Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Matty | 15764 |
|
|
1.6.2009 21:46:34
Ahoj Lendul,
tak laryngitidu naštěstí neznáme a doufám, že nepoznáme.....zatím jsem o tom jen slyšela. Tak držím palec, ať se vám další záchvaty obloukem vyhýbají. Stejně tak Klárce od Katušky. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
1.6.2009 21:40:35
Jé ahoj matty
Moc krásný fotky , a děkujeme za přáníčko ![]() |
|
|
1.6.2009 21:38:48
Ahojky
katuško taky laringitýda ![]() ![]() ![]() Betinka už měla 3 záchvaty ![]() ![]() ten první byl nejhorší a člověk ani nevěděl vo co de ![]() ![]() druhej jsme zvládli s rectodelten a ten 3 nebyl zas až tak hroznej ale je to hrozný , hlavně to přichází dost nečekaně . večer jde spát , nic jí neni ,jen třeba párkrát pčíkne a pak v noci ![]() ![]() no držím palečky ať už se vám to nevrátí , ale ............ nebo ať to aspoň zvládnete doma u mrazáku ![]() ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
1.6.2009 20:56:38
Ahojky,
zase se jednou dostávám, abych nakoukla..... Ještě jsem ani nepřála Beátce k jejímu 1.výročí....takže aspoň takto opožděně všechno nejlepší Zkoukla jsem fotečky.....všechny jsou moc pěkné.....bruslaři jsou šikulky ![]() Anetka už jezdí na kole jako drak, zatím s kolečkama, ale o prázdninách už se je chystáme sundat, hrozně jí to baví. Velice slušně jezdí už i na koloběžce, takže se s Adamísem pořád tahají o jednu....asi budeme muset pořídit ještě jednu. Brusle jsme nezkoušeli, původně jsme chtěli pořídit taky ty se 3 kolečkama (mmch...několikrát jsem je viděla v letácích v obchoďákách), ale zrazovali mě od toho maminky ve školce, že nejsou moc kvalitní a nejezdí se na nich nic moc, tak jsem nalomená, že pořídíme rovnou klasické.....nevím, jestli se dělá vel. 24....jinak budeme muset počkat až Anetce doroste noha..... Ještě nějaké fotečky z víkendu a nedávného pingpongového turnaje......doufám, že se mi to podaří napoprvé vložit, už jsem nedávala fotky ani nepamatuju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
1.6.2009 12:51:56
kocky,tak nam to pekne leti, dneska mame 8 tydnu a v sobotu 2 mesice
. Jen to spani nam dela problemy, spime tak jen půl hodky dopo a půl hodky az hodku odpo. no tak je to ne prd. ale snad se to zlepsiii.kojim porad, jen jednu falsu v noci,ale taky to moc na dlouhe spani nepomaha, nespi ani v noci :-( a jedna aktualni fotka, vic v albu lednacku ![]() ![]() |
| Katuška & 2 pajtašci | 31030 |
|
|
31.5.2009 22:30:54
AHoj holky, zdravím zase po nějaké době!
Moc teď nestíhám, byly jsme s Klárkou v nemocnici, dostala laryngitidu, tak jsme jely rychlou ALe po dvou dnech nás pustili, tak soufám, že jsme si to vybrali a nebude se jí to vracet. Všude jsem zatím slyšela opak... ![]() Moc chválím všechny fotečky, bruslaři jsou šikovní, my zatím bojujem s kolem s kolečkama, ale už to TObíkovi docela jde. Taky školkáčci dobře zvládají, šikulky! Tobíka vzali od září, tak se na jednu stranu už těším, on se zabaví, trochu ho tam umravní a já budu mít čas na Klárku. Jinak u nás se přes den stále spí 2x20 minut (teda Klárka, TObík nic), tak nestíhám vůbec nic... A teď KLárce roste zub č. 7 a 8, tak usla až v půl desáté. No co naděláme , zas bude líp.Jo a málem bych zapomněla: omlouvám se za zpoždění, ale přeju Beátce od Lendulky všechno nejlepší k prvním narozeninám, hlavně zdravíčko!!! TO je neuvěřitelné, jak to uteklo! Jste moc krásná rodinka! ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
31.5.2009 14:38:58
Lendulo, my jsme dětské in-line kupovala přes internet na http://www.e-florianek.cz/katalog.php?typ=1191. V obchodech jsem nikde takovou neviděla, takže proto jsem přes net objednala.
Zatím jsem s nim spokojená, a výborný chytrý in-line 2v1, když bude umět bruslit, tak nastavím rovně kolečka a taky nastaví na velikost o 3cm, takže si může užít max.1-2roky. a pak už bude muset si pořídít další větší brusle. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
31.5.2009 6:52:05
Ahojky všem,
fotečky jsou super, malí bruslaři jsou šikulkové ![]() . ASi budem muset taky pořešit in liny. Jak mám teď pupík, tak jsme spíš na výlety a klidnější aktivity , kdo by za ním běhal.Včera jsme byli v IMAXU na velrybách a delfínech, Tobík seděl jak přikovaný a pořád máchal ručičkou před sebe, jak je chtěl chytit a pohladit. Byli jsme s Petrem mrtví smíchy. Peti, pohlaví pořád nevíme, je to velké překvapení. Já si myslím, že to bude kluk, Petr, že to bude holčička, tak uvidíme. Ale je to zatím drobnější miminko, ani nemám tak moc velké břicho v porovnání s ostatními, ale mě samo řekáží pekelně . První termín mám 6. druhý 20. tak uvidíme, jak se mímu bude chtít na svět. Dám po Kamče pak určitě vědět.Tak se všichni mějte moc hezky. |
|
|
29.5.2009 16:45:02
Ahojky
teda to počasí mi dává zabrat ![]() ![]() u nás je 8 stupňú ![]() ![]() je to fakt šílený . Dando kde jste koupili pro Angeličku ty in-brusle ??? Já je nikde neviděla ![]() možná by jsme je taky zkusili koupit . |
| Alč@ | 29602 |
|
|
27.5.2009 14:47:01
Angeličce to moc na bruslích sluší.
je šikulka. A Filípek samo taky. A morčátko je roztomilé. To je fain,že jste ho tak rychle sehnali. Martinko páni. malý,ale roste. Je krásný. jinak u nás nic nového. Je toho nějak moc - holky ve školce samá akce - samý výlet,divadélko Do toho ještě cvičení a Verunka závody. vlastně jedna novinka ![]() Terinka má ve školce kluka. Včera jí dával pusu,když jsme odcházeli ze školky a dneska ráno už na ní čekal a zase pusa ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.