| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 2216  [Dalších 1536 >>]
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
14.7.2009 10:08:52
u nás novýho to, že mám pozitivní test, jak asi vidíte v přezdívce, už nakukuji k březňáčkum, ale najisto to budu vědět až za týden v úterý, jdu k doktorce. Jak jsme teď přestěhovaní, tak vůbec nevím, ke komu vlastně jdu, nikdo mě moc nechtěl vzít, mají všude plno, tak doufám, že aspoň bude hodná. Ale ten můj bývalý gynda v Praze mě moc nevyhovoval, tak stejně bych k němu už nešla ~;)
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
14.7.2009 10:01:26
ahoj holky, tak po dlouhé době se hlásíme, konečně máme net, jak se vede? Krásné fotky máte!!! Konečně vidím Barušku od Umlinky, ta je velká
Danda*Angelička(01/06) 38176
10.7.2009 22:10:46
Zdravím holky!!

Nakukuji co je tady nového....

koukám, že Míše porodila Valentýnku....velká gratulace k narození Valentýnky ~x~~x~ Moc moc krááásné fotečky a moc roztomiloučká holčička ~s~~R^ i s Tobíkem krááásnej páreček ~s~~R^

Alčo, fakt to strašně letí, že Verunka půjde do první třídy, to bude užasné dojetí při nástupu do třídy ~;) Především taky hezké fotečky z Gutovky, teda holčičky už jsou velké a malé princezničky ~t~

Katuško, Tobík je teda šikula, že už je bez koleček. Angy zatím už šlape, ale ne tak silně jako by měla slabé nohy ~t~~t~ Nejlépe na tom je koloběžka, už zvládá i z kopce dolů. ~:-D

Umli, moc hezké fotečky z dovolené, a Barunka je hezká princezna ~;)

Martino, taky moc krásné fotky a oba jsoou kráásný kluci ~;)~R^

Jinak se máme ok, teď už moc nestíhám...dopoledne jsme s malou často venku a odpoledne jsem v práci a dokola ~g~ Příští týden setkání by to šlo, ale mi vyhovuje jen dopoledne, tak nevím jak to máš v plánu kdy. Pokud bude další setkání někdy koncem července, tak můžu kdykoliv, budu mít dovolenou.~;)
My jsme byli v ZOO v Praze, příště pojedeme do Plzně nebo do Vyškova do ZOO+dinosaurus.

Zítra jedeme na chatu k mým tátovi, dlouho jsem tam nebyla asi dva roky ~f~~d~
KamiŠ+2 48179
10.7.2009 19:07:49
Už vím!!!17. 7. mmě poradnu- dopoledne, tak pak teoreticky by to taky šlo.
KamiŠ+2 48179
10.7.2009 19:07:14
Ahoj!!!!

Teda ty dětičky rostou.. Umli, moc hezký fotky, my pojedeme koncem září..

Marti, ~R^

Alčo, já mám příští tejden docela náročnej, ale snad by se to dalo skloubit. POdnělí dopoledne jdeme do očkovacího centra, pak ale máme čas. v úterý nemůžu určitě, ve středu taky ne. A ještě jsme předběžně domluvená s kamarádkou, co se sem chystá už docela dlouho. A dál mám pořád pocit, že jsem na něco zapomněla, ale nějak si nemůžu vzpomenout ~g~
Alč@ 29602
10.7.2009 9:51:03
chvilinka času a tak nakukuji.

Umli - super,že jste si dovču užili.
A moc krásný fotky. Sluší Ti to.

Martinko - rostete jako z vody. Moc hezký fotky.

...

Srazík - jak to vidíte třeba příští týden? má být i hezky.
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
9.7.2009 20:54:46

Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
9.7.2009 20:52:09
AHOJ KOCKY, TEDA KRASNE FOTKY UMLIII. MOC MOC.

JA TAKY MALO FOTIM, JAK S MATYNKEM TOHO BYLO KVANTUM, TAK TED VUBEC. MUSIM SE TROSKU POLEPSIT.

JINAK MAME 3 MESICE, VAZIME 5,90 KG A MERIME 65 CM :-)
Romcinka & V+N 27695
8.7.2009 11:44:40
Holky ahojík jdu vás jen pozdravit a popřát krásné léto:o)

~x~~x~~x~:-)
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
7.7.2009 22:06:23
Holky, tak jsem zjistila, jaký jsme fakt šílený flákači - z celý dovči 47 fotek a z toho jediná fotka Barunky se mnou na pláži, jinak je stále vidět jen kočárek. Ach jo, docela mě to mrzí. Příště se musím víc snažit. Takže jen opravdu malá ochutnávka:

[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 2216  [Dalších 1536 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.