| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
21.10.2008 8:58:14
Ty jo, Vojťásek je fajn model! A já bych řekla, že je spíš po manželovi, ne, Umli? A postýlku máme taky stejnou, je super!
![]() Jsem ráda, že se tu řeší sedačky, taky budeme v dohledné době řešit, tak jsem ráda, že mám nějaké tipy! Jituš, prodloužený víkend přeju a závidím, já Itálii miluju, už se těším, až děti malinko odrostou, manža mi slíbil prodloužený víkend v Římě! A navíc on teď furt jezdí op Evropě a mohla bych s ním, ale s dětma nemůžem. Tak třeba už za rok to půjde... u nás vše při starém, s Klárkou pokračujeme v rehabilitaci, má ještě trošku víc než je zdrávo pěstičky a i na jedné nožičec ohuté prstíčky. Ale prý to nic není, rozcvičí se to. Začala jsem na noc dávat jednu dávku Sunaru, protože slečna měla hlad a za měsíc přibrala jen necelého půl kila, tak mi to dr. doporučila. Po překročení Rubikonu jsem i ráda, protože v noci dýl spí bez probuzení, ale před první dávkou jsem z toho byla smutná, znáte to... Tobík je šikulka, sluníčko moje. Pomalu se přestává vztekat a spíš se s ním domluvím. Doufám, že jsem to nezakřikla. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
20.10.2008 22:50:08
Nazdárek
tak Tedík má Britax-ku ale k vánocúm dostane asi taky novou, ale ještě jsem po ničem nekoukala Je to fajn že se nám v sedačce děti vystřídají ![]() Ale rozhodně taky nechci pásat obyč pásem. |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
20.10.2008 22:01:12
koukám že tu příliš rušno není :)
sedačku také pořád řeším ![]() potřebovali jsme druhou, tak jsem si prosadila MC TOBI a musím říci že nic horšího není ![]() Viki je v ní pěkně protivná...už jsem odmontovala ty vyztužené pásy, ale je to pěkně zapeklitá sedačka...nebo že bych s ní neuměla zacházet já??? no každopádně pokukuji co pořídit....ale také chci pětibodové pásání...je ještě mrňavá... dnes jsme se vrátili z prodlouženého víkendu bez dětí, bylo to nádherné...užít si sluníčka a kafíčka v Itálii :) to počasí mi tady chybí... od zítra zas šílený kolotoč povinností.. trak jaké máte vybrané vánoční dárečky??? sháním nápady... jo a na srazík se také těšíme!!! |
| Alč@ | 29602 |
|
|
20.10.2008 16:07:01
Ahoj Umli.
Vojtíšek super. a má stejnou postýlku jako holčičky. |
| Katka. | 13699 |
|
|
20.10.2008 15:48:26
Ahoj všem!
My jsme před chvilkou přišli z venku, vyřizuju objednávky a mejly a zase jdeme ven, když je tak krásně ![]() Umli, Vojtík je krásnej, je to hrozně podobnej ![]() A má krásnej pokojíček. Já bych chtěla do Vánoc u Daníka vymalovat, koupit novej koberec a nábytek, ale manžel se k tomu moc nemá ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
20.10.2008 14:31:44
Tady je ten můj model. U třetí fotky už jsem ho otrávila a zkončili jsme:)
![]() ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
20.10.2008 13:11:10
Ahojky holky:o)))
Co nového??? nekukuji na chvilku,mám moc práce a je krásně a chci jít ven:o) Jinak mi máme autosedačku Britax pro Natálku a bomba:o) |
| Katka. | 13699 |
|
|
19.10.2008 20:49:30
Kamčo, my právě chceme tu variantu ULTRA (Potah zabezpečuje rovnoměrné rozložení tlaku těla dítěte, lepší prokrvení stlačených částí těla, větší prodyšnost a schopnost rychleji absorbovat pot).
Je asi o 500,- dražsí a to už není takovej rozdíl. My jsme právě vybírali potah i u té Maxi Cosi, aby byl bavlněnej, někdy když vidím ty potahy autosedaček, tak je mě z toho až mdlo, když si představím, že v něčem takovým by Daník seděl nějakou dlouhou cestu.... ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
19.10.2008 20:17:26
Katko, oni toho asi mají víc.. Britax a Roemer patří k sobě, Britax je mateřská firma, Roemer má v nabídce další typy, takže kdoví, co vybereme
![]() JInak Evolva 123 je výborná... A mají víc typů potahů, takže bacha na to při výběru, je lepší připlatit za kvalitnější. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
19.10.2008 20:16:37
Romčo - to teda muselo být dost o nervy.
My na ten požár koukali v TV a běhal mi mráz po zádech. být přímo tam a ještě před ním utíkat. brr. věci co shořeli zamrzí,ale hlavně že tam nikdo nezahynul. v pátek se na Tebe těším. pokecáme. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.