| Katka. | 13699 |
|
|
25.10.2008 9:02:39
Mikinko, my taky hodně tvoříme, ale Daník u všeho vydrží pár minut a pak už jen lítá, ječí a zlobí....
![]() Už zvažuju návštěvu doktorky, ať nás někam pošle, nebo ať mě poradí, protože Daník byl vždycky tak hodnej a to co teď vyvádí to je neskutečný. Fakt často brečím zoufalstvím a když si představím, že bych k tomuto měla ještě mimino a nedej bože aby bylo stejný jako Daník, kterej jako mimino jen řval, řval a řval... to už by mě fakt vezli ![]() Já třeba Daníkovi něco říkám a on mě absolutně nevnímá, že na něj můuvím, protože od rána do večera ječí jak Viktorka u splavu... Včera jsme byli na zahradě a on si vzal odrážedlo a že pojede ze achodů, tak mu vysvětluju, že se to nesmí, že by upadnul, že je to nebezpečný.... a on se smál, vzal odrážedlo a sjel ze schodů a přitom jsem stála u něj, ale to je taková rychlost, že než zareaguju, tak něco vyvede. Takže si pěkně nabil, asi půl minuty brečel a už šel zase na schody.... A dnes mu říkám, ať doma neběhá, neskáče, neblbne, že zakopne, spadne, ublíží si.... 2 hodiny v kuse mu to opakuju... no zakopl a spadl obličejem na hranu stolu, takže má šlic přes celou pusu. Ani nebrečel a lítá pořád. Manžel se ho snaží zklidnil, ale to prostě nejde.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takto řádí fakt poslední 2-3 týdny. Fakt nevíme co s ním ![]() Doufám, že je to jen nějaký období a že ho to brzo přejde. A tady foto, jak jsme odlívali ze sádry ![]() Daník chtěl míchat sádru sám.... ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
25.10.2008 8:50:46
Dobré ráno,
přeju Beátce všechno nejlepší k prvnímu svátku ![]() Včera jsme nestíhali dorazit, měli jsme s manželem něco k zařizování... A možná je to tak i lepší, protože Kuba má teď nějakou rýmu a dneska začal pokašlávat. Filípek je šikula, myslím, že Kuba se štětcem by vymaloval všechno okolo ![]() Fotky pěkný, děti už jsou fakt veliký... |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
24.10.2008 19:17:31
Tak tady jsme třeba barvili lístečky a pak obtiskávali na čtvrtky
![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
24.10.2008 19:04:58
Ahoj holky
![]() Téda takových krásných foteček je tady ![]() ![]() ![]() Moc to všem sluší ![]() ![]() Katuš, ty máš doma rozumbradu ![]() ![]() ![]() ![]() Třeba by zrovna toho sourozence potřeboval, aby si spolu pak mohli hrát ![]() ![]() Filípek si hraje hodně, ale je fakt, že skoro ke všemu potřebuje mě.... takže pořád hrajeme fotbal, hokej, stavíme farmu a zvířátka, čteme si, zpíváme a hrajeme si na hudebníky, stavíme z kostek, malujeme, tvoříme, děláme kolony, opravujeme auta, hrajeme divadýlka atd.... no prostě všeeeeeechno možné. U nás dnes byla celý den mlha ![]() ![]() Martí, super se Matýnek připravuje na miminko ![]() ![]() ![]() Filípek už spinká od půl sedmé ![]() Dnes nespinkal po obídku a tak padnul chudinka za vlast.... |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
24.10.2008 16:11:50
Čau holky,
omlouvám se ještě jednou, že jsem nedorazila na dnešní sraz. Vojta odmítal a pak když mi psala Míša, že je Daneček nachcíplej, tak už jsem ho neměla na co lákat. Minule totiž lítali od auta k autu a Daneček je pojmenovával a Vojtíšek to opakoval a my jsme se řehtali, tak to se mu líbilo a to říkal, že by chtěl, ale jinak, že Ledňáčky nechce. No a já jsem byla nějaká znavená. Včera jsem šla spát pozdě, takže jsem to docela uvítala. No stejně jsme pak jeli do Letňan. Musela jsem mu koupit teplé boty. Dnes ho předáváme večer tchánovcům a jedou až do pondělka na hory. Jsem zvědavá, jak to zvládnou a vůbec nevím, co my s Romanem s takovou fůrou času??? Tak pa. Dětičky jsou roztomilý. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
24.10.2008 15:55:39
krásné fotečky.
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
24.10.2008 15:55:18
ahoj holky.
jsme doma. sraz byl super. jako vždy. I v té pizzerii to pak bylo fain.Jídlo mi fakt chutnalo. Prostě paráda,ale jsem teda fakt utahaná. Terinka vytuhla v tramvaji. Jirka pro nás přišel,takže jí donesl domů. a ještě chrupala asi půl hodky. nafotila jsem 6.fotek. to je síla. musím se polepšit. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
24.10.2008 11:20:17
![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
24.10.2008 11:10:44
jo jo hodim, jen foto je rozmazene a nektere nejsou pekne, ale neco najdu.
nas malej je fakt super na toto, miluje deti a tak doufam, ze jak se to narodi, tak to nebude obracene. ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
24.10.2008 11:03:07
Marti a co nějaký foto od Mifiků?
![]() ![]() Já jsem včera byla u holičky a přijela tam paní s čerstvým miminkem a žíká Danečkovi, jestli se chce podívat na miminko a Daneček jí řekl, že mimina nemá rád tak se ho paní ptala, jestli by on chtěl doma miminko a Daník řekl, že maminka nemůže mít miminko, protože by ji v bříšku moc šimralo a protože nemám žádný mlíko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.