| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
29.12.2009 22:59:13
Jo a přeju všechno nejlepší Kubíkovi od Cat, kdyby náhodou nakoukla
![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
29.12.2009 22:13:03
no ale to je normální reakce, pokud jsi tam měla starý usazeniny, může to i hodně bolet. Tělo si udělalo "berličky", a když se to dá zpátky, musí si zvyknout. Já chodím pravidelně a posledně jsem myslela, že chcípnu. Překonala jsem to a je mi líp
Musíš být v klidu, pár dní to potrvá, ale mělo by se to postupně lepšit. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
29.12.2009 21:49:22
Ahoj holky,
teda Kamčo, to musel být šok. Hlavně, že to Elinka zvládla a nic se jí tak hrozného nestalo. Já jsem si nechala manuálně několikrát zahýbat páteří, protože už z dob, kdy jsem tahala těžkého Vojtíška, mě bolí a není to po tom zákroku o moc lepší a ještě ke všemu mě od té doby začala bolet krční páteř a hlava. Teď mi úplně třeští, tak jsem si vzala po x letech Ibalgin (teda na hlavu) a jsem pěkně vytočená. Vánoce byly moc hezký, Vojta to žral, akorát jsme teda opět zavalený dárkama. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
29.12.2009 15:08:55
Ahoj!!
Jdu mrknout, jak jste si užili Ježíška Jsem ráda, že se vám všem vyvedl a hlavně že i ALče Akorát toho pejska je mi líto.. ale měl hezký dlouhý život ![]() Mifi, ![]() Broňo, kojené děti nemusí kakat i několik dní, jen nevím přesně kolik ![]() Ale rozhodně nemusí kakat každý den, asi to mlíčko všechno stráví. my trávíme konec roku po doktorech. V neděli shodila nějaká slečna na ELinku stojan na kabelky, natahovala se do výšky přes kočárek a jak rvala dolů kabelku, Elinka to dostala takovým věšákem nebo hákem nebo co to bylo do hlavy Přitom to bylo dané tak vysoko, že bylo evidentní, že to má sundat prodavačka NO odvezla nás záchranka do Krče, ale naštěstí to vypadalo hůř, než to bylo. Včera jsme byli na kontrole u naší dr, a pak jsme jeli do toho krámu říct, že jsme OK, což prodavačky potěšilo. Ty stojany na kabelky už sundali... Dneska sem byla objednaná na endokrinologii, a pak neplánovaně k zubařce, včera mi vylítla plommba. KLika, že na mě počkala a opravila mi to. Mám dojem, že dneska nebo zítra má narozeniny tatínek Katky broučka , tak přeju všechno nejlepší ![]() No a Ježíšek u nás byl taky bezva, dárků tak akorát, celkem se trefil všichni byli spokojení ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
28.12.2009 16:41:31
nakukuji. před chvilinkou jsem dorazila z práce a z nákupu.
holčičky si hrají a tak využívám chvilinky času. Vánoce byly hezké. Díky podpoře rodiny byli i nějaké dárky,takže si to holky moc užily a byly spokojené. nakonec po dvou dnech doletěla z Anglie i segra s manželem. Počasí se umoudřilo - ale,měla to dost hektické - než odešla rodinu letěli zpátky. jinak zbytek vánočních svátku měl smutný konec. ![]() ![]() ![]() Zemřel nám pejsek. Měli jsme ho 14.let. S holkama jsme to obrečely. A myslím že si ještě popláčeme až dojedeme k našim. Jinak si holky užívají prázdniny - já chodím do práce. Naštěstí Jirka dělá jen noční - a tak se stíháme střídat mezi dveřma. A tak to zvládáme. Tak papa. Mizím a zase nakouknu. |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
27.12.2009 21:39:44
Ahojda kočkýýýýýýý
![]() Chválím všechna kráááásná PFka Já se dostala k netu až dneska, celé předsvátky a svátky jsme byli u tchánovců Berda to uvítala s tím, že je super, že Ježíšek nanosí dary k babičce a pak ještě domů no a Sebulkovi to bylo samozřejmě párek![]() Moc gratulujeme oslavenečkům - Tedíkovi ke 4-tým narozeninkám a Barunce Umlíkovic k 1. ročku ![]() ![]() ![]() A ty překrásné dortíky jsou oba určitě od Lendulky, žeee...to je fakt krása, smekám před takovouto šikovností![]() My máme v Brně teda také takovou šikulku - Katušku s Marečkem - tož aspoň nemusíme být zdrblí, že do Práglu daleko![]() ![]() Alice s Kubíčkem...mrzí mě - co se u vás stalo....chlapi jsou slaboši, co naplat Mojí ségře taky chlapa odloudila naše sestřenice (mimochodem byly se ségrou od malinka nejlepší kamarádky))......je to už 10 let, pořád jí to ségra neodpustila a celá rodina je z toho jaksi rozhozená.... - a ti dva se stejně nakonec rozešli....asi bude pravda něco na tom - že člověk nikdy nemůže být šťastný - po té, co udělal nešťastným někoho druhého....![]() ![]() ...určitě se jí to jednou vymstí, sketě jedné Drž se Alice......ono se jim to jednou vrátí.....![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
27.12.2009 19:57:29
Holky Tedíkovi vše vyřídím , a moc děkujeme za přáníčka.
Tak u nás už proběhly věechny 4 vánoční stromečky uffff už jsem ráda že to máme za sebou ![]() ![]() broňo , Babule to vydržela i 10 dní a prý v pohodě ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
25.12.2009 17:52:07
Tadeášovi taky dodatečně přejeme k 4.letým narozkám hodně štěstíčka, zdravíčka....
Vánoce u babičky a u nás byly super, Angelička bbyla se všemi dárkami nadšená, nejvíce si prohrála s hudebním nástroji a s domečkem pro panenky ![]() Jinak ted jsme na Moravě u babi a dědy ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
25.12.2009 8:27:46
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
24.12.2009 17:25:37
Tadeáškovi vše nej-nej k narozeninám
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.