| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 2216  [Dalších 1906 >>]
Katuška & 2 pajtašci 31030
3.1.2010 0:05:18
Ahoj Alice, a nepomohly by homeopatika?
Chodím s TObíkem k homeopatce, má atopický ekzém a docela jsme řešili i takové psychické záležitosti jako nezvladatelnost - pořád chtěl mít poslední slovo, šprajcoval se, muselo být po jeho apod. - prostě nešlo s ním hnout, byl na nás zlý, někdy agresivní, i na KLárku. Homeopatika úžasně pomohly, je vidět, jak jedna věc v těle ovlivňuje druhou, Tobík se za ty dva měsíce hrozně zklidnil, musím říct, že po Vánocích jsem nadšená, bylo to náročné, ale děti byly obě zlaté, Tobík snad ještě větší zlatíčko než Klárka, i vyrážky jsou skoro pryč. jsem homeopatií hodně nadšená a začínám si sama studovat literaturu a léčit se s její pomocí.

Jinak vám všem dodatečně přeju do nového roku hlavně zdraví všem vašim blízkým i vám, holky. Jsem moc ráda, že k vám patřím a že si vždycky můžu přijít popovídat.
A všechno nejlepší přeju i prvním ledňáčkům a posledním prosinčátkům - Tedíkovi, Kubíkovi, Berušce. Snad jsem na nikoho nezapomněla...
Alice a Kubík 11.1.06 57444
2.1.2010 13:26:28
Ahoj holky,
všechny Vás zdravíme a dodatečně přejeme Tedíkovi a Kubíkovi vše nej ke 4.narozeninám.Hodně štěstíčka a zdravíčka Berenice i Anetkám a dalším oslavenečkům.

Do nového roku Vám všem hodně pohody a co nejméně starostí...

My jsme vstoupili do nového roku stále nemocní,když už jsem myslela,že máme spálu za s sebou,tak přestože jsme nevytáhli paty z domu,dostal Kuba vysoké horečky.~a~U doktorky nás poslali na ORL,kde nám řekli,že je to neco virového.A taky,že ta jeho nemocnost je psychická...kdyby jste některá věděla o nějakém dobrém dětském psychologovi v Praze a okolí Kralup,tak mi prosím napište....moc děkuju.Už nevím,co dělat.
V po jdeme na všechny možné odběry i na vyloučení mononukleosy...to už teda nevím,kde by Kuba vzal???...~;((

Zatím se mějte krásně....papalala

Matty 15764
1.1.2010 12:46:19
Ahojky všem,
jdu jen krátce popřát všechno nejlepší do nového roku, hodně zdraví, hodné dětičky a žádná nepříjemná překvapení.

Dodatečně přeji Tedíkovi a Kubíkovi všechno nejlepší ke 4.narozeninám.

Vánoce jste si užili určitě všichni krásné a děti byly nadšené. My jsme na vánoce byli u nás doma, podařilo se mi dát to u nás do pořádku alespoň v takové míře, že jsme slavili vánoce celkem normálně. Sice jsem ještě na Štědrý den asi do 14 hodin uklízela a prali jsme a věšeli záclony, ale večer byl v pohodě, děti maximálně spokojené. I nějaké nové cukroví se mi podařilo napéct. Do 23.12. jsem chodila normálně do práce, takže předvánoční čas=klid a pohoda, se u nás nekonal. Až mi to bylo líto....hlavně kvůli dětem a přistihla jsem se při myšlence, že jsem ráda, že už jsou letošní vánoce pryč, to se mi ještě nikdy nestalo..... Všechno jsem dělala na poslední chvíli. Dalši dva vánoční svátky jsem si odpočinula postupně u obou rodičů a jak jsme přijeli, tak zase pokračuji v úklidu a především v praní.....ob den vyperu nějakých 4-5 praček prádla a suším, kde se dá. Musím přeprat veškeré dětské oblečení, všude se dostal prach. Kdo to bude žehlit opravdu netuším. Jsem z toho všeho nějaká zdrblá a unavená.....snad budou příští vánoce lepší.....i když se říká do třetice...., tak snad to u nás nebude platit (v r. 2008 před vánoci nám ukladli auto a v roce 2009 jsme málem vyhořeli).
Alč@ 29602
1.1.2010 9:55:58
Štastný nový rok přeje Alča

mikinka77+K+K+Filípek 28268
31.12.2009 14:22:52
Ahoj holky,

všem přeji nááádherného Silvestra a ještě hezčí vstup do nového roku 2010. Ať je plný zdraví, lásky, štěstí, úspěchů a ať se vám splní všechna přání!!!! My jedeme slavit na hory a ještě předtím ozdobit zvířátkům stromeček ~;)
Tak holky ahooooooj v novém roce ~m~~s~~z~~x~~b~~v~~v~~v~~v~~v~~v~~v~~v~
KamiŠ+2 48179
31.12.2009 9:59:13
Ahoj Petro, jak Ti je, co mrně? ~;) Už vybíráte jména? :-)
KamiŠ+2 48179
31.12.2009 9:58:25
Umli, aha ~;(( No on to taky asi každej neumí dobře..? ale nevím, jde i o to, v jakém jsi tam přišla stavu a tak. Ale jestli Ti hýbe krkem, myslím, že hlava už by od toho bolet neměla. Vím, že kamarád, známý fyzioterapeut vždycky říkal, ať si na krk dávám bacha (jako n amaniipulaci s ním od někoho)... Já chodím nějak od konce jara a po poslední terapii to bylo peklo, říkal, že jsme se dostali "hlouběji" než jindy, tak proto. Ale trvalo to jen pár dnů. JInak vždycky jsem jak zbitá tak ty dva dny a mám dodržovat i klid.
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
31.12.2009 9:16:20
Ahoj holky,

jdu vás pozdravit ještě v tomto roce :-) Prosinec jsem měla hodně nabitý a internet doma moc nestíhala. Naštěstí vše proběhlo dobře, jak pečení cukroví, tak splněná přání ohledně dárků, Štědrý den i rodinná setkání potom. Máme v rodině hodně mlsounů, perníčky jsem pekla několikrát a sama jsem udělala 9 druhů cukroví, tak jsem byla s výsledkem spokojená.

Děkuji za přání přes e-mail, snažila jsem se dodatečně odpovědět ~;)

Vzpomínám na Mattu, jak se poprali s úklidem po požáru v domě, to muselo být hrozné. Pozdravuji Alici, aby už bylo lépe ~:-D partnerské vztahy jsou fakt nevyzpytatelné. ~x~ Kamčo, ještě že má Elinka všechna vyšetření za sebou a můžete být klidní, že to dobře dopadlo, obchody vypadají teda dost nebezpečně.

U nás máme závěrem roku jednu krásnou zprávu - bratrancovi a jeho ženě se narodila včera Justýnka, je to taky 3. dítě, tak bude v budoucnu veselo ~k~~x~

Přeji všem krásný nový rok 2010, plný zdraví, radosti, nadhledu a lásky ~s~

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
30.12.2009 20:59:25
Čau kamčo,

Ty chodíš taky, a dobrý? Já chodím asi od půlky listopadu, už jsem tam byla pětkrát a právě, že zatím stále nic moc a právě k tomu ta hlava, tak už mě to fakt naprdává. 8.ledna jdu znova...
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
30.12.2009 15:44:58
prejeme Kubikoviod Cat vse nej k narozkam co mel vcera...

Od LEndul Tedikoviiiii....

Davidkum vse nej ....

a do Noveho roku 2010 vse nej a at se Vam splni vsechny sny ....
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 2216  [Dalších 1906 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.