| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 2216  [Dalších 1436 >>]
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
22.5.2009 6:42:44
Alčo,díky,jsem vyřízená,Natálka usne večer ve 22 hodin a ráno v 5 už vstává,má pořád teploty,ale jinak je čiperná,není vidět,že je nemocná~n~
Alč@ 29602
21.5.2009 20:48:16
ona je po těch neštovicích oslabená - proto to drapla.
Holky po neštovicích taky obě skončili s angínou na ATB ~Rv
21.5.2009 17:56:56
Díky za povzbuzení,jsem ale hotová~o~,do rána jsem nespala,jak Natálka plakala,že jí bolí v krku,měla 38,4 teplotu a když už konečně usnula,tak se vzbudila v půl 6,že už nechce spinkat~q~,tak jsme jeli k dr.
Jinak angínu měla v březnu a taky dostala Ospen,pak hned neštovice a teď je to SKORO měsíc,co byla zdravá a opět angína,se picnu~n~
Celé 3 roky nemarodila ani jednou,jen nějaká rýmička,nebo kašel a teď najednou tohle~q~~d~~n~
Alč@ 29602
21.5.2009 11:23:14
Petruško to je teda pech - tak ať je Natálka brzo fit.

Romčo no hubnutí nějak stojí.
Už se tolik nehlídám. Ale,jsem pořád dole o těch 9kg a to si držím.
ted je hodně lákadel - pořád někde jsme a já nemám pevnou vůli ~f~~f~

ale,jinak pohoda. holky ve školce dobrý.
líbí se jim. Terinka si užasně zvykla.

tak já zase mizím pracovat ~x~
21.5.2009 9:00:33
Ahoj holky,tak my právě přijeli od doktorky,Natálka v noci nespala,bolelo jí v krku a měla 38,4 takže má angínu a dostala antibiotika~n~
Takže takové krásné počasí a my budeme doma~n~
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
20.5.2009 21:08:43
Míšo, tak držím palce, ať máš porod podle svých představ:)

S Barčou nám to jde dobře, už jsme se "zajeli":) VOjtíšek jí má moc rád a ona jeho taky, hodně na něj kouká, řehtá se jeho blbinkám a taky na něj různě šahá. Je to hezký.
Vojtík chodí už od loňského září do jeslí, nejdřív jednou týdně a teď už 4 dny v týdnu (jeden den si ho snažím vždy užít) a to tam tak dvakrát spí. Takže jsme se hodně snažili, aby mohl chodit někam do školky, když už je zvyklý a podařilo se, ale není to ještě úplně definitivní. Zatím nám ho vzali od září do února místo nějakého chlapečka, který nastupuje až v březnu, protože jeho maminka jde do práce. No ale doufám, že když už tam bude, tak se to snad nějak podaří vyřešit.
Romcinka & V+N 27695
20.5.2009 16:33:40
Ahojky Alči máme se fajn:o)

nic nového pracuji stále tři dny v týdnu a ve volnu MMB:)
Víkendy jezdíme ven:o)

Jinak novinka Natálka šplape na kole bez koleček,jupííííííí

Co vy Alči jak je?:-)~x~co hubnutí?
LenkaMi.+2 32279
20.5.2009 13:36:14
Jak se tady máte??
Pavlí, rodit bych chtěla v HAvl. Brodě-je to tam rodinné a hodně baby friendly a vychází vstříc i co se táýká porodu, žádné urychlování, když nechceš a tak, ale jsem registrovaná i v Podolí, kdyby to přišlo rychle nebo to vypadalo na nějakou komplikaci.. A protože mám termíny 6. a 20. a přesně mezitím se týden v Podolí maluje a nepřijímají na sály, tak je to i taková záloha. Jak vám to s Barunkou jde? Všechno v pohodě? A Vzali ti Vojtu do školky??
Lendul to se máš, že je Tedík u tchýně a na jak dlouho? Tobík se zatím těší, chodí mi ted balíčky s věcma pro mimčo a pokaždý objednám i něco pro něj, a dnska zvoní pošták a on povída, to jsem zvědavý, co mně a miminu zase přišlo~t~~t~. I když Petrovi povídal, že nejvíc se těší, že bude mimino houpat v kolíbce hodně hodně, až vypadne na zem, že to bude legrace~d~.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
20.5.2009 12:08:14
míšo a co Tobík ??? těší se ????
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
20.5.2009 12:07:33
Koukám že se ukázala romča ~y~~y~
tak jak se vede ????
Já mám Tedíka zrovna u tchýňky na "dovolený"
ale stejně nic nestíhám ~n~~n~
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 2216  [Dalších 1436 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.