Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.6.2009 8:15:26
Míšo to je beruška.
Je nádherná. Ještě jednu - velikánská gratulace ![]() ![]() ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
28.6.2009 15:08:18
Ahojky všem,
moc děkujeme za gratulace. V pátek nás pustili z porodnice, tak se ted snažíme doma trochu zaběhnout. Marti, krásné fotky kluků a tobě to tak ymoc sluší .Alčo teda to uteklo, nedávno byla Verunka jako ted lednáčci a už jde do školy, viď? Já bych taky bulela. A tady pár našich fotek: ![]() ![]() ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
27.6.2009 16:39:40
AHoj!!
ALčo, to je jasný, že to bylo smutný.. Verunka už je velká holka, bude chodit do školy.. A když jsme se tu poznaly, byla velká jak naši ledňáčkové Hrozně to utíká.. My teď prožíváme to, že Kuba půjde do školky, je to taky velký krok I když teda bude chodit jen dvakrát za týden. myslím, že mu to prospějě, je to tak akorát a zbyyde nám čas i na naše aktivity, kdyžž bude ve školce, budu mít čas jen pro ELinku. Marti ![]() Na nějaký sraz určitě dorazíme. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.6.2009 14:39:05
AHOJ HOLKY
tak jsem tu s prvním prázdninovým srazíkem. děkuji všem co mi odpověděli na email. je těžké udělat to v termínu,který by vyhoval všem neb každý jede jinka na dovču. takže první jsme prozatím domluvila na příští čtvrtek. od 11h. - takže - pozor pozor !!! srazík - 2.7. od 11h ..... http://www.gutovka.cz/uvod a další můžeme udělat třeba 14.dní na to s dalšími. my jsme v Praze. ještě to obešlu emailama. opět prosím o odpověd. abych zajistila místa. vzhledem k možnostem co hřiště nabízí se asi zdržíme déla. takže kdyby chtěl někdo dojet později - je to fakt na domluvě. budeme se těšit. alča |
| Alč@ | 29602 |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
26.6.2009 12:15:13
![]() a povidam mu a povidam ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
25.6.2009 14:13:44
Martinko, mooooc ti to s Kryštůfkem sluší!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Broni, to nevadí, že budete bez dveří, ty se časem udělají ![]() A jsem tedy zvědavá, jaké jméno tě napadne v porodnici ![]() ![]() ![]() Mě to tam nikdy nemyslelo, byla jsem myšlenkama úúúplně jinde ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.6.2009 9:42:00
![]() oprava ![]() |
|
|
25.6.2009 9:40:13
img src=http://rodina.cz/lednacci2006/album/mamina_a_krystof_1.jpg>
|
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
24.6.2009 19:00:43
Jééé Míšo,
také moc gratuluju k Valentýnce ![]() Ať je zdravá a bráška ji moc nezlobí ![]() My jsme minulý týden dokonce zvládli dovolenou v Jeseníkách. Už jsme překonali to nejhorší, přestávám mít strach a tak jsem jela, jen se povalovala a užívala si. Stěhování do porodu asi nestihnem, ale dnes už aspoň začali montovat kuchyň, ještě podlahy v obýváku a ložnici a můžeme se stěhovat. Bohužel ale budeme bydlet bez většiny dveří, na ty prostě už nezbývá ![]() A taky ještě nemám jméno, asi se zase rozhodnu až v nemocnici ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.