Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
17.11.2009 22:20:44
Ahojky po delší době nakukuji:)
Koukám nové zprávičky:o) Péťo gratuluji k těhotenství to je super i když já si to tedy nedokážu vůbec představit:) Jak se tu všechny máte??? Já pracuji a nestíhám,práce je fajn a jsem moc spokojená,děti zatím zdravé,tak snad bude vše v pohodě:) |
| Katka. | 13699 |
|
|
17.11.2009 15:00:13
Ahoj holky,
dočítat nestíhám... Krádné fotečky a Tobě to Dando moc sluší. Míšo, děkuji za mejl s fotkama dětí. Krásně rostou a jsou Ti hrozně podobné ![]() ![]() Holky, co budete dětem kupovat na Vánoce? Mě absolutně nic nenapadá, krom dalšího dupla, protože to je jediná hračka, se kterou si Daník vydrží alespoň 5 minut denně hrát... |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
17.11.2009 10:12:08
Ahojky!
Děkuju ![]() My taky marodíme, nejprve Angelička, bohužel jsem na ošetrovné Zítra jde na kontrolu, snad už je zdravá. A abych už mohla jít do práce a nepřjít o peníze Víš ošetrovné je k ničemu, bude málo peněz. Jo a něstovice pořád nic, už je to skoro měsíc od styku, tak možná už jí nechytí, má asi nějakou silnou obranyschopnosst hmmm Umli, to je teda síla A také bych vyděsila.![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.11.2009 7:53:13
Dančo moc Ti to sluší.
Umli - uf. to bych se taky vyděsila. Matty - jé ahoj. Tebe jsem dlouho neviděla. Super,že se máte dobře a fotečky super. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
17.11.2009 7:51:59
ahoj holky.
využívám volna v práci a nakukuji jak se tu máte. nějak nestíhám - zaučuji se jak se dá. už se v tom celkem orientuji - ty učetní programy na skladování a expedici už celkem zvládám. naštěstí mám moc prima kolegyni. je moc hodná a ochotná mi to třeba potřetí vysvětlit ![]() ![]() ještě se naučit všechny brejličky - to bude něco - ale,uvidíme. chce to čas. snad to pak klapne i od toho ledna na HPP aby všechno to učení mělo nějaký smysl. jinak tak nějak vše při starém. Verunka ve škole spokojená - jde jí to - zatím má jedničky a razítka za vzorné chování. Terinka bojkotuje školku. po ránu pláče. no chodíme teda brzo - je tam mezi prvníma. možná i to je ten důvod. ale,pak se uklidní a už je to ok. jinak pořád bojujeme - situace nic moc - snad se to už trochu zlepší až dostanu výplatu. ale,obácám se že to stejně růžový nebude. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
16.11.2009 22:03:06
Ahoj,
taky trochu nudláme a kašleme, snad nelehneme. Je to fakt otrava ty nemoci pořád dokola - jeden, pak druhej. Teď byly teda děti skoro tři týdny zdraví, jsem se až divila. S Vojtou je sranda. O víkend jsem šla dolů z bytu něco převzít od švagrové i s Barunkou, Roman spal a Vojítk slíbil, že počká, ale když jsem se vrátila, tak doma nebyl. Začala jsem plašit. No ale jak jsem ho šla hledat, tak vidím jeho pantoflíčky na rohožce u sousedů. Prej na mě čekal a pak ho to už nebavilo, tak ho napadlo tam jít, zazvonil a prostě šel dál:))) Myslela jsem, že ho přetrhnu, ale zároveň mi to přišlo fakt srandovní. |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
16.11.2009 11:50:47
AHoj!!
Matty, teda Tebe jsem dlouho neviděla!! Pěkný fotky, Anetce to moc sluší, je to kočička a Adámek je teda velkej a krásnej kluk!! ![]() Dando, moc Ti to takhle sluší!! ![]() Petro, tak jak se máš, jak je? My jsme nemocní.. Těším se na jaro... |
| Vlaďka, Klárka+Honzík | 38394 |
|
|
11.11.2009 22:09:37
Ahoj všem, po hrozně dlouhé době malé připomenutí. Všem nově narozeným miminkům přeji hodně zdravíčka a lásky. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
8.11.2009 23:02:50
Matty: Anetka je kráásná holčička
![]() A moc hezké fotečky! Holky, mám nový účes konečně po 5 letech!!! ![]() ![]() Naposledy jsem měla krátký účes před 5 leti S něstovici ještě nic, bude tento týden třetí týden od styku Ale v úterý jsem zjistila na nástěnce, že máme další případ výskyt něstovice už 6.dítě. Marně čekám na Angeliku Ať máme za sebou. Už máme některéé dárky zakoupené, máme pro ni dřevěný domeček pro panenky, dřěvěný vláček a koleje, hodiny s budíkem (mickey mouse). Další dárky chystáme ještě dokoupit ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
2.11.2009 20:13:02
Ahojky,
po dloooouhé době se jdu k vám podívat. Především blahopřeju Petře k dalšímu očekávanému přírůstku do rodinky. Koukla jsem na miminka, jsou móóóc krásný. I ostatní dětičky. Dočíst bohužel nestihnu. Změna u nás nastala náhle a nečekaně. Šla jsem se připomenou začátkem října do práce, jak to bude s mým nástupem v lednu. Na fakultě žádné místo nebylo, že prý mi zkusí sehnat něco jinde na škole. Už jsem to viděla bledě. Šla jsem pozdravit jednu kolegyni a její šéf seděl vedle a zeptal se jestli nechci práci, tak říkám, že jo. No a mám ji. Ale nástup byl ihned. Sice mě to zaskočilo, ale taková nabídka se neodmítá. Tak jsem ve středu kývla na nabídku a v pátek nastoupila..... Byla to rychlovka, ale jsem spokojená......navíc jsem získala ještě lepší místo než jsem měla, co víc si přát. Pracuji na plný uvazek, ale v pohodě zvládáme, chtělo to je vypilovat logistiku (škola-školka-práce-kroužky), jak to zvládnout a neuštvat se..... Tady alespoň pár fotek našich dvou "prvňáčků" Adámek školu zbožňuje, taky paní učitelku a hrozně rád chodí do družiny. Takže zatím absolutně bezproblémovej žáček A Anetka je ve školce taky naprosto spokojená, už tam má kamarády......![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.