Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
9.5.2009 6:42:12
Ahojky všem,
Marti a kde máme měsíční fotky Kryštůfka?? Je pořád tak podobný Matymu? A MAtyášek už jezdí na kole bez koleček? Tobík jezdí taky jako drak, má 16, ale s kolečkama .Katko, taky jsem zvědavá, jestli Tobíka vzali do školky, jdu si pro rozhodnutí v pondělí, ale moc šancí nemáme, jak jsem doma a čeká mě další mateřská .Broni, dočetla jsem, žes byla v nemocnici, držím palce, at už tam nemusíš a všechno zvládnete jen doma. ODpočívej, co to půjde .Mně už se blíží termín porodu, už jen měsíc a kousek , strašně to utíká. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
7.5.2009 21:00:45
Tak u nás na vesnici bylo u zápisu do školky 6 dětí a berou 4 děti
![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
7.5.2009 14:07:08
u nás byl u zápisu taky mazec.
My naštěstí nebyli - Terinka jde automaticky dál - ale,akorát jsem si jí vyzvedávala a když jsem viděla to hafo lidí ![]() no držím palečky. je to děs,že je tak málo míst ve školce. |
| Katka. | 13699 |
|
|
7.5.2009 9:51:39
Tak jsme byli včera u toho zápisu.
Zápis byl od 10h, my jsme přišli po půl 10 a už u dveří bylo 5 lidí.... Dostali jsme přihlášku, kterou 20.5. musíme odevzdat a do 3 týdnů se dozvíme co a jak. Ptala jsem se, jakou máme šanci na přijetí, když oba s manželem pracujeme a řekla, že podle toho, kolik příjde předškoláků, ale že moc nadějně to nevidí... že měl teprve 3 roky ![]() Kamarádka šla k zápisu až ve 13h a to ředitelka říkala, že už jsou v pořadí 75 ![]() Tak jsem zvědavá jak dopadneme. Daníkovi se tam moc líbilo, nechtěl jít ani domů ![]() Dančo, Daník jezdí na kole 16" a sedne a jede.... ujede všechno, z kopce, do kopce... u našich jsme byli na procházce a ujel za odpoledne v pohodě přes 5km! ![]() Holky, ty neštovice nezávidím, ale na druhou stranu budete mít zase od nich už pokoj ![]() |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
6.5.2009 15:36:39
tak Maty jezdi jak drak na kole,kolobezce atd. mame i 12 tku i 16 tku. a supetr.
my uz mame taky nestovice za nami, tak jsem rada. jinak maly Krystof ma vyrazku na pusince, mame olejicek do koupele spesl a mlicko na suchou a podrazdenou pokoku. tak snad to nebude exem potom a nebo nebude mit tak halkivou pokozku. jinak v poradne vcera mel 4,5 kg a dnes ma mesic ![]() |
| Alč@ | 29602 |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
6.5.2009 13:25:00
Ahoj,
Alčo, mám už jiné číslo ![]() Daneček na kole je super ![]() Vojta sice na kole s kolečkama jede, ale moc dloho ho to neba. Nikam nedojedem. Koupili jsme mu i ten koloběh a taky nic moc. A na motorku už je moc velkej, ale to fakt drandil. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
6.5.2009 11:11:42
Ahojky,tak koukám,že neštovice pořád řádí
,my už je máme naštěstí za sebou ,tak snad vám to rychle uteče ,stejně je ošklivě a nedá se jít ven .Jinak Natálka si hraje,je šikulka,těší se do školky,tak od 1.září půjde na dopoledne ,tak už se těším.Já zkouším nehtit,sice je to plno práce,když mám tu kukačku pořád na klíně,ale až půjde do školky,tak snad se to lépe rozjede a budu na to mít více klidu, i když jen dopoledne![]() |
| Daniela,Mišulka a Peťulka | 62509 |
|
|
6.5.2009 9:52:15
Katko, to jsem zvědavá jestli Daníka do školky vemou.
Jak mu to jde na kole? Peta ma hrozne rada kolo, momentálně jezdí na Míši 16ce s kolečkama, oni nám nejdou sundat....jinak má i tu 12tku, ale ta se mi zdá už malá, myslím, že už by taky mohla jezdit bez koleček, jen se mi nechce to s ní zkoušet, ona je děsný střeštiprdlo, sem radši, když jezdí na koloběžce. Jinak máme pořád neštovice, nejdřív Míša a včera se vysypala i Peta, moc jich zatím nemá, snad bude do týdne ok. Broni držím palce! |
| Katka. | 13699 |
|
|
3.5.2009 13:27:27
....Ahoj holky,
jdu Vás po dlouhé době pozdravit. Vůbec nestíhám chodit na dizkuze. Teď jsem pročetla pár stran zpět, abych byla trochu v obraze ![]() Ve středu jdeme k zápisu do školky, tak doufám, že Daníka veznou i když moc nadějí si nedávám. Tady jedna fotka našeho Daníka ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.