| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
28.1.2010 12:53:55
vsem oslaveneckum prejem vse nejjjj.
Vikinka super dotrik,Filipek uzasny klucik. Verunka to je kockaaaa. Ty jo to fakt tak letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
27.1.2010 18:45:55
Ahoj!!
ALčo, přeju všechno nejlepší k narozkám i Verunce a Lendulka je šikula, zas to musím opakovat se nedivím, že je na roztrhání a je moc hodná, jak se snaží všem vyhovět ![]() Přeju i Filípkovi, Pavlínce, Matáškovi od Nevril, ještě opožděněji Vojtovi a Danečkovi od Broni ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
27.1.2010 9:53:37
![]() ![]() |
|
|
27.1.2010 8:24:47
Ahooooj holky
![]() ![]() ![]() Dodatečně VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINKÁM VIKINCE, našim spoluoslavecům PAVLÍNCE a MATYÁŠKOVI a dnešním oslavencům PEŤULCE a DANEČKOVI!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A taky velké slečně VERUNCE VŠE NEEEEEEJ !! ![]() ![]() Vikinka je panenka... dlouho jsem jí neviděla a je opravdu krásná slečinka ![]() ![]() ![]() Alči, krásné fotečky a Lendulce velikou pochvalu! Nádhera ![]() ![]() S tou prací..... nejhorší je, že vedení si stejně bude dělat co chce ![]() ![]() Ale hlavně, že parta je tam jinak dobrá a že práci máš... časem můžeš najít něco jiného!!! ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
26.1.2010 23:30:48
Čau holky,
Miki, díky za přání:) Nestíhám všem jednotlivě přát, ale koukám na fotky, jak jsou děti hrozně velké. To snad ani není pravda. My jsme byli týden na horách. Vojtík se tam naučil lyžovat a hrozně ho to bavilo. Fakt borec, vůbec jsem nečekala, že bude tak šikovný. Barča má momentálně teplotu, rýmičku, kašílek (ale to už dlouho), tak snad nějaká virozka. Ráda bych viděla, jak ty naše dětičky vyrostly. Snad se dostaneme na sraz... |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
26.1.2010 21:12:56
my jsme dnes slavili
![]() uteklo to !!! Lendulko !! moc děkujeme !!! byl výborně úžesný !!! ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
26.1.2010 20:15:54
|
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
22.1.2010 11:25:20
AHoj,
přidala jsem fotky do alba, sem je radši dávat nebudu, když to pak takhle dopadá ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
20.1.2010 15:56:51
Ahoj holky.
akorát jsem došla z práce a nakukuji. moc hezký fotečky. Krásný dortík. Lendulka je prostě užasná. Jinak holky ok. Verunka bude mít na vízo samý jedničky. Tak je ráda. Je šikulka. Jde jí to. Verunka ve školce spokojená. Naštěstí to plačící období přešlo. ale,ted zase bojkotuje a pláče na cvičení v sokole. prý tam nechodí Matyášek ze školky a tam taky nechce. ![]() ![]() .. Mikinko díky za optání. jde to. Představa byla trochu jiná - jsou tam určitý věci které mi hodně vadí. Bohužel ty změny udělalo vedení až po mém podepsání smlouvy. takže se tam všichni bouříme - ale,bylo nám naznačeno že máme držet pusu a krok. ale,obecně to není špatná práce,baví mě to. Kolegové jsou super. je tam sranda. Nebýt toho tlaku po změně vedení jsem happy...... Nicméně určo tomu dávám šanci. vídím to tak že všude je něco. jen je škoda že věci co mi říkali na pohovoru jsou jiné než skutečnost. Nevím zda bych se za stávajících podmínek rozhodla nastoupit. Bouříme se všichni - týká se to všech zaměstnanců. Ale,je nám to prd platné. ![]() |
|
|
20.1.2010 9:47:32
Ahoj holky
![]() Téda, takových krásných foteček ![]() ![]() ![]() Všem to moooc sluší a dortíčky jsou úžasné ![]() ![]() Dodatečně přeji všem oslavenečkům a také těm dnešním oslavenečkům Danečkovi a Vojtíškovi VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍ ![]() ![]() ![]() Téda, to nám ti miláčkové vyrostli, co?! ![]() ![]() ![]() ![]() Martinko, tak jak byl Kryštůfek podobný Matymu, tak už je každý úplně jiný, viď ![]() Alčí, tak co práce? Jak to jde? ![]() My jezdíme lyžovat, stavíme sněhuláky a chodíme do školky ![]() Ale stále po ránu s pláčem ![]() ![]() Filípek byl vždycky maličký mamiňák, ale od té doby co chodí do školky, je to ještě větší klíště ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.