Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
22.5.2009 6:42:44
Alčo,díky,jsem vyřízená,Natálka usne večer ve 22 hodin a ráno v 5 už vstává,má pořád teploty,ale jinak je čiperná,není vidět,že je nemocná
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.5.2009 20:48:16
ona je po těch neštovicích oslabená - proto to drapla.
Holky po neštovicích taky obě skončili s angínou na ATB ![]() |
|
|
21.5.2009 17:56:56
Díky za povzbuzení,jsem ale hotová
,do rána jsem nespala,jak Natálka plakala,že jí bolí v krku,měla 38,4 teplotu a když už konečně usnula,tak se vzbudila v půl 6,že už nechce spinkat ,tak jsme jeli k dr.Jinak angínu měla v březnu a taky dostala Ospen,pak hned neštovice a teď je to SKORO měsíc,co byla zdravá a opět angína,se picnu ![]() Celé 3 roky nemarodila ani jednou,jen nějaká rýmička,nebo kašel a teď najednou tohle ![]() ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
21.5.2009 11:23:14
Petruško to je teda pech - tak ať je Natálka brzo fit.
Romčo no hubnutí nějak stojí. Už se tolik nehlídám. Ale,jsem pořád dole o těch 9kg a to si držím. ted je hodně lákadel - pořád někde jsme a já nemám pevnou vůli ![]() ![]() ale,jinak pohoda. holky ve školce dobrý. líbí se jim. Terinka si užasně zvykla. tak já zase mizím pracovat ![]() |
|
|
21.5.2009 9:00:33
Ahoj holky,tak my právě přijeli od doktorky,Natálka v noci nespala,bolelo jí v krku a měla 38,4 takže má angínu a dostala antibiotika
![]() Takže takové krásné počasí a my budeme doma ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
20.5.2009 21:08:43
Míšo, tak držím palce, ať máš porod podle svých představ:)
S Barčou nám to jde dobře, už jsme se "zajeli":) VOjtíšek jí má moc rád a ona jeho taky, hodně na něj kouká, řehtá se jeho blbinkám a taky na něj různě šahá. Je to hezký. Vojtík chodí už od loňského září do jeslí, nejdřív jednou týdně a teď už 4 dny v týdnu (jeden den si ho snažím vždy užít) a to tam tak dvakrát spí. Takže jsme se hodně snažili, aby mohl chodit někam do školky, když už je zvyklý a podařilo se, ale není to ještě úplně definitivní. Zatím nám ho vzali od září do února místo nějakého chlapečka, který nastupuje až v březnu, protože jeho maminka jde do práce. No ale doufám, že když už tam bude, tak se to snad nějak podaří vyřešit. |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
20.5.2009 16:33:40
Ahojky Alči máme se fajn:o)
nic nového pracuji stále tři dny v týdnu a ve volnu MMB:) Víkendy jezdíme ven:o) Jinak novinka Natálka šplape na kole bez koleček,jupííííííí Co vy Alči jak je? ![]() co hubnutí? |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
20.5.2009 13:36:14
Jak se tady máte??
Pavlí, rodit bych chtěla v HAvl. Brodě-je to tam rodinné a hodně baby friendly a vychází vstříc i co se táýká porodu, žádné urychlování, když nechceš a tak, ale jsem registrovaná i v Podolí, kdyby to přišlo rychle nebo to vypadalo na nějakou komplikaci.. A protože mám termíny 6. a 20. a přesně mezitím se týden v Podolí maluje a nepřijímají na sály, tak je to i taková záloha. Jak vám to s Barunkou jde? Všechno v pohodě? A Vzali ti Vojtu do školky?? Lendul to se máš, že je Tedík u tchýně a na jak dlouho? Tobík se zatím těší, chodí mi ted balíčky s věcma pro mimčo a pokaždý objednám i něco pro něj, a dnska zvoní pošták a on povída, to jsem zvědavý, co mně a miminu zase přišlo ![]() . I když Petrovi povídal, že nejvíc se těší, že bude mimino houpat v kolíbce hodně hodně, až vypadne na zem, že to bude legrace . |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
20.5.2009 12:08:14
míšo a co Tobík ??? těší se ????
|
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
20.5.2009 12:07:33
Koukám že se ukázala romča
![]() ![]() tak jak se vede ???? Já mám Tedíka zrovna u tchýňky na "dovolený" ale stejně nic nestíhám ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.