| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 2216  [Dalších 1706 >>]
Katuška & 2 pajtašci 31030
16.10.2009 20:59:28
AHoj holky, zase se hlásím po dlouhé době, je mi moc líto, ale vůbec nestíhám...
Alčo, držím palce, abys brzy našla práci, je to maras, když člověk is po mateřské připadá málem jak malomocný.
Umli, držte se, laryngitida je svinstvo. Klárka ode dneška taky kašle (teda už asi týden, ale dnes výrazné zhoršení a rýma), občas jde ten kašel jakoby přes hlasivky, tak se zas bojím bojím laryngitidy. Ráno jsme byly u dr. a lar. tam nebyla, ale teď večer mám pocit, že ji v tom krčku fakt bolí :-( Nacpala jsem do ní kalciový sirup, Zyrtec a rozdrcené homeopatika Homeovox a doufám, že to zabere :-(
Jinak u nás vše při starém, Tobík si krásně zvykl na školku, chodí i do angličtiny a hrozně ho to baví. Zapamatoval si slovo Umbrella (deštník), dneska se mě ptal, jak se řekne Ztratil a složil svoji první větu: Mummy lost umbrella. Ztratila jsem deštník před dvěma dny, měl pravdu...
Martinko od Matyho, kluci jsou úžasní a fakt přes kopírák. A Alčiny fotky taky moc hezké!
Držím palce všem marůdkům. Ať je jim brzy lépe!!!
mikinka77+K+K+Filípek 28268
16.10.2009 8:54:39
Alčí, já na tebe myslím a mooooc držím ~R^~R^~;)~m~

Umlí, tak to je mi líto ~n~ Chuďátka maličkatí ~m~~s~
Tak ať se z toho brzy vyhrabete.... to je fakt hrůza ~n~~;((
Filípek teda taky pokašlává a nudlinkuje, ale hlas se mu už skoro vrátil.... ale taky jsem měla strach! ~d~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
15.10.2009 22:07:00
Jo nenepasala jsem, že laryngitida to je a už měl dvě noci ty záchvaty. Je to fakt dost nepříjemný, ještě že je zrovna Roman doma.
15.10.2009 22:06:00
Ahoj Mikinko,

no zase měl Vojtík další záchvat, fakt hnusně kašle, ale jinak je celkem v pohodě. Bohužel to chytla i Barunka a teda naprosto stejně štěká a chraptí, má šílený nudle a teplotu. Děsím se noci, aby taky neměla záchvat.
Alč@ 29602
15.10.2009 20:38:42
Mikinko děkuji. ~R^~R^

nějak nic nestíhám - školení - pohovory - hlavně at už to někam vede.
a už něco najdu. myslete na mě. papa
15.10.2009 16:40:47
Umlí, jak je Vojtíškovi???
Filípek přišel taky o hlasivky, takže mu dávám cucat homeopatika a musím říct, že se to zlepšuje ~R^~;)

U nás už dva dny chumelí! Jak je u vás?? ~2~~y~
15.10.2009 16:38:04
Ahojky :-)

VŠECHNO NEJLEPŠÍ TERINCE K SVÁTEČKUUUUU ~x~~k~~z~~s~~m~
Filípek posílá velikého hubana ~m~~s~~x~
11.10.2009 20:34:02
Ahoj holky,

koukám, jak jste si vyrazili na akcičku. Prima, že jste si to užili. U nás teď byla Majda, ale nebyli jsme, měli jsme rodinnou oslavu.

Na Vojtíška něco leze, kašle a zase mu to jde na hlasivku. Snad to nebude laryngitida.

Papa

Alč@ 29602
11.10.2009 20:20:05
je super jak jsou ty děti stejný.
nemohli jsme je od výlohy dostat - a to ještě škemrali,že půjdeme dovnitř.
prý je tam prima klouzačka.

ale,maminky "sadistky" nepovolili ~t~~t~

tak já mizím. zahnat holky do postele.
nějak to přetahují - zítra je už zase škola a školka - nějak ten víkend utekl.

papa
11.10.2009 20:08:44
Nádhera!!!! ~R^~z~~b~:-)
Joooo tak Pat a Mat u nás frčí, takže to bysme u výlohy asi i posvačili ~t~~t~~t~~t~~m~
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 2216  [Dalších 1706 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.