| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 2216  [Dalších 1386 >>]
LenkaMi.+2 32279
9.5.2009 6:42:12
Ahojky všem,

Marti a kde máme měsíční fotky Kryštůfka?? Je pořád tak podobný Matymu? A MAtyášek už jezdí na kole bez koleček? Tobík jezdí taky jako drak, má 16, ale s kolečkama~t~.
Katko, taky jsem zvědavá, jestli Tobíka vzali do školky, jdu si pro rozhodnutí v pondělí, ale moc šancí nemáme, jak jsem doma a čeká mě další mateřská~;((.
Broni, dočetla jsem, žes byla v nemocnici, držím palce, at už tam nemusíš a všechno zvládnete jen doma. ODpočívej, co to půjde~s~.
Mně už se blíží termín porodu, už jen měsíc a kousek~f~, strašně to utíká.
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
7.5.2009 21:00:45
Tak u nás na vesnici bylo u zápisu do školky 6 dětí a berou 4 děti~t~
Alč@ 29602
7.5.2009 14:07:08
u nás byl u zápisu taky mazec.
My naštěstí nebyli - Terinka jde automaticky dál - ale,akorát jsem si jí vyzvedávala a když jsem viděla to hafo lidí ~a~

no držím palečky. je to děs,že je tak málo míst ve školce.
Katka. 13699
7.5.2009 9:51:39
Tak jsme byli včera u toho zápisu.
Zápis byl od 10h, my jsme přišli po půl 10 a už u dveří bylo 5 lidí....
Dostali jsme přihlášku, kterou 20.5. musíme odevzdat a do 3 týdnů se dozvíme co a jak.
Ptala jsem se, jakou máme šanci na přijetí, když oba s manželem pracujeme a řekla, že podle toho, kolik příjde předškoláků, ale že moc nadějně to nevidí... že měl teprve 3 roky ~Rv
Kamarádka šla k zápisu až ve 13h a to ředitelka říkala, že už jsou v pořadí 75 ~Rv
Tak jsem zvědavá jak dopadneme.
Daníkovi se tam moc líbilo, nechtěl jít ani domů ~n~

Dančo, Daník jezdí na kole 16" a sedne a jede.... ujede všechno, z kopce, do kopce... u našich jsme byli na procházce a ujel za odpoledne v pohodě přes 5km! ~R^

Holky, ty neštovice nezávidím, ale na druhou stranu budete mít zase od nich už pokoj ~x~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
6.5.2009 15:36:39
tak Maty jezdi jak drak na kole,kolobezce atd. mame i 12 tku i 16 tku. a supetr.

my uz mame taky nestovice za nami, tak jsem rada. jinak maly Krystof ma vyrazku na pusince, mame olejicek do koupele spesl a mlicko na suchou a podrazdenou pokoku. tak snad to nebude exem potom a nebo nebude mit tak halkivou pokozku.

jinak v poradne vcera mel 4,5 kg a dnes ma mesic ~z~
Alč@ 29602
6.5.2009 15:06:41
držím palečky at jsou neštovice už pryč.

Katko krásná fotečka - a držím palečky se školkou.

Umli,to je mi líto.
písni mi prosím emailem Tvé nové číslo. Něco budeme plánovat tak at Ti kdyžtak můžu písnout.

jinak u nás pohodička.
Terinka spinká až se vyspí jdeme ven.
Včera byly holky se školkou v divadélku - moc se jim líbilo - obě šly načinčaný a načesaný ~R^

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
6.5.2009 13:25:00
Ahoj,

Alčo, mám už jiné číslo~Rv

Daneček na kole je super~;)

Vojta sice na kole s kolečkama jede, ale moc dloho ho to neba. Nikam nedojedem. Koupili jsme mu i ten koloběh a taky nic moc. A na motorku už je moc velkej, ale to fakt drandil.
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
6.5.2009 11:11:42
Ahojky,tak koukám,že neštovice pořád řádí~Rv,my už je máme naštěstí za sebou~R^,tak snad vám to rychle uteče~b~,stejně je ošklivě a nedá se jít ven~q~.

Jinak Natálka si hraje,je šikulka,těší se do školky,tak od 1.září půjde na dopoledne~R^,tak už se těším.

Já zkouším nehtit,sice je to plno práce,když mám tu kukačku pořád na klíně,ale až půjde do školky,tak snad se to lépe rozjede a budu na to mít více klidu,~z~ i když jen dopoledne~z~
Daniela,Mišulka a Peťulka 62509
6.5.2009 9:52:15
Katko, to jsem zvědavá jestli Daníka do školky vemou.
Jak mu to jde na kole? Peta ma hrozne rada kolo, momentálně jezdí na Míši 16ce s kolečkama, oni nám nejdou sundat....jinak má i tu 12tku, ale ta se mi zdá už malá, myslím, že už by taky mohla jezdit bez koleček, jen se mi nechce to s ní zkoušet, ona je děsný střeštiprdlo, sem radši, když jezdí na koloběžce.
Jinak máme pořád neštovice, nejdřív Míša a včera se vysypala i Peta, moc jich zatím nemá, snad bude do týdne ok.

Broni držím palce!

Katka. 13699
3.5.2009 13:27:27
....Ahoj holky,

jdu Vás po dlouhé době pozdravit.
Vůbec nestíhám chodit na dizkuze.
Teď jsem pročetla pár stran zpět, abych byla trochu v obraze ~x~

Ve středu jdeme k zápisu do školky, tak doufám, že Daníka veznou i když moc nadějí si nedávám.

Tady jedna fotka našeho Daníka ~;)

[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 2216  [Dalších 1386 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.