Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
15.7.2009 10:26:30
Ahoj všichni!
Moc vás po delší době zdravíme! Míše dodatečně gratuluji k Valentýnce, ať je vám společně báječně ![]() je to zvláštní si představit, že bychom měli už také druhé mimčo, když jsou ti aši kluci únorčátka stejně staří ![]() Nevrilko, tobě držím všehcny palce, ať je vše ok, což jistě bude! Co Matýsek a tvá studia??? Marti, krásné fotky, kluci jsou oba pohodáři, co? U nás vše ok, mám dost práce, připravuji spoustu projektů pro to "naše" rodinné centrum, takže se nenudím. Přidávám aktuální foto ![]() ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
14.7.2009 21:12:31
Čau,
jé to je hezký, konečně další těhulinka:) Gratuluju, Nevril! A je fajn, že jsi se zase ukázala! Holky, nevíte někdo něco o Krťulce, měla by taky mít už druhé miminko. Na mailu jsem jí nezastihla. Na sraz dorazíme, pokud se nám to bude hodit. TeĎ Vojta marodí -angína, ale už je čilej. Skolilo to i manžu a Baruška má nějakou rýmičku a je protivná. No hlavně to musím ustát já. Příští týden je Vojta u našich a pak jedeme ke kámošce, takže to bysme nezvládli. Ale ten poslední týden v srpnu bychom možná mohli, ale máme tam ještě i nějaké doktory, tak uvidíme, jak to dopadne. Rádi bysme vás viděli. Míšo, to Ti nezávidím to noční pochůzkování. A jak se tedy malá ofic. jmenuje? Hoď ještě nějaké foto, jak roste. Martinko, kluci jsou dobrý ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
14.7.2009 14:12:38
Nevrilko - velikánská gratulace.
![]() ![]() jinak zdravím. Jsem sice na netu pořád - koukám po pracovním příležitostech a posílám životopisy a tak,ale nějak není nálada. Spousta starostí a trablů. No naštěstí nejde o život jak se říká,ale přesto mě dost skolilo a nějak nemám sílu. Martinko,super fotečky. rostete jako z vody. Kluci jsou jak přes kopírák ![]() srazík - my jsme v Praze celé prázdniny. není problém, se domluvit,přizpůsobíme se. a rádi vás všechny uvidíme. |
| Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško | 30088 |
|
|
14.7.2009 13:29:44
Martinko máš moc pěkné děti, malýmu se taky líbí. K těm dotazům, na to je malý taky expert, na některé ani neumím odpovědět...
|
|
|
14.7.2009 13:28:17
holky díky moc za gratulace, hlavně ať je vše ok... U prvního bylo, tak snad teď taky. Yituš užij si dovču!!! Miško ještě jednou gratulace k Valentince, krásné jméno a s tím spaním držím pěsti, ať se to upraví, ještě je dost malá, tak snad to byl jen prdík.
![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
14.7.2009 11:55:05
teda Nevrilko gratulaceeeee
![]() ![]() ![]() . to je super, ja mela mit taky breznatko, mam duben a je to uzasny. Misi asi vim jak Ti je, Krystof je taky nespavec. V noci da jen prvni 3 hodky, pak dve a pak je co hodka hore a v 6 je doba kriticka, nekdy nezaspi vubec. my dnes frcime na kycle, tak jsem zvedava. a aktualni fotky z dnesniho dopoledne ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
14.7.2009 11:17:26
Ahojky,
Nevrilko mooooooooooooooc gratuluju ![]() . A držím palce, at je to všechno jak má, není ti moc špatně a prostě at jste oba zdraví![]() . Mně se to těhu na konci vleklo a ted si říkám, jak to všechno uteklo. Valince jsou dneska 3 týdny a už je nám jasné, že to nebude velký spáč, nachodila jsem v noci po bytě víc než za ty 2,5roku, co tady bydlíme.. Dá i 3 hodky vzhůru než usne![]() . Snad se to ještě zlepší.. Tobík je zatím milionový, pořád ji chodí hladit a je opatrný, aby jí nic neudělal, což se mu teda ne vždycky podaří a musím mít oči i vzadu. Umli z dovči pěkné fotky, škoda, že tak málo . Tobíka už přešlo období proč a plynule přešel do období: co to je a z čeho se to vyrábí.. Takže u kojení řešíme, co to je televizní signál, co to je elektrika případně z čeho se vyrábí traktor, lednička, dvd a podobné.. A samozřejmě s narozením Valentýnky i otázky: Kudy přesně vyleze na svět miminko a jak se miminko dostane do bříška![]() .NA srazík do Gutovky se pokusíme dorazit, máme to kousek a loni se nám tam moc líbilo. jen nevím, jak dlouho vydržíme, malá spí mělce a většinou ji křik dětí budí ![]() . |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
14.7.2009 10:51:47
Nevril !!! veliká gratulace !!! jsi tedy pěkná tajnůstkářka !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ať se vám daří !!! zdravím vás všechny z pracovního pobytu ve Zvířeticích !!! máme tu krásně, jen nějak nestíhám....včera jsem byla venku až na zpívánkách..... musela jsem domů na otočku pro plavací pomůcky a vojtovi pro kolo.... tak se tu mějte,já zas nakouknu.........třeba tu někdo bude ![]() musíme připravit věci na odpolední výtvarku... |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
14.7.2009 10:29:47
Nevril, jéé gratuluju k těhotenství, tak ať se ti daří celé těhotenství a zdravé mimčo!!
![]() A u doktora ti držím palcem, aby ti potvrdil těhotenství! Kam jste přestěhovali? |
|
|
14.7.2009 10:10:12
Alčo a kdy ten srazík? My můžem celý týden, jen v pátek ne, to jedem na víkend pryč a pak tady zase budeme
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.