Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
11.10.2009 20:05:59
|
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
11.10.2009 19:57:21
To věřím, že byla sranda
![]() ![]() ![]() No labuť je modelka jak vyšitá! ![]() Ale ta první fotka, kde má křídla do srdíčka je bezkonkurenční! ![]() ![]() Terinky jsem si všimla hned, jak bere roha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asi tam bylo něco zajímavějšího, protože se tím směrem otáčí i Tadeášek s Matym ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
11.10.2009 19:46:06
a všimni si na té společné fotce tereky.
odmítla se fotit ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
11.10.2009 19:42:41
|
|
|
11.10.2009 19:23:14
Alčí, téda to jsou krásné fotečky!
![]() ![]() Cácorky mají nááádhernou památku s Michalem a moc jim to sluší! ![]() ![]() ![]() A koukám, kolik se vás sešlo ![]() ![]() Nevrilka už má bříško ![]() ![]() Krásná srazíková fotečka ![]() ![]() ![]() Alčí, teda tu labuť jsi vyfotila suprově! Nádherná fakt! ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
9.10.2009 20:22:51
Téééda Martinko!
Máš doma nádherné chlapy, jeden hezčí jak druhý ![]() ![]() ![]() A jak jsou perfektně sladění! ![]() ![]() Alčí, tak už jsi něco sehnala??? Mooooc ti držím palečky, aby se ta situace brzy vyřešila a bylo jenom dobře! Vím, že to musí být na bednu viď ![]() Držte se a moc na vás myslím ![]() ![]() ![]() Míšo, Tobíšek v sukýnce je úžasný ![]() ![]() ![]() ![]() Valentýnka je úžasná princeznička a fakt kopie brášky!!! ![]() ![]() ![]() Katuško, tak co Daníček na plavču??? Ještě pláče??? Filípek je tedy potápka neskutečná, on plave jedině pod vodou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umlinko, co angličtina? ![]() Filípek už také chodí do školky, ale zatím jen na zvykačku.... Takže ráno jsem tam s ním, pak si skočím "jako nakoupit" a za hodinu někdy za dvě přijdu. No taky číhám u okna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byla jsme s ním i na procházce s dětičkama, aby si vyzkoušel vše.... Svačí krásně (to on vždycky, on je hrozná žíravinka ) a včera snědl i svačinku kamarádovi, který nechtěl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mě přepadl nějaký bacil, tak jsem jak chcíploň ![]() ![]() Už začínají ty chřipky.... ![]() A co vy? Jak se máte? Už vymýšlíte dárečky na vánoce? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
5.10.2009 10:57:30
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.10.2009 15:43:56
Petruš nevím zda odpovím uplně přesně - ale,podpora se Ti bude nejspíš počítat z mateřské. a bude to cca 3200,-kč.
a po dvou měsících se to snižuje. |
| Petra (Štěpánek+Natálka) |
| • |
1.10.2009 20:19:48
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,až mi skončí v lednu mateřská,jak se mi to bude pak počítat,když jsem nikdy nepracovala a byla jen vedená na úřadu práce? Dostanu něco??? Díky za odpovědi. Petra
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.