Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
8.12.2009 15:08:32
Ahoj Katko. jejda to zní děsivě.
Hlavně at je Danik brzo ok. Mě dnes volali do práce ze školy,že je verunce špatně. a že má teplotu - takže jsem se zabalila a jela pro ní. Leží,má teplotu - bolí jí bříško. uvidíme co z toho bude. ach jo. jinak řeším práci. taky kde jsem mi nabídli místo i od ledna. na HPP. Ale,bohužel za nepříliš výhodních podmínek - takže nastupuji v pondělí jinam. tak mi držte palce. ale,dohodli jsme se tu slušně a hezky,pokud by tohle nějakým způsobem neklaplo tak se mohu vráti. tak jsem ráda.a navíc jim budu vypomáhat extérně. |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
7.12.2009 22:10:10
Katuš, to je teda mazec, tak poprvé a hned takhle komplikovaně, jo? Tak doufám, že bude Daník brzy v pohodě.
Nás zase pořád trápí virózy, skoro měsíc byly děti na střídačku nemocné, teď týden zdravé a Klárka má už zas druhý den zvýšenou teplotu. Snad bude do pátku líp, máme s manželem jet sami dva na vánoční trhy do Vídně a už se na to taaaak těším ![]() |
| Katka. | 13699 |
|
|
6.12.2009 16:32:09
Ahoj holky,
tak Daník byl (teda ještě je) poprvé v životě opravdu nemocnej ![]() Začalo to horečkou, po 4 dnech dostal ATB a že má zánět dutin. Ovšem 40 horečky měl dál, takže po 6 dnech horeček jsme šli zase k Dr. a ta se vyděsila, že má podezření na infekční mononukleozu a ty ATB co mu dala se při mononukleoze nesmí. Ještě nás poslala na ORL, kde Dr. řekl, že má Daník zánět v obou uších a co byl for, tak Daníka NIC nebolelo, tak Dr. říkal, že mu to píchat nebude, když ho to nebolí. Dostal jiný ATB, po 8 dnech ustaly horečky, mononukleoza se naštěstí nepotvrdila. Zítra jdeme zase na ORL. Už je mu mnohem líp, ale je pořád hodně unavenej. Uvažuju, že už ho letos do školky nedám a půjde až v lednu. Broni, krásný fotky a moc hezkej pokojíček! ![]() ![]() ![]() |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
1.12.2009 19:54:34
Ahoj,
tak zase po delší době.... Všechny děti krásně rostou, kolikrát mě mrzí, jak hrozně to utíká.... My taky marodíme, doktorka chce dát Danielkovi nějaké léky na imunitu,prý pak nesmí 3 měsíce do kolektivu, no přes zimu se teda budeme pěkně doma nudit ![]() Jinak už 3 měsíce bydlíme ve svém, máme bungalov, to je taková paráda s dětma bez schodů ![]() Daneček má svůj pokojíček,usne tam, ale pořád v noci přelézá k nám ![]() Tak na připomenutí moji dva miláčci a Danečkův pokojíček. ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.11.2009 20:46:34
- Happy Mondays - pražská ZOO - Každé pondělí Vás zveme do zoo zdarma Každý má v pondělí 7., 14., a 21. prosince vstup do zoo zdarma.
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
24.11.2009 12:51:40
nakuji. dneska jsem dříve z práce.
Terinka je nemocná, byla jsem s ní u doktorky. klasika chřipka. takže srážet teplotu - léky na kašel - na atb to zatím není. je šikulka. byla sama doma s Jirkou. ten spal a ona si krásně ležela a koukala na pohádku. připravila jsem jí snídani a pití. zvládala to. je fakt šikulka. ví,že se Jirka probudí když zavolá. na sobotu máme lístky na Majdu. tak nevím co s nima. Doktorka říkala,že pokud už nebude mít dva dny teplotu tak na otočku rychlovka jo - ale,do školky až se konci příštího týdne. |
| Matty | 15764 |
|
|
20.11.2009 20:27:36
Ahojky,
tak zase chvilka času.....taky dodatečně přeju k svátkům a narozeninám vše nejlepší. Zatím jsme zdraví, jen u Adámka ve škole hrozí s chřipkovejma prázdninama, ach jo, nevím, co s ním budu kdyžtak dělat, asi ho budu tahat denně do práce. Ve třídě jich tento týden bylo 8 dětí z 20. Dando, tobě to moc sluší s tím novým účesem, fakt se mi to líbí Míšo, jj, Anetka je pořád drobná, má 97 cm a 14 kilo Valinka je miloučka....prostě krásný miminko. Tobík už na těch fotkách vypadá jako pořádnej chlap ![]() A všem děkuju za pochvalu fotek. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
20.11.2009 9:06:06
Ahoj holky,
Romči opožděně taky všechno nej k svátku . Kde pracuješ? Katko díky . U nás přinese ježíšek Lego , ne duplo, to Tobíka nebaví, on už skládá ty těžší věci podle návodu, jen se trochu děsím, jak to uděláme s těma malýma kostičkama, až začne malá lézt . Pak kuželky, koloběžku,doplnky k vláčkodráze-depo, točnu, nějaké křižovatky, a jeřáb, knížky, dvdčka, první transformers, bagr na ovládání, a ještě má ve sklepě určitě něco, ale nemůžu si vybavit co.. Ale dostane to u nás i u dvou babiček.Ale je toho zase halda , nevím, kam to dáme..Matty Anetka je kočka a pořád je to drobek, vid? Jak tam stojí u těch dvěří a jen tak tak dosáhne na kliku .. Tobík je fakt dlouhán, má už 110cm a skoro 20 kilo. |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
19.11.2009 20:15:12
Kamčo, díky
![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
19.11.2009 9:50:36
AHoj!!
ROmčo, dodatečně přeju všechno nejlepší k svátku ![]() Umli a Tobě narozkám A teda to bych se taky lekla... Dando, možná už je nedostane? Někdy proběhnou bez příznaků a protilátky v těle zůstanou, pamatuj si, že byla v ontaktu, kdyby bylo potřeba, dá se to zjisti z krve. Nebo je prostě nechytla.. ALčo, zas čtu, že bojujete, myslela jsem, že jsi měla problém hlavně se sháněním práce... ALe když píšeš, že nemůžeš ani ke adeřnici, tak to asi bude horší?? CO se stalo? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.