Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
7.6.2009 18:03:16
Ahojky všem:o)))
Míšo moc držím palečky a snad se prcí knebude dopejkat moc dllouho."o))))) Denně šmíruji:o) |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
6.6.2009 18:10:41
Ahoj!!
Broňo, poslední dny si říkám, co je s vámi- a dneska jsme se chystala, že se na Tebe zeptám... Tak bezva, že ses ozvala, držím moc palce, aby bylo všechno OK a dnad stihneš i to stěhování... Kdy to má být? My jsme bojovali s kojením, Elinka nepřibrala od poslední poradny, při vážení před a po kojeí se zjistilo, že vytáhne málo, tak mi dr řekla, a%t vážíme i doma, a když vypije málo, dorkmím. NO naštěstí jsem měla svoje mlíko z šestinedělí, brala jsme homeopatika, piji meltu, čaje, mažu prsa a ustály jsme to. Navíc jsme zjistila, že to její nepití bylo proto, že měla afty, jak jí to bolelo, moc nevytáhla a tím mlíko začlo mizet. Te´d už jsme v pohodě. Všem marůdkům držím palce, ať jim je líp... |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
6.6.2009 16:56:00
Ahoj holky,
z foteček musím pochválit hlavně Anetku, teda z té vyrostla opravdu kočka ![]() Míšo, také nakukuju, co nového u vás ![]() No já určitě přenášet nebudu. Byla jsem na kontrole, děloha pořád tvrdne, ale nedala jsem se přemluvit na nemocnici, já už to doma doklepu, začínám 33tt, malý má asi 1700g. Jestli vydrží do 9.7., tak mi dr. odstraní tu cerklage a zrovna naplánujem nemocnici. Prcek má totiž opět příčnou polohu a navíc mám placentu pořád v porodních cestách, už se to asi nezmění, takže císař je jistý , prý koncem 38ttJinak se máme dobře, uvidíme, jestli to porodu stihnem stěhování... |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
6.6.2009 6:23:51
Ahojky,
Romči miminko ještě nemáme ![]() . Dneska mám první termín, ale na porod to zatím moc nevypadá, podle ultrazvuku je mimčo zatím malé kolem 2600-2800g, tak myslím, že se bude ještě dopékat. Holky ta laringytida je strašná. Doufám, že nás to mine, dítě co nemůže dýchat, je moje noční můra ![]() |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
5.6.2009 18:08:29
Ahojky holky všechny zdravíme:o)))
Nakukuji jestli Míša s Tobíkem mají miminko ale asi ještě ne:) |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
4.6.2009 11:10:51
Ahoj holky,
tak když jsme ještě u té laryngitidy, tak právě jsem se opět vrátila od dr., Klárka ji znovu chytla od Tobíka, chuděrka. Ale díky tomu, že po té první nemoci nám dr. doporučila brát měsíc preventivně Fenistil, to teď proběhlo lehce, Klárka jen kašlala a chraptěla, žádné velké štěkání, žádné dušení. Díky Bohu. Ale stejně musíme 2-3 dny sedět doma a místo Fenistilu máme silnější Zyrtec. no bída Ptala jsem se doktorky, kdy se přesně volá ta sanitka, tak říkala, že jsou dvě kritéria: dítě kašle - štěká a při nádechu mu vpadá jamka na krku. V tom případě prý okamžitě čípek a volat. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
3.6.2009 13:24:05
Umlí nám zase dr. říkala že se to objevuje právě jen jednu noc .
no nejhorší bylo že mi při tom prvnim záchvatu vúbec nevěděli o co jde. takže jsem nevěděla o tom mrazáku , ani čípek jsme doma neměli a snažila jsem se do ní nalejt aspn ňákej čaj , ale bohuže teplej tak tim jsemjí asi taky moc nepomohla ![]() No Dr. mi říkala že by nám možná pomohlo vytrhnout mandle , ale v tomhle věku stejně nenajdeme krčaře kterej by je vytrhnul ![]() prý až tak nejdřív ve dvou letech .tak máme pozorovat jestli chrápe - chrápe i když má zacpanou pusu ![]() a ty mandle - prý to neni dědičný , ale ........... mě je trhali 3X ![]() ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
2.6.2009 22:52:16
Ahoj holky,¨
Katuško, taky máme zkušenost s laryngitidou. VOjta jí měl dvakrát nebo třikrát, teď už ani nevím, ale jednou to bylo fakt hustý, dvě noci za sebou se dusil, taky jsem přežili s rectodeltem a na balkóně a pak jsme spali s oknem dokořán a to byla zima. Jo a ke všemu byl samo Roman na služebce, takže jsem se tu klepala sama. Mně dr. neříkala vůbec, abych volala záchranku. Jen prostě to sudený + čípek. No u těch mimin to musí být nejhorší, fuj. Matty, Anetka je fakt úplně jiná s vláskama:) Taková velká holka! |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
2.6.2009 13:28:45
Ahoj holky, tak aby toho nebylo dost, tak jsem se právě vrátila od dr., tentokrát má laryngitidu Tobík
Ale už je prý dle dr. dostatečně velký, abychom to zvládli doma, má léky, tak se jenom modlím, aby to nechytla Klárka... Ale prý to může být z prudké změny počasí, některé děti jsou na to prý náchylné. Takže pokud by to nebyl virus, nebylo by to nebezpečné pro Klárku. No, uvidíme ![]() Lendul, to je mi líto, že na to taky trpíte, a vy zvládáte laryngitidu doma? Mně dr. kladla na srdce, když k tomu u Klárky dojde, okamžitě k mrazáku, Rectodelt v čípku a volat rychlou, že nedávno se prý udusilo dítě zdravotní sestry, která si myslela, že je zdravotník to zvládne doma U Tobíka je to už lepší, má tu dýchací trubici přece jen širší, tak se nedusí, jenom hodně kašle.Tak přeju, ať vám ta potvora dá pokoj, je to fakt svinstvo, toto Dando, laryngitida je zánět hrtanu, je to to, co mají dospělí, u kterých se to projevuje jako chraptění. U dospělých to není vážné, u větších dětí (v nemocnici říkali nad 5 let, moje dr. říkala nad 3) to taky bývá v pohodě, problém je s malými dětmi, které mají úzkou dýchací trubici. Ucpe se jim hrtan a začnou se dusit. Projevuje se to dušením nebo silným kašlem, který je takový jako štěkavý, je typický právě pro laryngitidu. Dítěti se musí dát čípek, který je na šokové stavy, vyplaví do těla adrenalin a tělo začne bojovat. Dále mu musíš dát dýchat co nejstudenější vzduch a volat sanitku. Volala jsem na 158, řekla jednu větu, že malá má štěkavý kašel, operátorka mě ani nenechala domluvit a hned řekla, že posílá okamžitě lékaře. A původně měli pro nás lůžko na JIPce, naštěstí nebylo potřeba. Takže asi to žádná sranda není ![]() Ahoj Maty, teda tebe jsem neviděla sto let Úplně se směju, jak jsi říkala, že Anetka nemá pořád žádné vlásky, a jaké má najednou háro! Jsou oba moc hezcí a šikovní, i Adámek!Omlouvám se za dlouhý příspěvek ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
2.6.2009 10:48:22
Angelička je doma, od včerejška má horečku už ve školce
V noci bylo děs, měla 39,6 po zábalu pozvracela Ted už je to lepší, ale má pořád horečku. Uvidíme co z toho bude, ted zatím není vidět příznaky. Pokud stále horečky tak zítra si zajdeme k dr.Matty zdravím po dlouhé době Moc krásné fotečky, Anetka už pěkně povyrostla co Koukám, jak je Aneta šikovná ![]() Lendulo, držím palcem ať Babulce laringitýda co nejdříve vyhne. O tuhle nemoc jsem ještě nikde neslyšela, co to je a jak se to projevuje? Snad to není vážná nemoc. Držím palcem. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.