| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
17.12.2009 23:36:40
Dobrý večer všem, připojuji se k blahopání k svátků našim spolujmenovcům,
stihla jsme o jentaktak ))ty brďo Umli, tak Barunce už je rok! Tak to už bychom ji fakt mohli vidět! Jdu do hajan, později snad napíši více. Dobrou |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
17.12.2009 21:20:06
Trošku jsem vás ošidila o Vojtu, koukám, ale nemám více zmenšeno. Příště až zasednu, dodám:)
|
|
|
17.12.2009 21:19:13
![]() |
|
|
17.12.2009 21:18:24
A jeste
![]() |
|
|
17.12.2009 21:17:41
Ahoj,
Míšo, pěkně rostete a teda děti jsou si dost podobný:) Barča oslavila rok. Vojta je nemocný, má atb, do Vánoc nemůžeme ven. Je to teď docela mazec, jak Bára všude leze a hrabe, je hrozně těžký dělat nějakou činnost s jedním nebo druhým, aniž by se nepomlátili a něco si navzájem nezbourali a nerozhrabali a mně z toho jde hlava kolem. Kdo to prožil, ví o čem je řeč. Zlaté malé miminko a k tomu VOjtík:) |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
17.12.2009 14:06:13
A ještě když tady jsem, všem přejeme krásné Vánoce, zdravíčko, štěstíčko, dětem dárky, co si přáli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
17.12.2009 14:04:36
![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
17.12.2009 14:03:22
Ahooooooooj,
všem Danielkům přejeme všechno nej k svátku ![]() ![]() ![]() .Pak se omlouvám Broni, že jsem přejmenovala Samuelka na Šimonka .A pak sem jdu vložit aktuální fotky našeho půlročnátka ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
17.12.2009 7:58:27
ahooooj holkyyyyy
![]() Všechny fotečky jsou nádherné a prďolky pěkně rostou ![]() ![]() ![]() Alice, vítej do klubu svobodných paniček! Ať se Kubíček rychle uzdraví, takhle před vánoci je to na prd ![]() ![]() Filípek si ve školce ještě nezvyknul No a já vlastně taky ne ![]() Jsou to každé ráno boje... nejhorší je, když vynecháme pár dní a začínáme nanovo On je hrozný mamiňák a pak mi vyčítá, že jsem ho tam nechala, že mu bylo hrozně smutno a proč jsem nebyla s ním. Ani různé výmluvy nebo fígle nezabírají, on chce prostě maminku 24 hodin denně mít u sebe a fertig! ![]() ![]() Matty, to je mi moc líto! Vůbec si to neumím představit ![]() Jak jste na tom? Už máte něco hotového? Držím palečky!Čerti s mikulášem i anděleme u nás také byli... bylo to super, Filípek by řekl i své rodné číslo, kdyby ho věděl ![]() ![]() ![]() ![]() VŠEM DANIELKŮM PŘEJI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTEČKUUU ![]() ![]() ![]() ![]() U nás zase chumelí, tak to vypadá už trošku vánočně ![]() ![]() Ale já letos poprvé nějak nestíhám... asi tou školkou to mám rozhozené.. jindy už jsem měla vše komplet hotové a letos musím ještě péct... máme jen jeden druh ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
16.12.2009 21:57:38
ahoj holky,
jdu Vas taky pozdravit. Ja jsem tady dlouho nebyla ![]() Mame se dobre. Maly Krystof ma uz 8 mesicu, ma 9 250 g a 74 cm. 2 zoubky . Leze, chodi kolem nabytku, stoupa si o cokoliv. JE to zive dite, porad neco musi delat. porad se neco deje . Nevydrzi si hrat sam moc dlouho, nej hracka jsou ovladace . NO mame plny barak.Matty tak to je sila. TO je neco, ale preji,at mas brzo vygruntovane a je vse v pohode. Cukrove nejake urco upeces a kdyz ne, tak si nekde koupite na stolecek ![]() Miffici ahojdaaa. Po NOvem roku se musime opet stavit za VAmi . MAty se tesi na BErunku ![]() teda dalsi miminkoooo. NO super. Alice teda to jsou novinky. Broni kluci jsou fakt braskove. MOc krasniii a Samik je fakt kopie DAnika ![]() a vsem DANIELKUM k zitrejsimu svatku vse nejjjj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lendulko teda, Tedik bude mit uz 4 roky jako prvni. Ty joooo. TO fakt letiii |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.