Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
7.7.2009 21:18:57
Čau holky,
zdravím po dovče. Byli jsme v Itálii a krátce v Rakousku. Bylo to celkem fajn. Vojtíšek plave sám s destičkou a Barun se taky už kupčila v moři i v bazéně. Holky, Vojťulu už přes půl roku drží to období "PROČ??". Je to normální? Kolikrát už fakt nemůžu, je to dvěstěkrát denně. Martinko, to je Maty šikula. U nás Vojta sotva jede s kolečkama, nějak ho to zatím vůbec nebere a nechce se mi ho nutit. Míšo, malá je nádherná. Zatlačuju tu slzu, jak to hrozně letí a připadá mi, že furt něco dělám - vařím, uklízím,žehlím, peru.. a ani si je pořádně neužívám:( A to teď řešíme ještě řadovku, jsme se rozhodli aspoň pro malou zahrádku. Jaké má Valentýnka ofic. jméno? Valentýna? Tobiášek je krásnej chlapeček. Mrzí mě, že jsme nezvládli sraz, ale co jsem tak pochytila, tak se tam stejně moc ledňáčků nesešlo, škoda. Bylo by prima vás zase vidět pohromadě:) |
| Alč@ | 29602 |
|
|
7.7.2009 8:08:26
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.7.2009 21:38:46
|
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
2.7.2009 19:32:31
tak malý pozdrávek....
byla jsem jen s Vojtou - Viki má neštovice, ale už končíme a je jí dobře.... bylo tam fakt super.... mrňata se cachtala ve vodě a ostatní tak po různu.... bylo tedy šílené vedro, já vařená, ale děti spokojené !!! ![]() Míšo velká gratulace k Valentýnce !!! ~;![]() ![]() je nádherná !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
2.7.2009 18:30:28
Ahoj holky, nakukuju a zdravím
![]() Marti, Maty je teda šikulka, my jsme letos na jaře teprve zvládli kolo s kolečky! Ale je fakt, že TObík dostal rovnou velikost 16 (na radu prodavače), tak bylo trošku větší a trvalo, než to zvládl. Jinak my se pořád zuby nehty držíme, Klárka zase chraptí, ale bere Zyrtec, tak to zatím zvládáme (ťuky ťuk). A Tobík je šikula, i když se občas pořád ještě vzteká. Dneska jsme byli na výletě a chytla nás šílená bouřka, chudáci ti lidi vyplavení, trošku uklidí a zas jim to tam napadá... Firma, ve které pracuje manžel, má pobočku v Jeseníku nad Odrou. Firma dopadla dobře, je na kopečku, ale skoro všichni zaměstnanci (až na jednoho) patří k postiženým, hrůza... Tak šéf už jim nakoupil pracovní pomůcky, chlapi tam šli místo práce uklízet, ještě než tam byla armáda, no a asi budou dělat nějakou sbírku. Je to hrůza... |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
1.7.2009 11:51:19
musime se pochlubit, Maty jezdi n akole bez kolecek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
30.6.2009 11:45:53
Ahojky všem,na srazík nedorazíme děti jsou na chalupě a já v práci,škoda:(
Jinak musím říct že Valentýnka je nádhernáááááá,obrovská gratulace ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
29.6.2009 14:47:38
teda Misi to je kouzelneee. Krasne fotky, mala je uzasna a krasne jmeno moc moc a jeste jednou velka gratulace
![]() ![]() ![]() jinak Ali toto uteklo teda, za chvilku to bude i nasich lednacku co , zas budem resit Vanoce, narozky a porad neco a sup, jde se do skole ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
29.6.2009 11:37:30
Já teď byla v Praze docela často a zrovna žádné srazíky nebyly
![]() ![]() Martinko, Kryštůfek nádherně pase! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
29.6.2009 11:36:03
Míšo, Valentýnka je nádherná princeznička
![]() ![]() ![]() A ta sourozenecká fotečka je úžasná ![]() ![]() Alči, úplně tě chápu!!! Já to taky ořvala, je to velký krok a hlavně ta nejkrásnější etapa života, hrozně rychle utekla, viď ![]() ![]() Ale teď zase bude něco jiného, nového.... ![]() Fotečky jsou nádherné a Verunka je fakt už velká slečna! ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.