| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
24.10.2008 10:43:36
teda to je blbe. nas malej je super na toto. hraje si ze vsim. vcera i s miminkem a to byla sranda. daval mu dudlik, drzel mi mlicko - flasku atd.
vcera dojela kamoska s malou a dovezli dva kocarky,aby se deti nehadali. tak maty porad vozil kocarek a taky miminko panenku opatroval, tak se prej cvici na nase mimi ![]() jo a pozdravuje vas Miffik s rodinkou, jsou v Sumperku u rodicu a nemaji net |
| Katka. | 13699 |
|
|
24.10.2008 10:15:32
Marti, tak to je super, že si Matynek hraje se vším.
Daník hračky vesměs nezajímají. Ani na návštěvě si krom dupla, plastelíny a vláčkodráhy s ničím nehraje. Jeden kamarád nemá ani kostky, ani plastelínu a ani vláček, tak tam nechce chodit a když tam příjdeme, tak sedí a pořád se ptá, kdy už půjdeme domů ![]() Puzzle ho taky občas baví - takový to puzzle šitíčko ![]() |
|
|
24.10.2008 9:01:39
Ahojky,
Peti malej dostane stejnou pokladnu, tak se na to tesi a ted mi tady volal, ze ji chce hned koupit ![]() tak se tesim co pod stromkem . Nas malej chce porad jen auticka knizky, puzzle a se vsim si hraje, coz se divim. Vcera tady byla kamaradka, tak se pekne hrali a bylo to moc fajn s jeji malou.Dneska je venku kosa jak blazen tedaaaaaaaa |
| Katka. | 13699 |
|
|
24.10.2008 8:49:08
Na srazík nedorazím, protože za prvé nestíhám a za druhé mám od noci průjem, tak to by nebyl nejlepší nápad vytahovat paty z domu
![]() ![]() ![]() Péťo, Daník taky dostane kasu a to bude jedna z velmi mála hraček co dostane. On si s hračkama nehraje, jen všechno ničí a mlátí s tím. Teď ve středu se v pokojíčku vyčůral do nočníku a než jsem přišla, že to vyleju, tak v tom začal namáčet knížky a hračky, takže igelitka hračel šla do popelnice a všechny odstatní do pytle a do sklepa. V pokojíčku mu zůstali jen popeláři, 2 knížky, vláčkodráha, duplo, plastelína a stůl se židličkama. Vyhodila jsem i pastelky.... A on ty hračky ani nehledá, ani se neptá kde je má a když jsme byli včera ve sklepě, tak kolem toho pytle prošel a říká "jé tady jsou ty moje krámy" a šel dál..... takže Daník na Vánoce z hraček nedostane skoro nic ![]() Ale on si fakt kromě plsatelíny, vláčkodráhy a dupla s ničím nehraje. Tu kasu si přeje, tak doufám, že ho to bude bavit dýl než 10 vteřin. |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
23.10.2008 22:44:46
Zdravíme všechny, kdo ještě ponocují
měla jsem dnes parádní úlovek v Makru - koupila jsem elektronickou pokladnu v akci, a tak mám první vánoční dárek je to toto: a Makro to prodává za cca 260 Kč s DPH, což je výrazně levnější než ještě v internetových obchodech. Maťa mi v jakékoliv herně po pokladničkách jede a je schopen o ni bojovat (zítra ji určitě objeví taky), takže jsem vnitřně uspokojená. Kdybych bývala měla takovou vymakanou hračku já V jesličkách se Maťa taky rozkoukává, včera šel ráno s manželem, já čekala venku a sledovala vše přes okno. Musejí to spolu natrénovat, protože ráno bude vodit manžel a já budu vyzvedávat děti po spaní. Ale zvládá to M. obstojně, jsem ráda. Ještě zhruba 10 dní a už se mi to krátí Lendulko s tím udělátkem ti bohužel nepomohu, pátrala jsem, ale doma takové nemám, snad se ti poštěstí na něj narazit někde v obchodě Všem přeji klidnou noc! |
|
|
23.10.2008 8:46:35
ahoj holky,
tak dočítám. Srazík si moc užijte. Ted jsem volala k dr. a tripll testy mám v pořádku a miminko je zdravééé. tak je vše ok. už jen utz velký a snad to bude ok porad. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
22.10.2008 16:55:49
Tak kde jste kdo ????
já jsem měla čoko absťák tak se tu u PC láduju čokoškou ![]() ![]() chtěla jsem se zeptat , jestli múžu někoho nakazit ( myslím na srazíku ) když jsem v sobotu ztratila hlas a pořád nemúžu moc mluvit , ale jinak mi nic neni ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.10.2008 13:48:35
Nazdárek ,
letos je to v pohodě , budeme jim kupovat noťase ![]() ![]() ![]() ![]() sakra to je dneska hnusně :o(((( teď mi odjeli návštěvy tak jdu zase něco dělat - no jestli mě teďík nechá - máme to tu jako po vejbuchu ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
21.10.2008 19:50:25
a máte někdo čísílko do té pizzerie???
![]() co budete pořizovat rodičům k vánocům ?? |
|
|
21.10.2008 14:49:51
Tak já hlásím že když půjdem srazíkovat
tak pújdem za odměnu i hamánkovat ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.