| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2216  [Dalších 1876 >>]
Alice a Kubík 11.1.06 57444
22.12.2009 10:29:03
Ahoj holky,
moc času do Vánoc nezbývá.

Přejeme Vám s Kubíkem krásné a pohodové vánoční svátky,bohatého Ježíška a hodně zdravíčka a štěstíčka v novém roce.

Tak šikovná jako vy nejsem...všechna přáníčka jsou moc krásná...snad se s tím také poperu a něco vytvořím...doufám!!!

Kami,ano máš pravdu,byla jsem moc šťastná...no to bych nesměla mít příbuzenstvo jaké mám...má věčně závistivá sestřenice mi odloudila manžela měsíc po mém nástupu do práce...chudinka.
Vánoce držím jen kvůli Kubíčkovi.On se s tím taky ještě nesrovnal a to už je to 3/4 roku.
Život jde dál a my si vystačíme s tou hromadou přátel,které máme a které jsme za tu dobu stihli poznat.Nikdy jsem nevěřila,že mne tohle může potkat,ale opravdu,v nouzi poznáš přítele!!!
Přesto,že stále bojujeme se spálou,tak si uděláme krásné Vánoce.

Mějte se všichni krásně!!!~;)

Danda*Angelička(01/06) 38176
21.12.2009 22:38:22
Ahojky, koukám, že už přidáváte přáníčko....tak taky přidávám vánoční přáníčko ~:-D

Jinak PFka od vás moc moc krááásnéééé ~R^~s~

Umli, krásné fotky, Barunka rychle povyrostla...~z~

Míšo, taky krásné fotky!~R^

Naše "švagrová" taky očekává druhé miminko v červnu ~p~ Takže Angelika bude mít druhé příbuzní ~;)
KamiŠ+2 48179
21.12.2009 20:56:51
zkusím znovu..

KamiŠ+2 48179
21.12.2009 19:57:36
Holky, to už se sem dávají fotky jinak??????????????????
KamiŠ+2 48179
21.12.2009 19:57:18
jé, kam zmizlo moje pf??

Krásné Vánoce!!
KamiŠ+2 48179
21.12.2009 19:55:38
Ahoj!

tak koukám, že tady už jsou přáníčka, Ježíšek pomalu ťuká na okno, tak vás taky jdeme po delší době pozdravit ~s~

Umli, přeju Barunce všechno nejlepší, už je to velká holka ~s~ no ta naše taky, čeká nás to přesně za měsíc.. A Tedíkovi taky všechno nejlepší ~x~ asi se sem na Štědrý den nedostanu ~;)

Já jsem nemocná, takže to je fakt radost, nemám ještě všechny dárky (doladím to zítra), ale jinak bych řekla, že skoro vše je připraveno, tak to může vypuknout ~t~ NO ba ne, strom nemáme! Letos bude stát na terase, Kuba dostane velký venkovní dárek ~;) a ELinka ho aspoń neporazí. JInak Kuba řádí jako čert, je děsně svéhlavej, občas mi z něj hučí v hlavě. Elinka je šikulka, od 17. listopadu ~t~ kaká do nočníku (prvně jsme ji posadila 16.). Sama bych nevěřila, že to jde takhle brzo samo, Kubu jsem odmítala takhle brzo posadit, no ale jde to ~;) Občas se tam i vyčůrá. Fakt mě poučila, že každé dítě je jiné. Je mamánek větší než kdy byl Kuba, nehnu se od ní ani na wc. POslední dobou máme špatné noci, no ale jelikož má teprv dva zuby, tak co se dá dělat, nějak se to vyklubat musí ~d~ No a jinak teda první slůvka, zvířátka.. no klasika :-) Je to kočička.. A dneska jí Kuba vymyslel nový účes- dva culíčky ~b~ a pak to okomentoval, že vypadá jako čistič ~k~ že má na hlavě kartáče ~o~~t~

Alčo, držím ségře palce, to bude u vás leden jedna velká oslava ~;) ~R^

Romčo, gratuluju :-)

ALice, teda to jsou novinky.. vzpomínám si, jak jsi ještě v porodnici byla šťastná, pak svatba.. fakt je mi to líto ~;((

Alč@ 29602
21.12.2009 18:15:59
Ahoj Romčo.
to jsou super zprávy. Já se stanu tetou už za pár dní.
Segra čeká miminko v lednu. Termín má 8.ledna.
tak se moc těším.

čeká chlapečka - Samuela.

Jinak v nové práci zatím ok.
zvykám si. Práce jde - jsou tu prima lidi i nadřízení.

Holčičky jsou už zdravý,chodí do školy a školky. Těší se na
prázdniny a na vánoce. Děláme s Jiříkem uplně opačně
- takže si je stáháme přehazovat - oba totiž přes svátky pracujeme.

Romcinka & V+N 27695
20.12.2009 22:44:59
pardon teta budu začátkem května nééé ledna:)
Romcinka & V+N 27695
20.12.2009 22:44:15
Ahojky holky jdu se taky na Vás podívat:o)

Jak se tu máte?

Kouká že to tu už moc nežije,no jo každá máme jiné starosti:o)

Jinak jukala jsem na fotečky prdísků a jsou užasní:o)

Nevíte někdo něco o Nevrilce?Co bude vlastně mít???

Jinak já budu teta začátkem ledna,ségra čeká miminko-chlapečka,tak si to budu užívat:o)

Přeji všem nádherné vánoce a mějte se všechny krásně pappapaa~x~~x~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2216  [Dalších 1876 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.