| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 2216  [Dalších 1446 >>]
mikinka77+K+K+Filípek 28268
25.5.2009 11:39:53
Ahojky holčiny :-)

Nám včera umřela Růženka (morče) a tak jsme jí byli udělat hrobeček... Filípek hrozně plakal a ještě ho to drží, tak si dnes jdeme pro novou... snad je dostanou, jak máme slíbeno ~;)

Péťo, téda angína ~n~~n~~n~
To je tím počasím ~d~~;((
Tak ať je Natálka brzy zdravá ~s~~z~

Lendulka, tý jo, to letííí ~n~
Moc vám to všem na fotečce sluší a Beátka jako oslavenkyně je nááádherná! ~m~~R^~s~
A dortík.... úžasný, jak jinak ~z~~k~ Takže dodatečně VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍ ~x~~z~~2~~m~

Angelička na bruslích i kolotoči je nádherná a moooc jí to sluší!!! Šikuláá ~R^
~s~~m~~z~

My jezdíme každý volný den i víkend také bruslit. Filípka to hrozně baví (jako každý sport :-) ) a včera už se tam i koupal, bylo fakt vedro ~R^~b~~s~ Občas uvidí nějakého broučka nebo letadlo, tak se zastavíme a sledujeme~t~~t~~t~

Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
25.5.2009 11:22:14
holky,teda Angi to je velka slecna. MAlej umi taky dost veci, na brusle jsme ho jeste nezkouseli. tak musime zkusit. Ael kolobku zvlada bravurne, jen nam ji tatinek zlomil :-(

u nas je horko, nechce se mi ani venku chodit, ach jo, zlaty barak. na cinzaku je to o nicem teda, malej hlavne doma nespi, tak prudi, tak musime trajdat, jen dneska nespal ani venku moc dlouho.

jinak mame 7 tydnu, tak nam to pekne leti a uz se tesim na zpravicku od Misi, ze ma miminko. uz to bude co chvilka :-)
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
24.5.2009 20:53:07
Čau holky,

Angelička vypadá super a je šikulka. Pro Vojťase to taky ještě není. Já to taky neumím:( Zatím zápasí s kolem.

TeĎ jsme byli na víkend v takovém tábořišti, kde se dělají tábory pro děti. Kámoška tam slavila třicetiny a bylo to prima. Vojta byl hrozně šikovnej, se všemi se bavil a prostě se o sebe skoro "postaral", i s dětma si moc hezky hrál. Prostě prima. Barča to táborničení taky zvládla.
Danda*Angelička(01/06) 38176
24.5.2009 18:40:40
Jo Lendulo, já na in-line stála snad po 4-5-ti letech a když jsem po té dlouhé době stála, tak se mi ze začátku nohy klepaly ale jen chvílí a pak mi to šlo jako dříve ~;)

A chrániče jsem si koupila v Tescu a stálo 255kč a jí to stačí. Nepotřebuju kvalitu ~;)
Danda*Angelička(01/06) 38176
24.5.2009 18:38:26
jj je to Angelička ~:-D

Lendulo, Angelice na nich to šlo chvílí později než jsem bojovala s jejím postavením, ze začátku její nohy byly jak mrtvé a zamotaly jí nohy ~t~~t~ ale za chvílí už to pevně postavily nohy a začínala pak bruslit, ale řekla bych nebruslila, spíš "na nich chodila" ~t~~t~ Má takovou rovnováhu, že chvílí vydržela a málo padala. Brusle jí nejvíce baví než kolo ~d~, dneska zase jsme bruslili, už je na tom líp, snad rychle se to naučí. Jízda na kole jí zatím nejde hlavně šlapání ~d~ Byli jsme na Bílé Hoře, tam mají krásný povrch a rovné, jezdí na nich krásně, a taky k tomu okruhu je dětská hřiště na odpočívání po jízdě na kole či in-line ~;) i občervstvení.

Taky jsem tu dlouho neukázala, moc času na netu nebývám, jsem bud v práci nebo o víkendu jsme často venku. Minulý víkend na Karláku byla pouť a akce pro děti. Tak Angy si tam podruhé v životě užila a za každý kolotoč, vláček atd..stál 30kč, tak to nebylo drahé ~j~

Jo Beátce opozděně přejeme vše nejlepší k ročním narozkám...~x~~x~ Fotky u Lendulky moc krásně...a hlavně krásná rodinka ~R^~s~

Petro, Natálce ať brzo uzdraví, a aby mohla si užít ještě venku, vždyť je ted krásně a příště už bude chladněji a možná ošklivo ~a~

Alčo, a jak se daří v práci? Jde ti to? A stíháš pro holky do školky?

My jsme u odvolání v běžném školce neuspěli ~n~ protože podle jejich kriteria že nebydlím na Pze 2, přijimají ale jako posledně ~l~ Lituji, že jsem alespon nevzala dvě přihlášky u druhé jiné školce na Pze 10 kde bydlíme ~q~ No zatím nadále bude chodit do Ječné pro SP, no to se dá dělat ~d~
No a budu zkoušet zeptat v mš v průběhu školního roku na Pze 10 snad se alespon uvolní hmmm. Jinak zase za rok zápis.

Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
24.5.2009 14:03:58
jo a máte hezký chrániče na ručičky , Tedíkovi jsme koupily zatim jen rukavičky , ale todle vypadá fakt dobře~R^~R^~R^
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
24.5.2009 14:02:17
ahojky
angelička , že jóóó???
No já si je koupila v pátek ~t~~t~~t~
hele a jde jí to na nich ???
já myslím že to pro Teďaseještě neni , on je taková bábovka ~d~
tak doufám že dude jezdit na odrážedle a já s babulí na bruslích .
no snad se hned nepolámu , dlouho jsem na tom nestála
xxxxx
  • 
23.5.2009 21:49:14
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
23.5.2009 13:41:58
Ahoj holky a děti ~k~

ukazuji se tu po delší době ~x~ dnes máme odpočívací sobotu, jinak jsme velice často na výletech nebo návštěvách a nestíhám ve svém volnu nakukovat do diskusí... Sem tam zůstávám v obraze, hlavně nedávný rychlosrazík v Odolce byl skvělý ~t~ po práci, takže jen na pár hodin, ale pro zážitky a dobrou náladu udělám cokoliv ~2~~t~~z~ Oslavenkyně Beátka byla roztomilá a strašně pěkně ťapala. Hodně zdraví!

Je skvělé, když tu přibývá dětiček, a tak Míše s Tobíkem držím palce do posledních dní ~x~ ať je vše OK a oběma pevné zdraví. Je to překvápko nebo už se tuší, kdo to bude?

Potkala jsem ve středu Zdenku a Nikolka bude chodit s Maťou do stejné školky. Asi za 3 týdny máme třídní schůzky a chceme si tam domluvit, aby byly děti spolu a my maminy se tak mohly častěji potkávat a mít prostor pro pokec ~R^ to jsou prostě náhody ~b~

Zatím ahoj a přeji všem krásné léto ~z~~x~~x~
Michelinka+Daneček 2.2. 30679
22.5.2009 13:06:36
Ahoj holky, jdu vás také po delší době pozdravit!
Mám moc práce, tak mi na vás nezbývá čas~Rv
ale průběžně alespoň čtu, co je u vás nového~;)

U nás vše ok, Danda by měl jít také od září do šklky, i když ho nevzali do naší vysněné~Rv
tak uvidíme, jak to půjde....

Právě připravuji dětský den ve Stromovce, tak kdybyste chtělui dorazit, zde je více info:
http://www.rcpalecek.cz/documents/Jednorazove_akce/Detsky_den_ve_Stromovce_09_press.jpg

[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 2216  [Dalších 1446 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.