| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 2216  [Dalších 1836 >>]
Romcinka & V+N 27695
17.11.2009 22:20:44
Ahojky po delší době nakukuji:)

Koukám nové zprávičky:o) Péťo gratuluji k těhotenství to je super i když já si to tedy nedokážu vůbec představit:)

Jak se tu všechny máte???

Já pracuji a nestíhám,práce je fajn a jsem moc spokojená,děti zatím zdravé,tak snad bude vše v pohodě:)
Katka. 13699
17.11.2009 15:00:13
Ahoj holky,

dočítat nestíhám...
Krádné fotečky a Tobě to Dando moc sluší.

Míšo, děkuji za mejl s fotkama dětí.
Krásně rostou a jsou Ti hrozně podobné ~z~~R^

Holky, co budete dětem kupovat na Vánoce?
Mě absolutně nic nenapadá, krom dalšího dupla, protože to je jediná hračka, se kterou si Daník vydrží alespoň 5 minut denně hrát...
Danda*Angelička(01/06) 38176
17.11.2009 10:12:08
Ahojky!

Děkuju ~;)

My taky marodíme, nejprve Angelička, bohužel jsem na ošetrovné ~;(( Zítra jde na kontrolu, snad už je zdravá. A abych už mohla jít do práce a nepřjít o peníze ~t~ Víš ošetrovné je k ničemu, bude málo peněz. Jo a něstovice pořád nic, už je to skoro měsíc od styku, tak možná už jí nechytí, má asi nějakou silnou obranyschopnosst hmmm ~d~

Umli, to je teda síla :-) A také bych vyděsila.~e~
Alč@ 29602
17.11.2009 7:53:13
Dančo moc Ti to sluší.

Umli - uf. to bych se taky vyděsila.

Matty - jé ahoj. Tebe jsem dlouho neviděla. Super,že se máte dobře a fotečky super.
Alč@ 29602
17.11.2009 7:51:59
ahoj holky.
využívám volna v práci a nakukuji jak se tu máte.
nějak nestíhám - zaučuji se jak se dá. už se v tom celkem orientuji - ty učetní programy na skladování a expedici už celkem zvládám.

naštěstí mám moc prima kolegyni. je moc hodná a ochotná mi to třeba potřetí vysvětlit ~t~~t~

ještě se naučit všechny brejličky - to bude něco - ale,uvidíme. chce to čas.
snad to pak klapne i od toho ledna na HPP aby všechno to učení mělo nějaký smysl.

jinak tak nějak vše při starém.
Verunka ve škole spokojená - jde jí to - zatím má jedničky a razítka za vzorné chování.

Terinka bojkotuje školku. po ránu pláče.
no chodíme teda brzo - je tam mezi prvníma. možná i to je ten důvod.
ale,pak se uklidní a už je to ok.

jinak pořád bojujeme - situace nic moc - snad se to už trochu zlepší až dostanu výplatu.
ale,obácám se že to stejně růžový nebude.
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
16.11.2009 22:03:06
Ahoj,

taky trochu nudláme a kašleme, snad nelehneme. Je to fakt otrava ty nemoci pořád dokola - jeden, pak druhej. Teď byly teda děti skoro tři týdny zdraví, jsem se až divila.

S Vojtou je sranda. O víkend jsem šla dolů z bytu něco převzít od švagrové i s Barunkou, Roman spal a Vojítk slíbil, že počká, ale když jsem se vrátila, tak doma nebyl. Začala jsem plašit. No ale jak jsem ho šla hledat, tak vidím jeho pantoflíčky na rohožce u sousedů. Prej na mě čekal a pak ho to už nebavilo, tak ho napadlo tam jít, zazvonil a prostě šel dál:))) Myslela jsem, že ho přetrhnu, ale zároveň mi to přišlo fakt srandovní.
KamiŠ+2 48179
16.11.2009 11:50:47
AHoj!!

Matty, teda Tebe jsem dlouho neviděla!! Pěkný fotky, Anetce to moc sluší, je to kočička a Adámek je teda velkej a krásnej kluk!! ~s~

Dando, moc Ti to takhle sluší!! ~R^

Petro, tak jak se máš, jak je?

My jsme nemocní.. Těším se na jaro...
Vlaďka, Klárka+Honzík 38394
11.11.2009 22:09:37

Ahoj všem,

po hrozně dlouhé době malé připomenutí. Všem nově narozeným miminkům přeji hodně zdravíčka a lásky.
Danda*Angelička(01/06) 38176
8.11.2009 23:02:50
Matty: Anetka je kráásná holčička ~R^~R^ A moc hezké fotečky!

Holky, mám nový účes ~y~ konečně po 5 letech!!! ~f~

Naposledy jsem měla krátký účes před 5 leti ~;)

S něstovici ještě nic, bude tento týden třetí týden od styku ~d~ Ale v úterý jsem zjistila na nástěnce, že máme další případ výskyt něstovice už 6.dítě. Marně čekám na Angeliku ~;(( Ať máme za sebou.

Už máme některéé dárky zakoupené, máme pro ni dřevěný domeček pro panenky, dřěvěný vláček a koleje, hodiny s budíkem (mickey mouse). Další dárky chystáme ještě dokoupit ~z~
Matty 15764
2.11.2009 20:13:02
Ahojky,
po dloooouhé době se jdu k vám podívat. Především blahopřeju Petře k dalšímu očekávanému přírůstku do rodinky.

Koukla jsem na miminka, jsou móóóc krásný. I ostatní dětičky. Dočíst bohužel nestihnu. Změna u nás nastala náhle a nečekaně. Šla jsem se připomenou začátkem října do práce, jak to bude s mým nástupem v lednu. Na fakultě žádné místo nebylo, že prý mi zkusí sehnat něco jinde na škole. Už jsem to viděla bledě. Šla jsem pozdravit jednu kolegyni a její šéf seděl vedle a zeptal se jestli nechci práci, tak říkám, že jo. No a mám ji. Ale nástup byl ihned. Sice mě to zaskočilo, ale taková nabídka se neodmítá. Tak jsem ve středu kývla na nabídku a v pátek nastoupila..... Byla to rychlovka, ale jsem spokojená......navíc jsem získala ještě lepší místo než jsem měla, co víc si přát. Pracuji na plný uvazek, ale v pohodě zvládáme, chtělo to je vypilovat logistiku (škola-školka-práce-kroužky), jak to zvládnout a neuštvat se.....

Tady alespoň pár fotek našich dvou "prvňáčků" :-) Adámek školu zbožňuje, taky paní učitelku a hrozně rád chodí do družiny. Takže zatím absolutně bezproblémovej žáček ~t~ A Anetka je ve školce taky naprosto spokojená, už tam má kamarády......

[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 2216  [Dalších 1836 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.