| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2140] Názory 21412150 z 2216  [Dalších 66 >>]
Romcinka & V+N 27695
17.10.2008 19:33:08
pardon chtěla jsem napsat Průmyslový palác...
Romcinka & V+N 27695
17.10.2008 19:31:11
Ahojky holčinky,nakukuji,sice jsem měla být v práci,kde jsem byla i včera a to ve Veletržním paláci ale jak jste určitě slyšely,doslova nám tam shořela střecha nad hlavou,no nic příjemného to tedy nebylo,přišla jsem o oblečení a i o nějaké jiné věci:O(

V pátek na srazík dorazíme,těšíme se,co tu nového?.o)))

Koukám řešíte jména,jééé to je krásný:o))))Mě se líbí děsně holčičí Laura,Linda u kluků nějak nevím...
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
17.10.2008 13:59:00
Štěpán se mi taky moc líbil, ale to už by měl fakt všechno najednou. No kdyby to byla Barča, tak si taky moc nepolepší, ale prostě tohle jméno u nás vede a chlapeček by byl Jonášek. Báru bysme ale asi slavili najednou s Vojtíškovým svátkem. Líbí se nám to, že by to měli spolu:) A až by byla větší, ať si to pak sama rozhodne, kdy chce slavit:)
KamiŠ+2 48179
16.10.2008 22:09:31
Ahoj,

Umli, něco, kde je -el-, aby se jí dalo říkat Eli ;).
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
16.10.2008 14:36:48
uMLÍ MY NA HOLKU ANNA MARIE A ANEZKA, ALE JESTE NEVIME A NA KLUKA JEDNO JE STEPAN A DRUHE MŮJ TAJI :-)

A CO VY?
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
16.10.2008 14:02:31
Ahoj holky,

omylem jsem sem vlezla minule pod jiným nickem, ale dobře jste mě poznaly:)

Jinak my do Hartmanic nepojeme a lednová oslava? - uvidíme... Záleží, kdy se mimi narodí a jak na tom budeme.

Kamčo, jaký, že to máte jméno a vy Martinko?
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
16.10.2008 11:08:43
holky,
nějak nestíhám, měla jsme toho ted nějak moc. V úterý sjem byla s Miffíkama celej den a bylo to moc moc užasné a děkuji jim. Dítka jsou nádherné, Sebinek je zlatíčko a Berda si moc rozuměla s Matynkem a jsem moc ráda, že to vyšlo.

Jinak k Hartmankám, taky nepojedeme, jedeme na Silvestra na hory a k tomu můj slaví narozky a tak se to taky kryje. Tak si to tam pěkně užijte :-)

Beátka je náherná kočenka, moc moc jí to slušííííí.

Mikinko,asi to bude kluk, ještě čekámen a ten utz ve 20 tt a pak to bude jisté,ale mělo by to am byt :-). Hlavní je,at je zdravé miminko.

Katuško s Tobíkem a Klárinkou - my doma DVD Mačinku Tomáše máme dokonce myslím 2. tak se ozvi na email.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
15.10.2008 22:29:22
Krásný večíííír
Holky já měla dneska šok .
jeli jsme večer od našich a táta zapoutával tedíka do sedačky
a najednou říká " vypadni ty troubo" ( to jak na psa ):-D:-D:-D , ale já vděla psa před autem ~g~~g~~g~ a najednou to docvaklo i tátovi že náš labrador by se neprotáhnul mezi nohama až do auta~g~~g~ a ona taková zrzavá kočka - no možná ještě kotě , já nevim ale já myslela že mě šlehne . Tedík koukal , já hysterická ( brr nemám ráda kočky) ale představa že se mě za jízdy třeba dotkne -- :-©:-© no já bych to někam napasovala - kor když byla tma jako v pr.... a neviděla bych pořádně co to je .
grrrrr ještě teď mám husinu

jinak Na srazík bych ráda , ale búh ví co bude v lednu
Hartmanky musí být super , ale tam nepojedem určitě
Katka. 13699
15.10.2008 21:36:23
....Terezce vše nej. ke svátku.

Dando, držím palce a snad už budeš mít po operaci konečně pokoj ~R^;)

K těm Hratmanicím a Palmovce - souhlasím s Kamčou, taky nevím, proč by se měl někdo cítit naštvaný nebo poškozený?
Každý si přece může vybrat kam se pojede nebo nepojede.

My do Hartmanek určitě nepojedeme a s tím srazíkem ještě nevím jistě, protože koncem ledna slavíme Daníkovi narozeniny a navíc Daník bude ke konci ledna s našima na horách, tak fakt nevím.
KamiŠ+2 48179
15.10.2008 21:02:15
Jojo, taky si říkám :-)

Je to asi škoda, že je to zároveň s Hartmanicemi, ale naštvaný nebo poškozený se snad kvůli tomu nikdo cítit nebude ;). Myslím, že není důvod.
[<<Předchozích 2140] Názory 21412150 z 2216  [Dalších 66 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.