Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
11.5.2009 15:41:10
Ahoj holky.
s těma školkama je to fakt děs. Já jsem šťastná,že jsme se dostali. Dančo - zkusila bych se odvolat - a nebo se s ředitelkou domluvit,že kdyby se uvolnilo místo dá Ti vědět. i díky tomu mi vzali Terezku - dvě děti jim odpadli uprostřed roku. Broňo - moc na Tebe myslím. Umli - pošli mi to Tvé číslo. většinou se domlouváme na poslední chvíli - tak ať Ti mohu kdyžtak napsat. Lendulko - ahoj Míšo - jů. Tobě se to už krátí. doufám,že dáš hned vědět. jo a holky - BUDU TETA !!!!!! Nejmladší segra čeká miminko. uplně čerstvě. Vypadá to,že jde v rodinné tradici počala v dubnu a rodit bude asi leden. |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
11.5.2009 15:20:48
Ahojky!
Marti, máš dva fakt fešáky ![]() ![]() Dando, taky je mi to líto s tou školkou, no ale máš aspoň tuto, třeba se pak uvolní místo v té vaší.... U nás školka perfektní, já jsem hodně váhala, teď jsem v mé situaci ráda, že tam aspoň to dopoledne je. Včera jsem po měsíci vylezla z pelechu a šla na školkovou besídku. No děti byly úžasné, Danielek pořád nalepený na paní ředitelku, prý nejhezčí holčička ze třídy je ona ![]() Mně už to leze krkem, pořád polehávám, Daniel je ráno ve školce a odpoledne u tchánů, domů jezdí až po páté. Mám sice klid, ale potřebovala bych něco dělat kolem stavby a nemůžu. Nevím, jestli to stěhování stihnem před porodem, asi ne.... Teď končím 28.týden, tak se trošku uklidňuju, ale pořád si čtu o nedonošencích a samozřejmě vždy věřím těm nejhorším scénářům......no hysterka ![]() Ale snad to bude dobré...ještě nemáme ani jméno. Míšo, prozradíš nějaké tipy? ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
11.5.2009 10:30:24
nazdárek
marti to jsou teda kabrňáci ![]() ![]() Umlí tak vy jste si vejletili , jóó??? no já bych taky někam vyrazila , no uvidíme zatim jeme nic neplánovali. A to tam máš Romana už dlouho ?? Míšo a co ty ??? už se to krátí viď ??, Teda to je dneska venku škaredě , co ??? ani na nákup se mi nechce Dando teda to je škoda s tou škoolkou, hlavně když jsi s tim počítala ![]() U nás školka snad příští rok jinak zatim Táda chodí jednou týdně do miniškoličky ale je to jen na dopoledne od 9:30 - 12 ale moc se mu tam líbí |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
11.5.2009 7:50:29
Ahojky všem,
Marti krásná fotka, malý je fakt jak kopie Matyáška . A to tričko,co má na sobě, to měl Tobík jako miminko taky . A jak Maty brášku bere, nežárlí? Umli to jsi dobrá, s dvěma dětmi v letadle , jak jsi to udělala? Malou jsi měla v šátku? Dando, to je škoda, že ti Angeličku nevzali, asi byl opravdu problém v trvalém bydlišti, v Praze se na to hodně hraje . Aspoň že může zatím zůstat v té prozatímní. My si jdeme pro rozhodnutí dneska, tak jsem zvědavá. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
10.5.2009 22:12:47
Umli, no Angelička sice dobře slyší i mluví, ale potřebuje více získat slovní zásoby a má jako opožděný vývoj řeči a proto chodí dřív do školky tedy do speciální mš v Ječné, ale v tuhle školce bere i slyšící dítě s opožděným vývoj řeči. Díky tomu Angelika rychle se naučila mluvit a dokonce nazpamět nějakou básničku atd...Ted by jí chtělo být mezi normálními dětmi v běžném školce, aby se čím dál rozšířílo mluvení atd.
|
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
10.5.2009 20:56:46
Čau holky,
my jsme se právě vrátili z krátké dovolené ve Slovinsku. Letěla jsem tam s dětma za Romanem a byla to paráda. Krásná příroda a moc jsme se užili. Až něco stáhnu, tak vám to sem hodím:) Marti, kluci jsou krásní. Připadá mi to, jako kdyby Matyášek držel sám sebe ve zmenšeném. je to fakt kouzelné:) Dando, myslím, že moc šancí nemáte, bohužel. Všude je přeplněno. A Angelička je naprosto v pohodě, co se týká sluchu a mluvení? Překvapilo mě, že chodí nyní do spešl školky, myslela jsem, že je úplně v pořádku. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
10.5.2009 19:21:27
Ahoojky!!!
Taky všem maminkám přejeme vše co nejlepší.... ![]() ![]() My jsme se vrátili z Moravy, na chalupě vše super , počasí se přálo, dětičky se tam řádily. V sobotu jsme Angeliku na celý den nechali prarodičům na chalupě na starosti a my jsme byli na návštěvě u známých a poklábosili jsme a jedli jsme grilované špejle, pilo víno i pivo...vše okolo mnamky Vratili jsme večer a Angy byla v pohodě, nebrečela, všeško na ni zvládli ![]() Fotečky moc kráásné!!! Matty s bráškou super - ideální braterský pár ![]() Hlásím špatnou zprávu, Angeliku v běžném mš nevzali ![]() Vůbec nechápu, když ředitelka s Angelikou počítala a ted slib nám nesplnila ![]() Moje mamka mi řekla, že tam se přihlásilo hafo dětí a tak možná na nás zapomněla Nebo spíš odmítla jí proto, že nejsme z Prahy 2, ale poblíž jako řekneme hranice mezi Prahou 2 a 10, takže měli asi přednost obyvatelům Phy 2 než ostatní Phy. A navíc jim nestačili že pracuju To je děs co?? Tak Angy bude zatím nadále chodit do školky pro sluch.postižené v Ječné Za rok se pokusíme jí přihlásit ale v jiném školce než jsem tam přihlásila. Chci se zeptat, je ještě možné jí přihlásit v jiném školce i když ostatní mš zápisy končily??? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
10.5.2009 9:53:27
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
10.5.2009 8:06:52
Ahoj holky - vše nej-nej k dnešnímu dni maminek.
Ať se nám daří a hlavně dětičkám - ať nám dělají jen samou radost ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
9.5.2009 10:21:28
ahoj Misi,
foto dodam , ted jsem stahla fotky do pc, ale jsme u nasich, tak potom urco dodam. Je stejny, jen Krystufek ma jine rysy a je trosku jiny. Maty porad jezdi s koleckama, musime zacit trenovat bez, tak uvidime kolik bude nehod ![]() Jinak u nas jsou vinne trhy, tak more lidi a lidi. Tak jsme byla i s malym na kolotoci a bylo to fajn ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.