Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
25.5.2009 11:39:53
Ahojky holčiny
![]() Nám včera umřela Růženka (morče) a tak jsme jí byli udělat hrobeček... Filípek hrozně plakal a ještě ho to drží, tak si dnes jdeme pro novou... snad je dostanou, jak máme slíbeno ![]() Péťo, téda angína ![]() ![]() ![]() To je tím počasím ![]() ![]() Tak ať je Natálka brzy zdravá ![]() ![]() Lendulka, tý jo, to letííí Moc vám to všem na fotečce sluší a Beátka jako oslavenkyně je nááádherná! ![]() ![]() ![]() A dortík.... úžasný, jak jinak ![]() Takže dodatečně VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍ ![]() ![]() ![]() ![]() Angelička na bruslích i kolotoči je nádherná a moooc jí to sluší!!! Šikuláá ![]() ![]() ![]() ![]() My jezdíme každý volný den i víkend také bruslit. Filípka to hrozně baví (jako každý sport ) a včera už se tam i koupal, bylo fakt vedro ![]() ![]() Občas uvidí nějakého broučka nebo letadlo, tak se zastavíme a sledujeme![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
25.5.2009 11:22:14
holky,teda Angi to je velka slecna. MAlej umi taky dost veci, na brusle jsme ho jeste nezkouseli. tak musime zkusit. Ael kolobku zvlada bravurne, jen nam ji tatinek zlomil :-(
u nas je horko, nechce se mi ani venku chodit, ach jo, zlaty barak. na cinzaku je to o nicem teda, malej hlavne doma nespi, tak prudi, tak musime trajdat, jen dneska nespal ani venku moc dlouho. jinak mame 7 tydnu, tak nam to pekne leti a uz se tesim na zpravicku od Misi, ze ma miminko. uz to bude co chvilka ![]() |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
24.5.2009 20:53:07
Čau holky,
Angelička vypadá super a je šikulka. Pro Vojťase to taky ještě není. Já to taky neumím:( Zatím zápasí s kolem. TeĎ jsme byli na víkend v takovém tábořišti, kde se dělají tábory pro děti. Kámoška tam slavila třicetiny a bylo to prima. Vojta byl hrozně šikovnej, se všemi se bavil a prostě se o sebe skoro "postaral", i s dětma si moc hezky hrál. Prostě prima. Barča to táborničení taky zvládla. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
24.5.2009 18:40:40
Jo Lendulo, já na in-line stála snad po 4-5-ti letech a když jsem po té dlouhé době stála, tak se mi ze začátku nohy klepaly ale jen chvílí a pak mi to šlo jako dříve
![]() A chrániče jsem si koupila v Tescu a stálo 255kč a jí to stačí. Nepotřebuju kvalitu ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
24.5.2009 18:38:26
jj je to Angelička
![]() ![]() ![]() Lendulo, Angelice na nich to šlo chvílí později než jsem bojovala s jejím postavením, ze začátku její nohy byly jak mrtvé a zamotaly jí nohy ![]() ale za chvílí už to pevně postavily nohy a začínala pak bruslit, ale řekla bych nebruslila, spíš "na nich chodila" ![]() Má takovou rovnováhu, že chvílí vydržela a málo padala. Brusle jí nejvíce baví než kolo , dneska zase jsme bruslili, už je na tom líp, snad rychle se to naučí. Jízda na kole jí zatím nejde hlavně šlapání Byli jsme na Bílé Hoře, tam mají krásný povrch a rovné, jezdí na nich krásně, a taky k tomu okruhu je dětská hřiště na odpočívání po jízdě na kole či in-line i občervstvení.Taky jsem tu dlouho neukázala, moc času na netu nebývám, jsem bud v práci nebo o víkendu jsme často venku. Minulý víkend na Karláku byla pouť a akce pro děti. Tak Angy si tam podruhé v životě užila a za každý kolotoč, vláček atd..stál 30kč, tak to nebylo drahé ![]() ![]() ![]() Jo Beátce opozděně přejeme vše nejlepší k ročním narozkám... ![]() Fotky u Lendulky moc krásně...a hlavně krásná rodinka ![]() ![]() Petro, Natálce ať brzo uzdraví, a aby mohla si užít ještě venku, vždyť je ted krásně a příště už bude chladněji a možná ošklivo ![]() Alčo, a jak se daří v práci? Jde ti to? A stíháš pro holky do školky? My jsme u odvolání v běžném školce neuspěli protože podle jejich kriteria že nebydlím na Pze 2, přijimají ale jako posledně Lituji, že jsem alespon nevzala dvě přihlášky u druhé jiné školce na Pze 10 kde bydlíme No zatím nadále bude chodit do Ječné pro SP, no to se dá dělat ![]() No a budu zkoušet zeptat v mš v průběhu školního roku na Pze 10 snad se alespon uvolní hmmm. Jinak zase za rok zápis. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
24.5.2009 14:03:58
jo a máte hezký chrániče na ručičky , Tedíkovi jsme koupily zatim jen rukavičky , ale todle vypadá fakt dobře
![]() ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
24.5.2009 14:02:17
ahojky
angelička , že jóóó??? No já si je koupila v pátek ![]() ![]() ![]() hele a jde jí to na nich ??? já myslím že to pro Teďaseještě neni , on je taková bábovka ![]() tak doufám že dude jezdit na odrážedle a já s babulí na bruslích . no snad se hned nepolámu , dlouho jsem na tom nestála |
| xxxxx |
| • |
23.5.2009 21:49:14
![]() |
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
23.5.2009 13:41:58
Ahoj holky a děti
ukazuji se tu po delší době dnes máme odpočívací sobotu, jinak jsme velice často na výletech nebo návštěvách a nestíhám ve svém volnu nakukovat do diskusí... Sem tam zůstávám v obraze, hlavně nedávný rychlosrazík v Odolce byl skvělý po práci, takže jen na pár hodin, ale pro zážitky a dobrou náladu udělám cokoliv ![]() ![]() Oslavenkyně Beátka byla roztomilá a strašně pěkně ťapala. Hodně zdraví!Je skvělé, když tu přibývá dětiček, a tak Míše s Tobíkem držím palce do posledních dní ať je vše OK a oběma pevné zdraví. Je to překvápko nebo už se tuší, kdo to bude?Potkala jsem ve středu Zdenku a Nikolka bude chodit s Maťou do stejné školky. Asi za 3 týdny máme třídní schůzky a chceme si tam domluvit, aby byly děti spolu a my maminy se tak mohly častěji potkávat a mít prostor pro pokec to jsou prostě náhody Zatím ahoj a přeji všem krásné léto ![]() ![]() |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
22.5.2009 13:06:36
Ahoj holky, jdu vás také po delší době pozdravit!
Mám moc práce, tak mi na vás nezbývá čas ![]() ale průběžně alespoň čtu, co je u vás nového ![]() U nás vše ok, Danda by měl jít také od září do šklky, i když ho nevzali do naší vysněné ![]() tak uvidíme, jak to půjde.... Právě připravuji dětský den ve Stromovce, tak kdybyste chtělui dorazit, zde je více info: http://www.rcpalecek.cz/documents/Jednorazove_akce/Detsky_den_ve_Stromovce_09_press.jpg |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.