| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2130] Názory 21312140 z 2216  [Dalších 76 >>]
Alč@ 29602
19.10.2008 20:15:10
Katko mi máme pro Terku ještě 8-18kg.
a zatím v pohodě.

Verunka má už větší 15-36kg.
Römera VIP

je polohovací - má výškově nastavitelnou opěrku hlavy a má optimální ochranu před bočním nárazem - a držátka na pití (po obou stranách)

je to tato - ale máme v jiném potahu,ted jsem na webu nenašla

Katka. 13699
19.10.2008 19:48:25
Holky, díky za názory ~R^

Marti, tu Vaši autosedačku jsem viděla, je taky super, ale my chceme co nejdýl Daníka poutat 5 bodovým pásem co je v autosedačce.
Právě se nám hrozně líbí ta Evolva 123

Kamčo u toho Britaxu je další v kategorii Evolva 23 ;)
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
19.10.2008 14:56:39
Katy tak tu nasi jsi myslim uz videla,ale mamu teda tutot a moc velka spokojenost.

http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=12391081&tab=6
KamiŠ+2 48179
19.10.2008 14:26:36
Alčo, tak to jo... No ještě se na to podívám v klidu doma, mamka se chtěla vidět v krátkých vlasech, tak teřba tu stovku do tooho vrazím a udělám jí pár fotek ;)

Katko, Evolva 123 je vítěz ve své kategorii, chtěla jsem ji k taťkovi do auta. Do našeho to zatím neřešíme, stačí nám ješě MC Priorifix. Další bude Buď Maxi coxi Rodi nebo Britax- nevím jak se ta sedačka z další kategorie jmenuje.
Katka. 13699
19.10.2008 14:01:49
Ahoj při neděli :-D

Holky, jakou máte pro dětičky autosedačku?
My máme Maxi cosi Priori XP (9-18kg) ale už začíná být malá na výšku, tak dostane Daník na Vánoce novou.
Zatím se nám nejvíc líbí Britax Evolva 123.
Ta je 9-36kg. Chceme Daníka do nejdýl to půjde poutat 5 bodovýma pásama v autosedačce.
Navíc ta Britax je hezky polstrovaná, měkkoučká.
Co jsme se dívali na jiný, tak to nemělo žádný pořádný polstrování a my jezdíme často a daleko, tak aby měl Daník pohodlí a neseděl na nějakým tvrdým prkně.
Takže ráda uvítám tipy i na jiný autosedačky ~R^
Alč@ 29602
19.10.2008 10:16:41
Kamčo nemám.
Mě to tehdy dělala segra.
Byli to anglické stránky a taky se platili.

právě proto,aby to pořádně využila - se vyřádila na celé rodině :-D
KamiŠ+2 48179
19.10.2008 9:15:18
Dobré ráno...

My jsme u mamky, včera jsme slavily její narozeniny, přišla sousedka s dětmi a ty tu řádily, to bylo něco ~k~

Romči, to co se stalo na výstavišti je hrůza ~Rv Jsem zvědavá, z čeho začal ten oheň...

ALčo, prosím Tě, nemáš někde odkaz na ty stránky, kde se dají zkoušet účesy? Já něco našla, ale nic moc a na jedněch stránkách za to chtějí platit.
Alč@ 29602
19.10.2008 8:55:33
krásné ráno

už jsme se vykopali z postele.
byli jsme utahaný jako koťata a okamžitě zapadli.

odpoledne jsme byli v sokole na divadelní pohádce.
O karkulce a třech vlkách.
bylo to opravdu moc hezký.

děti byli vyřízený - hodně je zapojovali do pohádky,pomáhali varovat Karkulku před pastí od vlky - no prostě paráda.
I Terinka byla uplně konsternovaná.

no a po pohádce jsme jeli ke známých.
a kecali,mlsali a popíjeli.

já jakožto absolutně bez tréningu - jsem byla za chvíli v pěkné náladě.
dokonce jsem pila i hořící B52 - no prostě to bylo fain.

Zkusila jsem si dát víno - co na to moje alergie - a nic.Jak jsem změnila antikoncepci tak je rázem po alergii.Asi mi ten Lunafem fakt nesedl.
a ted mám klid.

Jiřík byl v pohodě,dovedl nás všechny holky domu,uložil holčičky - ty usnly snad ještě při převlékání.

prostě super,super,super

Katuška & 2 pajtašci 31030
19.10.2008 0:40:37
Hezký večer, konečně chvilka klidu na PC :-)
Pavli, my bychom do Hartmanic konečně hrozně rádi přijeli, ještě ti písnu na mail. Mám jenom jeden problém, Klárka mi v sedačce hrozně pláče, pokud nespí. Doufám, že se to do té doby upraví. Dneska jsme jeli asi 30 km, z toho polovinu prořvala a manža byl na prášky a prohlásil, že mám s ní jezdit sama, že on s náma už nikam nejede. Tak ho budu muset zpracovat :(
Marti, moc děkuju za nabídku DVD, určitě ti písnu, hend jak se znovu dohrabu k počítač.
Je mi po vás moc smutno, ale počítač zatím pořád nestíhám, zatím pořád kmitáme venku, aby Klárka spala. Snad se to brzy zlepší a bude aspoň malinko víc času. Příští týden je manža po-pá v Brně, tak budem zase hospodařit sami.
Miki, přijeďte do Hartmanic, to by byla peckaaaa!!!
Kessey + 3 princezny 50254
18.10.2008 9:56:34
Ale Maty si se myslím asekla o měsíc. Hartmanky jsou až konec ledna ne přes silvestra. Nebo slavíte silvestra koncem ledna :-D:-D:-D:-D~R^
[<<Předchozích 2130] Názory 21312140 z 2216  [Dalších 76 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.