| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
11.1.2010 22:23:25
Ahoj holky,
hodně zdraví v novém roce!!! Všem ledňáčkům přejeme všechno nejlepší k narozeninám. My už máme oslavu také za sebou, v pátek jede Vojtík na hory a my hned za ním v neděli a budeme tam týden a pak nám hned tatík odjíždí na 10 dní. Takže jsme to udělali už teď. Vojítšek dostal kolo a CD přehrávač, z oslavy byl nadšenej, strašně to prožíval. Je to moje zlatíčko. Momentálně si užíváme sněhu a pekáčování:) |
| Katka. | 13699 |
|
|
10.1.2010 15:09:08
Ahoj holky, zdravím Vás v roce 2010.
Daník byl ke konci roku 6 týdnů doma a teď byl týden ve školce a včera jsme byli na pohotovosti se zánětem spojivek ![]() ![]() Všem ledňáčkům přejeme vše nej. k narozeninám a hlavně ZDRAVÍ ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
10.1.2010 8:51:02
ahojky holky, hlasim, ze zijeme. Jen ted mame nejak moc prace, malo casu a nemam pc. Musim vyuzivat chvilky, kdy me muj pusti na pc ....
Vsem oslavencum, TEREZCE, BERUNCE a ostatnim kdo mel prejeme vse nejjjjj. Toto utekloooo teda. My budem slavit za tyden. NEvim, co koupit MAtynkovi k narozkam porad ![]() JInak KRystof uz je opicak, leze vsude, chodi kolem nabytku, vsude chce jen stat, v kocarku se mu nelibi, protoze tam musi sedet. Zitra Vam sem hodim nejake foto,at vidite, jak rostem. Mame uz 6 zoubku a 9 mesicu a 9,5 kg.. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
9.1.2010 19:50:47
|
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
7.1.2010 9:41:38
Ahojky!!Alčo, tak to ti gratuluju hrdiná teto ![]() Terince přejeme vše nejlepší k narozkám hodně štěštíčka, zdravíííčka, ať je spokojená ve školce... ![]() ![]() ![]() Ostatní lednáčkové dodatečně přejeme k 4.letým narozeninkám hodně stěstí, zdraví.... Nebudu sem každý den popřát, tak alespon dopředu všem popřejeme V sobotu nás čeká rodinná oslavička. Angelička dostane živé žvířátko ![]() ![]() Tak ted musím pádit do práce....pappaapááá |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
6.1.2010 14:12:43
Terinko, přejeme Ti VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINKÁM, HODNĚ ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA A AŤ MÁŠ OKOLO SEBE POŘÁD MOC HODNÝCH KAMARÁDŮ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
4.1.2010 7:23:08
Ahojky,
Alči, mooooc gratuluji ![]() ![]() ![]() ![]() Tak se budeš ňuchňat, viď ?! ![]() ![]() ![]() ![]() Všem oslavenečkům přeji VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alice, držím palečky!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
3.1.2010 11:10:33
jsem teta !!!!!
![]() ![]() Mirence se narodil klučina - Samuel - v 10.30 - 3,6kg - 51cm !!!!!! |
| Alč@ | 29602 |
|
|
3.1.2010 7:18:22
opožděně vše nej nej k 4.narozeninám
Berenice od Mifíka a Anetce od Maty ![]() ![]() ..... Jinak psala segra. rupla jí voda - jede do porodnice. už se těším,že budu teta. ..... Alice já kdyžtak kontakt na psychologa mám. Jesli je dobrá netuším - mi tam byli jen jednou. V létě kvůli těm broučků jak měla Terinka strach. Je teda moc příjemná a milá - k dětěm super přístup. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.