
![]() ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
25.4.2010 9:28:05
AHoj!¨!!
Neměla Martina nějak teď narozky?? Asi 17. 4. ? Jestli jo, tak přeju všechno nejlepší ![]() My jsme se až donedávna plácali v nemocech, celá rodina jsme měli postupně atb. A do toho mi zlobí aoba pc ![]() Jinak vše ok.. snad bude nějaký sraz, když už je konečně teplo ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.4.2010 7:16:12
to je brouček.
jinak všem - krásné ráno ![]() nějak mě to skolilo - beru ATB. Zánět dutin + nějaký sajrat v krku. Snad se do pondělka vyležím z nejhoršího, neschopenku jsem si nevzala. tak abych to v práci odmluvila. jinak vše při starém. měla bych asi víc odpočívat a ne dělat dvě práce. už nejsem nejmladší a pak tělo stávkuje |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.