| LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 | 25872 |
|
|
12.6.2007 17:14:23
No ja se semka divam pravidelne, ale mam pocit, ze kdyz sem napise nejaka jina maminka a ja ji odpovim, tak pak nikdo dlouho nepise. To je mi divny, protoze se mi to stalo uz vickrat, asi souhra nahod.
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
12.6.2007 13:46:25
Moni, co bida.....chciplo tu je. Skoda :o( |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
11.6.2007 23:32:26
Gábo, jo, jo, já občas na diskuzi kouknu, jestli se někdo objeví, ale poslední dobou je to bída. Chjo.
|
| Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
|
|
11.6.2007 1:06:55
Ahojky, chodi jsem jeste nekdo??? |
|
|
5.6.2007 22:49:30
Ivuso, pro klucika je nezbytnosti odrazedlo typu auta nebo motorky, ale auta jsou stabilnejsi. Pak tatrovka, aktivni choditko, nejake knizky obrazkove, balony, tahaci hracky, hrajici hracky.
|
| Ivuša,Kubíček 06 a Barborka 09 | 36660 |
|
|
5.6.2007 14:12:21
Dobrý den přejeme s KUbíčkem všem....
Prosím holky chtěla jsem se vás zeptat co jste dávali těm svým zlatíčkám k roku? Můj Kubík má rok 8.července a já nevím co koupit.. Ono by toho bylo :-))) ale.. Moc vám děkuji a nezlobte se že jsem vám sem v trhla ¨ Moc díky Ivča |
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
5.6.2007 8:05:00
Berujdo, bohužel nepřijdu. Andulka měla dvě nemoci najednou - nakonec k tý infekci očiček dostala 6.dětskou nemoc, takže má prý asi dost porušenou imunitu. Mám s ní zakázaný chodit i nakoupit, natož do obchodního centra :-( Chci to vydržet (dál od bacilů) tak 3 týdny ... Andulka je už 5.den osypaná jako blázen, ale je bez teplot a už vypadá léíp. V podstatě ji nic není, jenom mi přijde dost unavená.
Mony, blahopřeju k odstavování, mě se teda prsa zmenšila, ale určitě se nezpevnila (naopak). TO se máš! Každýmu to opravdu dělá jinak. Lino, já taky myslela, že se ANdulka na flašku nenaučí a teď se na SUnar vyloženě těší, neházej flintu do žita! |
|
|
4.6.2007 15:05:38
Monco, tak to tise "zavidim" s tim pitim. Verunka stale nic. A umele mliko? To by mi dala najevo, ze ji chci snad utyrat. Mam takovy nedobry pocit, ze bude jako Rada a po odstaveni nekdy v budoucnu skoncime s mlikem a budeme jenom na mlecnych vyrobcich. Kdyz ona furt nechce nic pit. Obcas si jako vezme hrnicek, ale jen usosne a tim to skonci.:-( A jak prezivame? Jsem zvykla, jezdime ven na vychazky s kocarkem a jsme doma a tam si hrajeme. Navic oba spi tak nejak na preskacku, Rada spi po obede klidne i tri hodiny. I vic. No a mezitim si hraju doma s Vercou, stejne nikam nemuzu, prece nenecham Radu doma samotneho. Doufam, ze tady neco mistni urad udela, myslim, ze jako vetsi deti si tam vyrajou vic nez jako rocni deticky. Tak snad se dockame, je tu hodne decek, skolka nezvlada, ale pan starosta se asi moc nestara.
|
| berujda | 52039 |
|
|
4.6.2007 14:18:02
Mony ahooooj, tak to ti gratuluji k odstavování, jste holky šikovný.
Jasný chápu, děti musí na den dětí, scháněla jsem nějaký program v pátek, ale žádný jsem nenašla, chtěla jsem Barče udělat pestrý den, ale nějak to nevyšlo, tak příští rok to si i víc užije. S těma prsama hmmm, tak pevný jooo? A i když se zmenšili, tak to manžílkovi nebude badit neboj, jsou hezčí menší než příliš veliké ne? A hlavně za chvíli budou jen a jen pro něj chi chi. |
| Moni+ Davy 05/04+Danny 05/06 | 24661 |
|
|
4.6.2007 14:03:27
Peťulo, hezky si užijte dovolenou. A dobře zvládněte odlet.
Berujdo, to je mi líto s bytem. Ale všechno zlé je k něčemu dobré, nevěš hlavu, třeba se naskytne něco mnohem lepšího! Gratuluji Barče ke krůčkům, Danny zvládá tak maximálně tři a to ještě když se jí chce, jinak vyžaduje vodit za ruce - už se nemůžu dočkat, až bude chodit sama. Na srazík zítra bohužel nemám čas, jdeme s Davidem na dětský den. Lino, s tou školkou je mi to líto, myslím, že pro Ráďu by bylo dobré, být občas v kolektivu. Musím velebit naše sídliště, já jsem si fakt mohla vybírat z cca 10 školek. S tou, kam chodí David teď nejsem úplně spokojená, nelíbí se mi komunikace s rodiči, není tam nespací třída... tak jsem ho prostě bez problémů přehlásila do jiné. A obdivuji, jak přežíváš bez dětského hříště, my neděláme skoro nic jiného, než chodíme z jednoho na druhé :-) Kačko, je už Aničce líp? Musím se pochlubit, odstavování probíhá zatím naprosto v pohodě, Danielka každý večer okolo 21 hod dostane 250 ml Nutrilonu a všechno vypije. Kojím tak okolo 4 ráno a pak v 7. Tenhle týden mám v plánu vypustit noční kojení a pokud všechno dobře půjde, tak jsem si vybrala datum, kdy ji odstavím úplně: 23.6. tj přesně ve 13. měsících :-). Manža včera poznamenal, že se mi zpevňují prsa, ovšem taktně pomlčel o tom, že se podstatně zmenšují :-D |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.