| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2216  [Dalších 1896 >>]
KamiŠ+2 48179
29.12.2009 22:59:13
Jo a přeju všechno nejlepší Kubíkovi od Cat, kdyby náhodou nakoukla ~;)
KamiŠ+2 48179
29.12.2009 22:13:03
no ale to je normální reakce, pokud jsi tam měla starý usazeniny, může to i hodně bolet. Tělo si udělalo "berličky", a když se to dá zpátky, musí si zvyknout. Já chodím pravidelně a posledně jsem myslela, že chcípnu. Překonala jsem to a je mi líp ~R^ Musíš být v klidu, pár dní to potrvá, ale mělo by se to postupně lepšit.
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
29.12.2009 21:49:22
Ahoj holky,

teda Kamčo, to musel být šok. Hlavně, že to Elinka zvládla a nic se jí tak hrozného nestalo.

Já jsem si nechala manuálně několikrát zahýbat páteří, protože už z dob, kdy jsem tahala těžkého Vojtíška, mě bolí a není to po tom zákroku o moc lepší a ještě ke všemu mě od té doby začala bolet krční páteř a hlava. Teď mi úplně třeští, tak jsem si vzala po x letech Ibalgin (teda na hlavu) a jsem pěkně vytočená.

Vánoce byly moc hezký, Vojta to žral, akorát jsme teda opět zavalený dárkama.
KamiŠ+2 48179
29.12.2009 15:08:55
Ahoj!!

Jdu mrknout, jak jste si užili Ježíška ~;) Jsem ráda, že se vám všem vyvedl a hlavně že i ALče ~s~ Akorát toho pejska je mi líto.. ale měl hezký dlouhý život ~s~

Mifi, ~m~

Broňo, kojené děti nemusí kakat i několik dní, jen nevím přesně kolik ~d~
Ale rozhodně nemusí kakat každý den, asi to mlíčko všechno stráví.

my trávíme konec roku po doktorech. V neděli shodila nějaká slečna na ELinku stojan na kabelky, natahovala se do výšky přes kočárek a jak rvala dolů kabelku, Elinka to dostala takovým věšákem nebo hákem nebo co to bylo do hlavy ~Rv Přitom to bylo dané tak vysoko, že bylo evidentní, že to má sundat prodavačka ~;(( NO odvezla nás záchranka do Krče, ale naštěstí to vypadalo hůř, než to bylo. Včera jsme byli na kontrole u naší dr, a pak jsme jeli do toho krámu říct, že jsme OK, což prodavačky potěšilo. Ty stojany na kabelky už sundali...

Dneska sem byla objednaná na endokrinologii, a pak neplánovaně k zubařce, včera mi vylítla plommba. KLika, že na mě počkala a opravila mi to.

Mám dojem, že dneska nebo zítra má narozeniny tatínek Katky broučka ~;), tak přeju všechno nejlepší :-)

No a Ježíšek u nás byl taky bezva, dárků tak akorát, celkem se trefil ~;) všichni byli spokojení ~R^
Alč@ 29602
28.12.2009 16:41:31
nakukuji. před chvilinkou jsem dorazila z práce a z nákupu.
holčičky si hrají a tak využívám chvilinky času.

Vánoce byly hezké. Díky podpoře rodiny byli i nějaké dárky,takže si to
holky moc užily a byly spokojené.

nakonec po dvou dnech doletěla z Anglie i segra s manželem. Počasí se umoudřilo - ale,měla to dost hektické - než odešla rodinu letěli zpátky.

jinak zbytek vánočních svátku měl smutný konec. ~n~~n~~n~
Zemřel nám pejsek. Měli jsme ho 14.let. S holkama jsme to obrečely. A myslím že
si ještě popláčeme až dojedeme k našim.

Jinak si holky užívají prázdniny - já chodím do práce.
Naštěstí Jirka dělá jen noční - a tak se stíháme střídat mezi dveřma. A tak to zvládáme.
Tak papa. Mizím a zase nakouknu.
M i f í c i 31764
27.12.2009 21:39:44
Ahojda kočkýýýýýýý~2~

Chválím všechna kráááásná PFka~R^Já se dostala k netu až dneska, celé předsvátky a svátky jsme byli u tchánovců~z~Berda to uvítala s tím, že je super, že Ježíšek nanosí dary k babičce a pak ještě domů~t~no a Sebulkovi to bylo samozřejmě párek~;)

Moc gratulujeme oslavenečkům - Tedíkovi ke 4-tým narozeninkám a Barunce Umlíkovic k 1. ročku~R^~R^~x~~x~A ty překrásné dortíky jsou oba určitě od Lendulky, žeee...to je fakt krása, smekám před takovouto šikovností~m~~R^My máme v Brně teda také takovou šikulku - Katušku s Marečkem~s~ - tož aspoň nemusíme být zdrblí, že do Práglu daleko~t~~y~

Alice s Kubíčkem...mrzí mě - co se u vás stalo....chlapi jsou slaboši, co naplat~;((Mojí ségře taky chlapa odloudila naše sestřenice (mimochodem byly se ségrou od malinka nejlepší kamarádky))......je to už 10 let, pořád jí to ségra neodpustila a celá rodina je z toho jaksi rozhozená.... - a ti dva se stejně nakonec rozešli....asi bude pravda něco na tom - že člověk nikdy nemůže být šťastný - po té, co udělal nešťastným někoho druhého....~Rv~Rv~Rv...určitě se jí to jednou vymstí, sketě jedné~o~Drž se Alice......ono se jim to jednou vrátí.....

Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
27.12.2009 19:57:29
Holky Tedíkovi vše vyřídím , a moc děkujeme za přáníčka.

Tak u nás už proběhly věechny 4 vánoční stromečky uffff
už jsem ráda že to máme za sebou ~t~~t~

broňo , Babule to vydržela i 10 dní a prý v pohodě ~d~
Danda*Angelička(01/06) 38176
25.12.2009 17:52:07
Tadeášovi taky dodatečně přejeme k 4.letým narozkám hodně štěstíčka, zdravíčka....

Vánoce u babičky a u nás byly super, Angelička bbyla se všemi dárkami nadšená, nejvíce si prohrála s hudebním nástroji a s domečkem pro panenky ~t~
Jinak ted jsme na Moravě u babi a dědy ~;)
Alč@ 29602
25.12.2009 8:27:46
pro zvětšení klikni na fotku ...

Alč@ 29602
24.12.2009 17:25:37
Tadeáškovi vše nej-nej k narozeninám
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2216  [Dalších 1896 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.