| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 11372  [Dalších 11242 >>]
berujda 52039
18.6.2007 14:50:03
Ahojky holčí,
Moni, já jsem pro ty společné kroužky, a možná bych se přidala ke Kačce na tom proseku, nebo jestli máte ještě nějáký jiný návrh.?

Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 24661
18.6.2007 9:30:19
Jupííí, konečně prší!!! Už mi to sluníčko přestávalo bavit...

Bezva, že už je Andulka zdravá.

Zebru, super, že jsi se ukázala. Doufám, že už je Raduška zdravá, tyhle střevní fujtajbly jsou pekně otravné. A gratulace k odstavení.

Daniela má už asi 3 měsíce pořád 6 zubů a nevypadá to, že by se v dohledné době klubaly nějaké další.

Chození nám pořád nejde, Danýška se bojí se pustit. Za ruce lítá jako o závod, ale jak má udělat krok sama, tak si radši dřepne na bobek a pak přejde na všechny čtyři. Nsštěstí už chodí v pohodě za jednu ruku, tak se aspoň nemusím pořád ohybat a nebolí mě záda.

Holky Pražandy, domluvíme se teda na nějakém společném kroužku od září pro děti? Já pomalu začínám dávat dohromady program pro obě děti na příští školní rok, tak jen abych věděla, jestli mám s něčím počítat a nechat si některé dopolko volné.

Kačka + Eliška + Anička 11839
15.6.2007 9:44:29
ahoj holky, jenom v krátkosti. Andulka už je dobrá, ale má asi sníženou imunitu, tak ji musím tak 3 týdny víc hlídat.
Jezdíme pořád na chalupu, je to tam super!
Petra + 3 35414
14.6.2007 23:17:08
Ahoj, tak se jdu mrknout a vidím, že tu nikdo není...

Moni, to vám to odstavování dobře jde! já už jsem taky odstavila, už skoro před dvěma týdny a proběhlo to dobře, čekala jsem, že to bude horší.

Kačko, chudák Andulka.... jak je jí teď? Je to už lepší? Radunka je zrovna taky nemocná, má nějakou virozu a střevní katar, je to děs, skoro nic nejí, nejdřív měla vysoký horečky, teď už lepší, ale teploty má pořád a to dáváme léky :-(

Ivušo, když pominu dárky typicky holčičkovský, co byly u nás (jako kočárek a panenka), tak se osvědčilo odrážedlo (máme Bosito od Ofratu, auto, je pěkně stabilní, takže se z něho Radka nepřevrací), stavební kostičky Clemmy (jsou měkký, gumový, voňavý, dá se k tomu něco dokupovat), tamburína a sada hraček na písek a do vody.

Morino, Radka má 6 zubů a sedmý jí leze (ale už asi tři měsíce tam vykukuje a průběžně se prořezává).

Kamiš, ahoj, Milánek je už kus chlapa! nakoukni na dámu, tam se kecá víc....
Adela
  • 
14.6.2007 12:32:44
Ahoj,muj chlapecek má teprve 7 zubu v temer 20ti mesicich,taky ho to pekne trapi.
Gaba, Christian a Sebastian 13347
14.6.2007 11:57:23

Ahojky,

Morino, tak jsem se ptala zubare a on rika, ze je to v poradku, pry ma jeste pul roku cas.

Kamis zdravim te :o) Milanek je uz kus chlapa :o))
Kamiš 34771
14.6.2007 10:17:32
koukám, že jste se všechny přestěhovaly na jinou diskuzi. Tak opět jen ve zkratce nahlásím: v neděli oslavíme 13. měsíců, máme 4 zuby nahoře a 2 dole (tlačí se nám další 4), Milánek už chodí sám, někdy tak pospíchá, že až "běží". Od 1 roku učíme na nočník a vždycky si tam učurkne, ale zatím určitě neví, na co je. Vážíme skoro 11,5 kg a měříme 86 cm.
Přeji všem pěkné prázdniny... - a na diskuzi nakukuji, jen zde není žádné téma, na které bych reagovala. Zatííííím.
Gaba, Christian a Sebastian 13347
13.6.2007 21:17:01
Lino,

No a ja cim to je, ze jsem uz nikdo nepise a ty si odpovidas nove mamce :o)) Ale je to opravdu nahoda :o))

Morino, ono to muze prijit najednou, ale zas tak bych neplasila, ale kdyz si nejsi jista, tak se zeptej zubare. No ja tam jdu zitra, tak se ti muzu zeptat :o))
morina 55172
13.6.2007 11:35:56
ahoj holky mají vaši broučci zuby?My pořád nemáme ani jeden.
Radka, Luky + Tomík 26131
12.6.2007 20:34:03
Lino ja si myslim, ze to tak neni, ze je to jen souhra nahod :o)

jinak ja sem taky nakukuji, ale vazne to tu :o( coz me mrzi
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 11372  [Dalších 11242 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.