| Alč@ | 29602 |
|
|
26.2.2010 5:30:06
kuk. nakukuji.
včera jsem padla už po 20h. je toho na mě fakt nějak moc. Dneska mám volno v call centru neb jdu v sobotu i v neděli. Ale,jedu na brigádu do optiky. takže stejně volno nemám. Kamčo měli jsme veliký problém při placení. Každá jsme si zaplatili svoji utratu - ale, zbyli tam věci. A to jako fakt dost. Může se stát jedno pití to beru - ale, tohle byli dvě coly, dva tonicy a hranolky. prostě 5 věcí je dost. Chtěli jsme po ní celý učet - ale,ten prý už nemá. neměla ani naše učty co jsme platili a jela si svou. I ten číšník jí říkal, že to není možný že něco prostě neodmazala jak jsme odcházeli postupně ..... no prostě jsme to museli zaplatit. složili jsme se na to. 160,-kč. jako není to mailant, ale je to sprostýá. kor když si každý své zaplatil. A navíc nás chtěla obrat i předtím. když mě poččítala utratu řekla 1036,-kč tak jí říkám, že to není možný at to přepočítá - tak jí vyšlo 401,-kč ![]() ![]() prostě děsný. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
25.2.2010 22:20:45
AHoj!!
To je bezva, že jste si to užili Myslela jsem na vás a moc mě mrzelo, že jsme opět chyběli Nejsem nemocná jen já, ale už i obě děti. Kuba se v noci dusil, má laryngitidu a ELinka kašle, nic moc nález na plicích.Fotky krásný, děti úžasný a dort jako obvykle ![]() ![]() Věřím, že nám vyjde další sraz, jaro je skoro tady a bude líp... |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
25.2.2010 21:30:24
zdravím všechny
Holky ráda jsem vás viděla - Nevrilko , moc ti to sluší ![]() Teďas celou cestu "votravoval" proč už musíme domu :o( že si ještě se všim nepohrál .... a že tam zapoměl tu vlaštovku od strejdy :o) jen škoda že bylo takových marúdkú. tak snad příště ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.2.2010 19:32:11
Ahoj holky.
tak dneska to bylo prima. teda až na ten závěr ![]() Každopádně moc moc jsem vás všechny ráda viděla. Lendulko - obr poděkování za dortík - byl užasný. a pár foteček pro marůdky co nemohli dorazit. ![]() ![]() ![]() a tohle nakonec zbylo když se na to děti vrhli ![]() a zbytek hodím do galerie lednáčků. |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
2.2.2010 16:00:40
taky prejeme vse nej poslednimu oslavenci. A ted zase za rok
))))jinak se mame fajn, ditka zlobi, MAty uz půjde konecne do skolky, tak huraaaaaaa |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
2.2.2010 9:43:20
Ahoj!!!
Jdu popřát našemu spoluoslavenci Danečkovi všechno nej k dnešním narozeninám ![]() ![]() . A koukám, že už jsme posunuté v kolonce 4-5 let, je to vůbec možný .Holky, těším se, že vás uvidím ![]() . |
| Alč@ | 29602 |
|
|
31.1.2010 7:23:37
Krásné ráno
nakukuji. Holčičky snídají, Jiřík po včerejím celodenním hlídání holčiček ještě nabýrá sílu a chrupe. V pátek jsme měli firemní večírek. Odešla jsem z domova lehce po 18h s tím,že se tam jen juknu ze zdvořilosti. A došla v 1h ráno v sobotu. a to jen proto,že jsem v 5h vstávala a jela do Liberce. prostě to bylo prima - mraky jídla a pití. Řádily jsme s kolegynkama do ráno. Tancovaly jako za mlada....... I nu jak tam někdo poznamel - vypust matky od rodin se bavit a uvidíš. takže jsem spala cca 4h a ráno po 6h už stála na Černým Mostě na autobusové zastávce směr Liberec. Jednak jsem se jela podívat na synovečka a pak pomoc Mirence. Má manžela v nemocnici. Odvezla ho sanitka. S podezřením na Salmonelu. Ale,zatím nevíme. Měl teloty kolem 40°c - šílený průjmy, krev ve stolici a hrozně zvracel. ![]() ![]() U Mirenky bylo nádherně - Samuel je zlatíčko. Nedala jsem ho z ruky. Kdybych mohla snad bych ho i kojila. Samuelovi jsem se zalíbila (nebo moje prsa ???) neb mi na nich spal tři hodiny. Pak se najedl a pokračoval. Mirenka si to vychvalovala. Měla klid. Prý musím jezdit častěji. hodím fotečku do galerie. ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
30.1.2010 20:44:03
jdu na vás juknout - deti už jsou v pelíškách ,tak snad bude klid .
Dneska jsem se rozhodla nic nedělat :o) Sčíhla jsem oslavenečky - je to hrozný , už to jsou velký kluci - a holky ňák nám to letí . Kubíka bych poznala ![]() i bez dortu Filípek je velkej chlapák - co školka ?? lepší se to ?? Martinko malej má krásný bodýčko ![]() ![]() Dodatečně přeji vše nej nej Ledňáčkúm i opozdilcúm únoráčkúm |
| Alč@ | 29602 |
|
|
28.1.2010 18:09:21
Mikinko krásné fotečky.
Teda Filípek také hrozně vyrostl. Vůbec nám nějak ty děti rostou. i Jitky Viki. Lendulka je šikulka. Dortíky jsou prostě famozní. ![]() ![]() ![]() Verunka dnes donesla na vysvědčení samé 1 1 1 1 1 1 1 1 a tak se pyšnila jako pávice ![]() ![]() ... Mikinko no jo. je to práce. Ale,snažím se bojovat. A vydobýt si nějakou pozici. Zatím jako ok. Holt s nejvyšším vedením člověk nic neudělá - ale,přímí nádřízení a kolegové jsou prima. každopádně pokud nic - beru to jako praxi - jinou než ve fotkách. a později bych to zkusila někam na operátorskou linku. Na pasivní. (příjem telefonátů) a krom toho ta 6h pracovní doba je ideál. Stíhám holčičky - což je super. Přesčasů můžu mít kolik chci. což je super. když není čas není žádný, když ano tak nějaký dám. každá kačka se hodí ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.